Lotus Foods, Heirloom Bhutan Red Rice, 15oz (426g)

Lotus Foods, Heirloom Bhutan Red Rice, 15oz (426g)

€ 4.00

Meer informatie >>

Product: Lotus Foods, Heirloom Bhutan Red Rice, 15oz (426g)
Prijs: € 4.00
Inhoud: 15oz (426g)
Trefwoorden: Niet- GGO Levensmiddelen, Glutenvrij Rice, Glutenvrij Rice, Lotus Foods, Non-GMO Groceries, Gluten Free Rice, Gluten Free Rice

Lotus Foods, Heirloom Bhutan Red Rice, 15oz (426g): Lotus Foods, Non-GMO Levensmiddelen, glutenvrij Rice, glutenvrij Rice. Lotus Foods, Heirloom Bhutan Red Rice, 15oz (426g) Gezonder Rijst voor een gezonder leven, Minimal Rich glutenvrij, Lotus Voedsel – Rijst is het Leven, 100% Whole Grain – 60g of meer per portie, Kosher, Non-GMO-project Verified, Lotus Foods rices zijn geselecteerd voor een superieure smaak, snel en makkelijk koken, en de voedingswaarde. We partner in eerlijke handel met kleine familiale boeren aan de lokale biodiversiteit te behouden en te groeien rijst duurzamer. Dit betekent dat er meer gezonde rijst keuzes voor u en uw gezin, een schoner milieu en een betere kwaliteit van leven voor de boeren. Beter voor je. De Bhutanese mensen zijn steeds meer als hun hoofdvoedsel graan voor eeuwen. Geteeld op 8, 000 meter in prachtige rijstvelden berghelling van de Paro-vallei, dit Himalaya erfstuk rijst is geïrrigeerd met mineraalrijke gletsjer water. Gewaardeerd om zijn mooie roodbruine kleur en complexe nootachtige smaak, Bhutan Rode Rijst is het enige volkoren rijst die kookt in slechts 20 minuten. Lotus Foods Uitstekende bron van mineralen: magnesium, mangaan, molybdeen en fosfor. Goede dagelijkse bron van vezels en complexe koolhydraten. Veganistisch. Diëten rijk aan volle granen en andere plantaardige voedingsmiddelen en laag in totaal vet, verzadigd vet en cholesterol kan het risico op hart-en vaatziekten en sommige vormen van kanker te verminderen. Voorbereiding. Combineer 1 1/2 kopjes water, 1 kopje rijst en een snufje zout. Breng aan de kook op een hoog vuur.

Deksel, zet het vuur lager en laat 20 minuten sudderen. Haal van het vuur. Laat staan gedekt voor een paar minuten. Lotus Foods, Heirloom Bhutan Red Rice, 15oz (426g) Fluff dienen. Een rijstkoker kan worden gebruikt met hetzelfde water-rijst ratio. 1 kop rauwe rijst opbrengsten. 3 kopjes gekookte rijst. Andere ingrediënten. Rode rijst product van Bhutan. Dosering: 1/3 kop (60g). Doseringen per verpakking: 7. Calorieën: 200. Vet Calorieën: 0. Totaal Vet: Verzadigd vet: Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. Kalium. 175 mg. 4%. Totaal Koolhydraten. 48g. 16%. Voedingsvezels. 3g. 10%. Gluten Free Rice Suikers. 0g. Protein. 4g. 8%. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 0%. Calcium. 0%. Ijzer. 2%. Mangaan. 80%. Magnesium. 20%. Fosfor. 20%. Molybdeen. 35%. Selenium. 0%. Zink. 6%. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Zo lekker en voedzaam.

