Lotus Foods, Organic Volcano Rice, 15oz (426g)

Lotus Foods, Organic Volcano Rice, 15oz (426g)

€ 4.00

Meer informatie >>

Product: Lotus Foods, Organic Volcano Rice, 15oz (426g)
Prijs: € 4.00
Inhoud: 15oz (426g)
Trefwoorden: Kosher Foods, Niet- GGO Levensmiddelen, Niet- GGO Levensmiddelen, Lotus Foods, Kosher Foods, Non-GMO Groceries, Non-GMO Groceries

Lotus Foods, Organic Volcano Rice, 15oz (426g): Lotus Foods, Kosher Foods, Non-GMO Levensmiddelen, Non-GMO Levensmiddelen. Lotus Foods, Organic Volcano Rice, 15oz (426g) Gezonder Rijst voor een gezonder leven, mineraalrijke glutenvrij, 100% Whole Grain 60g of meer per portie, More crop per drop, USDA Organic, Fair for Life – Fair Trade gecertificeerd door de IMO, Rijst is het Leven, Certified Organic door International Certification Services, Inc. Wees deel van de oplossing, Kosher, Non-GMO-project Verified, uitstekende bron van mineralen: magnesium, mangaan en fosfor. Een goede dagelijkse bron van eiwitten, ijzer, molybdeen en complexe koolhydraten. Veganistisch. Diëten rijk aan volle granen en andere plantaardige voedingsmiddelen en laag in totaal vet, verzadigd vet en cholesterol kan het risico op hart-en vaatziekten en sommige vormen van kanker te verminderen. Lotus Foods rices zijn geselecteerd voor een superieure smaak, snel en makkelijk koken, en de voedingswaarde. We partner in eerlijke handel met kleine familiale boeren aan de lokale biodiversiteit te behouden en te groeien rijst duurzamer. Dit betekent dat er meer gezonde rijst keuzes voor u en uw gezin, een schoner milieu en een betere kwaliteit van leven voor de boeren. Lotus Foods Beter voor je. Een kleurrijke mix van kostbare traditionele bruine en rode rijst verbouwd op West-Java's mineraalrijke vulkanische bodem. Aromatische en voedzame, met mineralen vaak ontbreekt in de moderne voeding, Vulkaan rijst kookt in slechts 30 minuten het produceren van zacht en sappig granen – het transformeren van elk rijstgerecht in een speciale maaltijd. Better For People. Vulkaan rijst wordt geteeld door de leden van de Simpatik Organik Cooperative, sommige 2, 300 huishoudens landbouw kleine percelen in Tasikmalays, West-Java. Lotus Foods, Organic Volcano Rice, 15oz (426g) Onze prijs premies te vertalen direct in meer inkomen, een betere gezondheid en betere vooruitzichten voor deze gezinnen.

Beter voor de plant. Overstromingen rijstvelden verbruiken tot 1/3 van de jaarlijkse zoetwatervoorziening van de aarde. Onze producenten gebruiken System of Rice Intensification (SRI) Praktijken, die veel minder water en zaden nodig hebben om meer crop per drop te produceren. Niet- GGO Levensmiddelen En uitgelekt velden afgeven weinig of geen methaan. We nemen de rijstproductie voorbij biologisch. Meer crop per drop. 50% minder water 90% minder zaad = 3X meer rijst. Combineer 1 3/4 kopjes water, 1 kopje rijst en een snufje zout. Breng aan de kook op een hoog vuur. Deksel, zet het vuur lager en laat gedurende 30 minuten. Haal van het vuur. Laat staan gedekt voor een paar minuten. Pluisjes en serveer. Een rijstkoker kan worden gebruikt met hetzelfde water-rijst ratio. 1 kop rauwe rijst opbrengsten 3 kopjes gekookte rijst. Gebruiken op een rijstgerecht of gerechten, van hartig tot zoet. Geweldig voor pilafs, puddingen, salades, soepen, roerbakgerechten, en vullingen. Of gewoon genieten van gestoomde vlakte met een groente, vis of vlees voorgerecht. Andere ingrediënten. Organische bruine en rode rijst. Dosering: 1/3 kop (60 gram droog).

Doseringen per verpakking: 7. Calorieën: 200 Calorieën uit vet: 0. Niet- GGO Levensmiddelen Totaal Vet: Verzadigd vet: Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. Kalium. 145mg. 3%. Totaal Koolhydraten. 44g. 15%. Voedingsvezels. 1g. 6%. Suikers. 0g. Protein. 6g. 12%. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 0%. Calcium. 0%. Ijzer. 10%. Mangaan. 60%. Magnesium. 20%. Fosfor. 20%. Molybdeen. 10%. Selenium. 2%. Zink. 8%. Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Zo lekker en voedzaam.

