L'Oreal Paris Super Liner Eyeliner Duo Precision

L'Oreal Paris Super Liner Eyeliner Duo Precision

€ 13.50

Meer informatie >>

Naam: L'Oreal Paris Super Liner Eyeliner Duo Precision
Prijs: € 13.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Ogen, Eyeliner, L Oreal Paris

De L'Oreal Paris Super Liner Eyeliner Duo Precision is een vloeibare eyeliner waarmee je een ultieme, dramatische look creeert. De duo stiftapplicator maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk zowel een dik als een dun lijntje te zetten.  Hoe te Vette huid trekt vuil en heeft de neiging om witte koppen, zwarte hoofden ontwikkelen en tops. Droge huid ziet er uitgedroogd en soms schilferige. Het heeft ook de neiging om rimpels en lijnen te ontwikkelen, zelfs op jonge leeftijd. Koud weer heeft de neiging om de droogte nog erger te maken, dus het is uiterst belangrijk om regelmatig te hydrateren Parfum en Cosmetica. Gemengde huid combineert flarden van een droge huid (Meestal zijn de controles en rond de ogen) en patches van de vette huid (meestal aan het voorhoofd, neus en kin). fijne huid is fijn gestructureerd en heeft een grote gevoeligheid voor weersveranderingen. Daarnaast kan het snel geïrriteerd door parfums te krijgen, scheerschuim, zeep, bleken en ga zo maar door. De huid kan worden beschadigd door de luchtverontreiniging die ontstaat in motorvoertuigen en fabrieken. Overmatige blootstelling aan UV-stralen van de zon kan de huid aan de leeftijd veroorzaken sneller, maar ook omdat het om ernstige ziekten zoals huidkanker te ontwikkelen L'Oreal Paris Super Liner Eyeliner Duo Precision. Sommige stoffen, zoals olie en teer, kan vochtophoping of acne veroorzaken; zeer gevaarlijke stoffen, zoals diverse zuren kan zelfs de huid. Exclusief interview branden met POMPY hans haarstylist van de sterren!

Hebt u zich ooit afgevraagd wie de persoon achter de schermen maken van de sterren zien er zo goed was Eyeliner. Nou, nu kunnen we u kennismaken met een van de beste die enkele van de grootste heeft gestyled een lijst actoren in bollywood inclusief Kareena Kapoor. Purshottam hans, ook wel bekend als POMPY onder de leden van de Indiase film broederschap, is een bekende celebrity hair stylist. Geboren in Amritsar, Punjab hij begon te werken met Lakme en ging over tot veteraan haar helpen en make-up stylist cory Walia dan; dat is wanneer hij in de glamoureuze wereld van Bollywood en Indiase modeshows L'Oreal Paris Super Liner Eyeliner Duo Precision. Pompy ging toen om zelfstandig na te filmmakers en modellen die worden aanbevolen door zijn peetvader Cory Walia werken en al snel maakte naam in de industrie met zijn indrukwekkende werk. Hans heeft gewerkt aan honderden advertenties, filmposters, modeshows en is ook hairstyling een lijst actrices voor films, evenementen en commercials. Terwijl we niets over de film of de scène die hier werd neergeschoten kan onthullen, geven we u dit exclusief interview met de man die maakt de sterren kijken als een miljoen euro Eyeliner. Ik gebruikte om te werken met Lakme in Amritsar en ik ontmoette cory Walia die het merk ambassadeur voor Lakme in die tijd was. Na het bekijken van hem werk, ik had het gevoel dat ik nodig had om meer te leren. Ik ben zeer gepassioneerd en zelfs vandaag de dag ben ik gepassioneerd over het leren van nieuwe dingen voor mijn werk. Ik begon te Cory Walia helpen en meer geleerd over make-up en haar.

Spreken van cory Walia, zouden onze lezers graag willen weten welke actoren hij heeft gewerkt met. Hij is een celebrity make-up kunstenaar en hij heeft gewerkt met bijna iedereen in bollywood, maar hij werkt meer in de mode toont nu. Had je ooit gedacht dat je zou werken met top Bollywood actrices als je begon? Ik wilde alleen dat al mijn klanten tevreden moeten zijn als ze me vragen om nieuwe bezuinigingen, stijlen en make up. Ik kom uit een kleinere stad in vergelijking met Mumbai, maar voor dat gebied ik was zeer goed opgeleid L Oreal Paris. Wie was de eerste persoon van bollywood u gewerkt met? Ze was een model en Lakme meisje terug dan. Ik werkte met lisa ray toen ze kwam naar onze vestiging voor iets. Ik ging naar haar huis met Cory Walia om haar klaar voor een evenement te krijgen. Ja, de film is niet geweest vrijgegeven toch. Ik heb haar voor evenementen en feesten gestyled. Ik kwam ook met Sophie naar Londen voor de uk asian music awards vorig jaar. Wanneer ben je begint te werken met Kareena Kapoor? Ik deed alleen Kapoor's haar in de film, hoewel ik ben gelijke kwalificaties voor make-up ook.

Veel mensen vonden mijn hairstyling en ze alleen mij nodig voor Kareena's haar voor dit project L'Oreal Paris Super Liner Eyeliner Duo Precision – Mallika Bhatt, een bekende make-up artist, was doet haar make-up in de film. Hoe was je ervaring in het werken in kambakht ishq waar u ook gewerkt met Hollywood-acteurs? Ik kom uit Amritsar en iedereen begon plagen me met die titel als ik kwam van Amritsar en werd lid van Kareena daar. Mijn carrière is volledig veranderd nadat ik werkte samen met Kareena op de film. Het is een gouden kans om te werken met haar en ik ben erg gelukkig. Ze is zo'n mooie persoon en prachtig van binnen en buiten. Na kambakht ishq je begon te werken met Kareena regelmatig op haar films, commercials en zelfs voor evenementen. Ze hield van mijn werk en we werken nu als een team. Ik denk dat ze was comfortabel met mij te werken en te krijgen haar haar gedaan door mij. Het was een soort van controverse over het hele internet en de krant hoewel niets echt gebeurd. Het schema van een film werd geduwd een beetje terug maar mijn eerste inzet was om Kareena en als professional Ik kon haar niet dumpen alleen omdat zowel de films werden gelijktijdig zal worden geschoten. Is uw verstandhouding met Priyanka nog steeds hetzelfde? Ik heb onlangs met haar gewerkt op een tijdschrift shoot.

Vertel ons over uw dagelijkse routine van het werken met Kareena Kapoor.