Naast het feit glutenvrij en is geschikt voor mensen met coeliakie en gluten intolerantie, deze zeldzame Himalaya rode rijst is rijk aan eiwitten, vezels, niacine (vitamine B3), vitamine B6, thiamine (vitamine B1), riboflavine (vitamine B2), foliumzuur (vitamine B9), mangaan, selenium, magnesium, fosfor, koper, ijzer, calcium, potas sium, fytosterolen, antioxidanten en flavonoïden en is gunstig voor mensen die lijden aan diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, zwaarlijvigheid, hart- en vaatziekten, gastritis, zure reflux, misselijkheid, indigestie, osteoporose, artritis, reuma en zelfs kanker: het helpt stabiliseren de bloedsuikerspiegel te reguleren en insuline niveaus, voorkomt dat bloed spikes houdt je langer vol, de spijsvertering, voorkomt brandend maagzuur en zure reflux, verhoogt de eetlust, kalmeert de maagwand, vermindert de dikke darm ontsteking, normaliseert de bloeddruk, verlaagt triglyceriden en LDL of “slechte” cholesterol en verhoogt HDL of “goede” cholesterol beschermt tegen beroerte, atherosclerose en perifeer arterieel vaatlijden, helpt gezonde botten en tanden behouden en zelfs vermindert het risico op kanker. Niet- GGO Levensmiddelen Ik hou van deze Bhutanese rode rijst: niet alleen is het heerlijk en groot in verschillende recepten, maar ook het helpt normaliseren mijn cholesterolgehalte en de bloeddruk en verlicht de symptomen van mijn zure reflux en gastritis. Lotus Foods, Heirloom Bhutan Red Rice, 15oz (426g) Prachtig product. Zeer aan te bevelen. Zeer smakelijke rijst – zijn gemakkelijk om te koken en geen kruiden, heerlijk op zijn eigen eisen. Dit is echt 2 kopjes waard. Ik zou liever een ander merk met grotere porties. Het is meer smaakvolle dan bruine rijst en is heerlijk voor ons. Het is taai, maar niet zwaar, Id zelfs zeggen ietwat pluizige als gekookt in mijn nieuwe rijstkoker. We hadden het gisteravond gemengd met gekookte adzukibonen. Het zijn dezelfde kleur maar de texturen vullen elkaar en de voedingsstoffen. Ik zal opnieuw bestellen van dit rijst regelmatig, en ben erg blij dat organische draagt dit merk. Je weet waarom het zo belangrijk is om een supplement dat visolieconcentraat omvat krijgen? Dit artikel legt uit waarom dit is en hoe u kunt ervoor zorgen dat u de veiligste toeslag en de hoogst mogelijke kwaliteit te krijgen. Ik ben momenteel het nemen van dag 5000 IE's op een normaal niveau te houden. Nee, als je denkt dat het zal alleen hun overtollige lichaamsgewicht weg te nemen. MaxLife voegt bovendien dat melange met maag levering aanpak lipo MaxLife behoort tot de prestaties van uw energie, maar het product te verbeteren. Hoe velen van ons echt weten hoe en waarom creatine helpt onze prestaties? Nu ga ik de vraag te stellen, als je niet weet hoe creatine werkt, wat maakt je denkt dat het goed is voor de prestaties. Hiervoor moet u vitamine B12, die normaal in schelpdieren, eieren, gevogelte, vlees en melk nemen.

Natuurlijke pillen kunt het uiterlijk van bepaalde ziekten te voorkomen, kunt u geld besparen op dure behandelingen in de toekomst. Alle hierboven genoemde belangrijke antioxidanten, samen met aminozuren, vitamine D, calcium, magnesium en vitamines A, C en E. Dit zijn essentiële nutriënten lichaam moet effectief uitvoeren. Steeds meer onderzoekers zeggen dat de consumptie van enkelvoudige koolhydraten is niet correct, zelfs in matige hoeveelheden, ongeacht of niet een persoon neemt de normale dosis EPA of DHA. We hebben allemaal gehoord van de benarde situatie van de ouders over hun kinderen zullen niet hun groenten, vooral spinazie, kool en broccoli, evenals bepaalde vruchten eten. Kan worden gevonden in veel voedingsmiddelen echter de enige betrouwbare bron afkomstig uit vlees, zuivelproducten en eieren. wat is er aan de hand. Lotus Foods, Heirloom Bhutan Red Rice, 15oz (426g) Oh waargenomen aritmieën kunnen leiden tot plotselinge hartdood. Dit is natuurlijk je huid. Resveratrol activeert genen in de hersenen die zijn gerelateerd aan duurzaamheid. Het enige dat overblijft is een lichte schaduw. Lycopeen lycopeen supplementen daadwerkelijk helpen de prostaat? Prostaat problemen zijn meestal erg populair onder de mensen die zijn meestal tussen de leeftijd van 50-80 jaar. Ze ging verder met te zeggen dat grote doses van kwik de ontwikkeling van de hersenen kunnen beschadigen, waardoor het leren van moeilijkheden en mogelijkheden van vele andere gezondheidsproblemen. Dit is de reden waarom het noodzakelijk visoliesupplementen in de dagelijkse voeding omvatten.

Dit blijkt uit onze aanhoudende neerwaartse spiraal van de gezondheid van de natie. Als nog steeds niet overtuigd, hier zijn de top voordelen van krill olie aanvulling op hun onzekerheden te wissen. Er zijn meer redenen te Natuurlijk! Resveratrol lijkt prima (en tegen) een aantal leeftijdsgebonden ziekten werken, en wordt ook beschouwd als een potentiële behandeling voor meer ernstige ziekte ook.