Naast het feit dat glutenvrij en geschikt voor mensen met coeliakie en gluten intolerantie, deze zeldzame mix van organische bruine en rode rijst verbouwd op West Javas mineraalrijke vulkanische bodem is rijk aan eiwitten, voedingsvezels, niacine (vitamine B3), vitamine B6, thiamine (vitamine B1), riboflavine (vitamine B2), foliumzuur (vitamine B9), mangaan, selenium, magnesium, fosfor, koper, ijzer, calcium, potas sium, fytosterolen, antioxidanten en flavonoïden en is gunstig voor mensen aan diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, obesitas, hart-en vaatziekten, gastritis, zure reflux, misselijkheid, indigestie, osteoporose, artritis, reuma en zelfs kanker: het helpt stabiliseren de bloedsuikerspiegel te reguleren en insuline niveaus, voorkomt dat bloed spikes houdt je langer vol, aids spijsvertering, voorkomt brandend maagzuur en reflux, de eetlust, kalmeert de maagwand, vermindert de dikke darm ontsteking, normaliseert de bloeddruk, verlaagt triglyceriden en LDL of “slechte” cholesterol en verhoogt HDL of “goede” cholesterol beschermt tegen beroerte, en perifere atherosclerose vaatlijden helpt gezonde botten en tanden behouden en zelfs vermindert het risico op kanker. Lotus Foods, Organic Volcano Rice, 15oz (426g) I love it: niet alleen is het heerlijk en groot in verschillende recepten, maar ook het helpt normaliseren mijn cholesterolgehalte en de bloeddruk en verlicht de symptomen van mijn zure reflux en gastritis. Prachtig product. Zeer aan te bevelen. Het is aromatisch met een verleidelijke geur vergelijkbaar met basmati. De smaak is zacht en heerlijk, rijker dan bruine rijst, minder vet dan wilde rijst. Het is duurder dan bruin, maar ook op ons beperkt budget, is de moeite waard voor de geweldige smaak en hopelijk verhoogde minerale voeding. Ik zal kopen dit op een regelmatige basis en ben erg blij dat organische draagt het. Zeer goede mix en smaak. Nogal saai en kunnen zeer eenvoudig worden gaar – liever Lundberg wilde rijst. Geweldig om te mengen met groenten of vlees voor een gerecht maaltijd. Het is eigenlijk een mix van bruine rijst en een beetje van rode rijst. Kan eigenlijk meng het zelf als je bruine en rode rijst in plaats van het kopen van deze vulkaan Rice. Ik dacht dat het iets anders was. Veel mensen hebben de wens en de noodzaak om gewicht te verliezen, maar zijn verward over hoe u uw doel te bereiken. ADHD en visolie studies goed nieuws. U vindt weglopen en sneller dan je in jaren.

Moet laag zijn, hoe lager hoe beter. Sommige mensen vinden het moeilijk om de beste eiwit poeder op de markt te kiezen. De meeste gewichtsverlies supplementen zijn samengesteld uit cafeïne, omdat het helpt vet vernietigen. Lotus Foods, Organic Volcano Rice, 15oz (426g) Er zijn veel reclame voor anti-oxidanten in het nieuws vandaag. U kunt dit doen met uw echtgenoot of kind als een van de activiteiten van de familie. Caseïne eiwitten omvatten de meeste van het eiwit in melk. Dit is omdat het maalproces iets dat veilig kan worden gehanteerd en niet alles ik problematisch zijn. Wanneer u op zoek bent naar een omega 3 supplement idealen, hier is wat te zoeken: Zorg ervoor dat elke capsule bevat ten minste 250 mg DHA en 100 mg EPA. Biotine is een wateroplosbare vitamine hetgeen betekent dat het is opgeslagen door het lichaam. Opgemerkt moet worden dat sommige menselijke klinische studie Hoodia is. U ook echt wilt een beetje meer te investeren om een sabotage te krijgen om zo veel mogelijk te laden in de capsules ongevuld. Vetzuren Omega 3 voordelen zijn een probleem waar de traditionele en alternatieve geneeskunde uiteindelijk onderling. En als ik het kon beter dan aanvaardbaar doen? Ik heb met groene lippen mossel als een aanvulling op het verouderingsproces en depressie die kan gaan met haar te bestrijden. Verschillende andere gerenommeerde studies zijn trekken dezelfde conclusie. Tip -2: Gewoon een DHA visolie en EPA van een gerenommeerd bedrijf. Deze omvatten de hersenen en de gezondheid van het hart, bescherming tegen allergieën voor beter zicht en het immuunsysteem. Belangrijk is het anti ontsteking. Een gebruik van visolie die teruggaat honderden jaren om pijn in de gewrichten. Artritis is een pijnlijke ziekte gezien bij mensen over de hele wereld.

De moleculaire destillatie proces kan de meeste verontreinigende stoffen.