Lovitran Levertraan

Lovitran Levertraan

€ 7.50

Meer informatie >>

Naam: Lovitran Levertraan
Prijs: € 7.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Bestanddeel, Omega Vetzuren, Levertraan, Lovitran

Lovitran Levertraan ter aanvulling van het vitamine A en D. Vooral in de zonarme wintermaanden is dit belangrijk Een verticale sprong programma dat werkt voor divisie 1 atleten zal waarschijnlijk werken voor u. Vooral als je wilt leren hoe je dunk. In mijn vakgebied, velen zullen je vertellen er is geen grotere vertoon van macht dan de verticale sprong, en ze hebben gelijk. Het vermogen om de zwaartekracht te tarten terug te trekken je naar de aarde is echt een van de grootste schermen van de macht. En, laten we eerlijk zijn, het hebben van een aantal legit stijging terwijl posterizing iedereen op het asfalt is gewoon ronduit koel. gekheid op een stokje, bounce is iets mijn jongens zeer serieus nemen, en onze sprong programma is net zo ernstig Levertraan. Hieronder ga ik naar onze exacte progressie onthullen voor sprong training, maar het is vermeldenswaard dat dit is niet alles wat we doen voor het onderlichaam training. Als feit, het is slechts een druppel in de emmer. Als je niet sterk te beginnen, je snijden je neus om ondanks je gezicht. Dus ga terug, check mijn hoe artikel hurken. Zorg ervoor dat u de juiste dingen doen daar, en sterker worden voordat je een duik nemen in deze, want kracht is wat het hele programma Lovitran Levertraan. Dit artikel is het eerste van vier in een reeks; als ik ga om te gaan door alle drie de fasen van ons sprong programma, en in het laatste artikel, ga ik af te breken precies hoe we het allemaal. Dat klopt, ik geef u mijn programma is. ik kan het niet geloven dat ik dit ook daadwerkelijk te doen, maar goed, hier gaan we.

Fase 1: Vaststellen van de basis, leren wat het betekent om zo hoog mogelijk te springen Omega Vetzuren. Nu dat klinkt misschien stom, maar er is één ding dat je hebt om te begrijpen onmiddellijk. Als je niet zo hoog mogelijk elke keer te springen, is er nul carry dan. Wat betekent dat de mens naar boven en spring zo hoog als je kunt, geen herhalingen uit, geen halve kont bullshit. Als je niet van plan om max out op elke rep gewoon stoppen met lezen omdat je je tijd verspilt. Ik leerde deze uit cal Dietz aan de Universiteit van Minnesota. Wat we doen is prepping je naar beneden te snel te krijgen. Het doel is om het lichaam te trainen om ontlokken de rek reflex op de spieren die daadwerkelijk zal voortbewegen u in de lucht Lovitran Levertraan. De video moet vragen die je hebt over het beantwoorden hoe is het en waarom is van deze beweging, dus kijken en mee te beginnen met 3 sets van 8 alvorens naar de volgende oefening. Hier ga je jezelf te laten zakken in een kraakpand, alsof je een bar op je rug en hellip; maar jij niet. 90 graden) wil je springen zo hoog en zo snel als mogelijk, gelijktijdig Supplement – Bestanddeel. uitbreiding van je enkels, knieën en heupen bij de landing, resetten en beginnen aan de top. Ik noem dit een beladen springen omdat je begint met je handen boven je hoofd en trek jezelf naar beneden gecontroleerd om jezelf te laden voor de sprong. Begrijpen hoe te vinden deze positie is cruciaal.

Herinneren dat dit niet een continue beweging is ook de sleutel. Doe 3 sets van 8 bij maximale inspanning en je zult goed om te gaan. we zullen gebruiken deze als springen voorbereiding gedurende het gehele programma zijn. Een klassieke CNS stimulerende oefening eerst gepopulariseerd door de parisi snelheid school, deze oefening zal de tand des tijds doorstaan ? Om snel pogo voeren sprongen correct, staan volledig rechtop met je handen omhoog alsof je in een gevecht (Als je niet weet wat dat is als, bekijk een aantal ufc clips). Van daar, stuiteren op en neer zo snel mogelijk op de bal van je voeten tijdens het rijden je armen op en neer als een drilboor Omega Vetzuren. Hoe sneller je kunt gaan hoe beter je zal zijn. Dit is niet alleen draai je zenuwstelsel op, maar het leidt ook u te krijgen op en van de vloer sneller. Drie sets van 30 en de eerste fase voltooid zal zijn. Uw onderlichaam kracht werken met deze drie sprong oefeningen is simpel. Drie dagen per week zul je 1 set van 20 te doen voor elk van de volgende oefeningen: Back squats. Seated calf raises en enkele poot calf raises. Dat is het, 1 set, ballen aan de muur, 20 herhalingen, zo veel gewicht als je kunt doen. Probeer het toevoegen van £ 5 elke keer als je loopt in de sportschool, maar wat je ook doet, niet offeren techniek voor die extra £ 5. Vervolgens zullen we fase 2 aan te pakken en beginnen om de intensiteit te verhogen sommige Lovitran Levertraan – Fase 3 is wanneer we het zullen opvoeren big time dus wees geduldig.

U willen niet naar een huis aan de grond liggen en hopen dat het niet te overgewaaid (Vraag maar aan de kleine biggetjes hoe goed dat werkte). Bouw de juiste basis, en let op uw verticale sprong opstijgen. Dank u voor uw belangstelling om een van onze nieuwste exclusieve distributeurs. Werken met mmuk man is snel, leuk en professioneel. De productlijnen die wij aanbieden zijn werkelijk ongeëvenaard door enige andere mannelijke make-retailer in de wereld.