L'Oreal Paris Recital Preference 4.15 Diep Kastanjebruin

L'Oreal Paris Recital Preference 4.15 Diep Kastanjebruin

€ 15.50

Meer informatie >>

Naam: L'Oreal Paris Recital Preference 4.15 Diep Kastanjebruin
Prijs: € 15.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Haarkleuring, Permanente Haarkleuring, L Oreal Paris

:L'Oreal Paris Recital Preference 4.15 Diep Kastanjebruin is een intensieve, duurzame gelkleuring met een langdurig kleurresultaat Een kleur die intensief en duurzaam glanst. Dankzij de unieke structuur, hechten de gepatenteerde kleurdeeltjes van Pré Nee, dit is niet een dieet kolom, hoewel dat zeker deel uit van wat we uiteindelijk zullen bespreken. Dit is meer over een overkoepelend idee fijntjes insinueerde door een zekere Loretta Young als ik lees haar biografie Haarkleuring. Kortom, dat is een salade, dat is gecomponeerd of gearrangeerd. zijn de ingrediënten artistiek tweezed op zijn plaats, per categorie, op een bedje van sla, dat is zo fris, je wilt om het te slap. In tegenstelling tot de all american schots en scheef tuin toss, het bestaat salade is een meesterwerk van culinaire art. wat uiteraard leidt ons naar Loretta Young. Eerst een beetje achtergrondverhaal: Loretta (Geboren Gretchen jonge) moest haar manier worstelen uit een broedsel van schoonheden. Ze had drie prachtige zussen en de oudste, betty jane, had al een naam in silents en vroege talkies maakte voor zichzelf (Specifiek, die naam was Sally blane) L'Oreal Paris Recital Preference 4.15 Diep Kastanjebruin. Betty jane, Gretchen, en oudere zus polly ann kreeg t erfgenaam eerste lessen in de kracht van vrouwelijkheid op het miriam nolker dramatische school voor meisjes.

Hier lessen over houding (Nee, dat is niet iets te maken met immigratie), houding en articulatie werden stapstenen naar een theatrale carrière voor lastige beloften L Oreal Paris. de jonge zusters werden later verplaatst naar een kloosterschool, waar weinig loretta droomde over het worden van een filmster. Voor degenen onder u onder de leeftijd van 50, die zou kunnen denken, dat is nog een andere Parijse menu referentie, een milquetoast is synoniem met een watje. Een noodlottige dag, starlet sally blane was op locatie bij grote tijd producent Mervyn LeRoy riep de jonge huishouden te zien als Sally was vrij voor een aanstaande productie. Loretta vormden een belangrijke meisje verliefd op uber glammy nu vergeten corinne griffith, leading lady in één van haar vroege films L'Oreal Paris Recital Preference 4.15 Diep Kastanjebruin. Loretta geeft toe dat ze achtervolgd griffith alle de partij, het kopiëren van haar make-up, haar, maniertjes, lopen, stem en, als de begroting toegestaan, haar garderobe. Een sigaar kauwende veteraan studio man eindelijk opgeroepen Loretta naar zijn kantoor om de arm neer: Maakt niet uit hoe hard je ook probeert, je zal nooit iets anders dan een tweederangs corinne griffith zijn Haarverzorging. Waarom ga je niet proberen om iets eerste klas maken van Loretta Young? Cue crashen crescendo van Beethovens vijfde. Zodra Loretta kreeg over de ego owie, besefte ze dat ze zou gekregen een enorme gave: De kennis die ze kon zichzelf te creëren, in haar eigen beeld.

Langs de weg van geschoord en pigtailed Gretchen op één van de meest elegante schoonheden van het scherm, loretta verdiend bijnamen als Attila de non en de stalen vlinder. Meestal voor haar koele mix van onwankelbare aandringen op haar dictaten en ladylike verfijning. Maar ze gecamoufleerd dergelijke carrière doden impulsen toen ze zag driftbui gooien diva's krijgen buitenspel gezet. En ze nooit, nooit de kracht van de genade, charme en schoonheid te maken of breken een situatie. Vraag van de achterkant van de kamer verdisconteerd? Maar, dat is niet mijn stijl. Ik ben uitgesproken en iedereen weet dat over mij! En ik ben niet echt de elegante soort, na al. Dames eindigen laatste, blah, blah, blah rechts L Oreal Paris. Maar wie niet de bescherming bieden nu en dan moet een aura van zelfbeheersing en waardigheid? Hallo, elke dag op kantoor bij deze verzwarende persoon een verzoek dat u stuurt de bocht. In het belang van een voortdurende salaris, wilt u misschien de crushingly slimme geintje squelch en antwoorden met iets minder inflammatoire. Vraag jezelf één simpele vraag voor je mond af, blaas je stack of handelen uit. Betekent dit gedrag ondersteunen het gewenste resultaat?

Jonge Loretta geleerd van de nonnen die schreeuwen wedstrijden zelden uitgroeien tot productieve momenten. Haar gedrag steunde haar gewenste uitkomst: Harry gaf haar wat ze vroeg en haar atelier status van echte dame en kracht om rekening mee te houden werd gecementeerd L'Oreal Paris Recital Preference 4.15 Diep Kastanjebruin – Voor haar pijnen werd ze bespot door de overtreding van mond mensen voor haar op de set geen vloeken regel, maar ze nog steeds opgetuigd een zweer doos en drong aan iedereen die vervloekte moet een munt neerleggen. Ze werd gepest door vervelende gelijkgestemde roddels columnisten over een slepende mysterieuze ziekte; ze waren zeker (en ze hadden gelijk!) Dat was het een slechte zaak van de baby. Loretta hen lief geïnformeerd waren ze verkeerd. Anderhalf jaar later, is ze met vreugde aangenomen haar buitenechtelijke dochter, judy. Het negeren van de razernij van roddels die uitbrak, loretta steeg boven het allemaal. Decennia later, ze geïnformeerd Judy dat ze was, in feite, Clark Gable's dochter. Voordat we oordelen, is het nuttig om te weten Loretta en Clark waren ingesneeuwd wekenlang tijdens het maken van 1934 van de oproep van de wilde. Door dit alles, Loretta weigerde te bukken om hun niveau (iets wat mijn moeder predikte dag en nacht voor mij). Afgezien van enkele faux pas (Net als de occasionele liefde kind), onze gal marcheerden rechtvaardig onder de vlag van dame Loretta en weinig uitgedaagd dat. Loretta jong en Irene Dunne werden vrienden voor het leven.