Maca Magic, Maca Magic (Lepidium Peruvianum), Powder, 2.2 lbs (1 Kilo)

Maca Magic, Maca Magic (Lepidium Peruvianum), Powder, 2.2 lbs (1 Kilo)

€ 50.50

Meer informatie >>

Product: Maca Magic, Maca Magic (Lepidium Peruvianum), Powder, 2.2 lbs (1 Kilo)
Prijs: € 50.50
Inhoud: Afmetingen: 1 x 7.2 x 9.5 in, 2.2 lbs (1 kg)
Trefwoorden: maca Magic, Maca Magic, Maca Magic

Maca Magic, Maca Magic (Lepidium Peruvianum), Powder, 2.2 lbs (1 Kilo): Maca Magic, Maca Magic. Maca Magic, Maca Magic (Lepidium peruvianum), Poeder, £ 2,2 (1 Kilo) Bijna 60 Phytochemicals in een Single Root, Perfect voor Smoothies, een voedingssupplement dat is natuurlijk Malty naar smaak, 100% Raw, Duurzame Oogst, voel de kracht van de Inca, een van de meest krachtige Roots op aarde, niet gepasteuriseerd, niet-bestraalde, Historische Etnobotanische informatie. Gebruikt door de Inca en vroegere Peruaanse culturen voor meer dan 1, 500 jaar. Zoek uit wat de Inca hebben eeuwen bekend. Bevordert een gezonde seksuele functie, de vruchtbaarheid, en het libido. Chemische analyse van Maca Magic wortel onthult een brain-aandrijven aminozuur profiel en bestaat uit 8 mineralen, 6 sterolen, 20 vetzuren, een volledige waaier van vitaminen, saponinen, koolhydraten, eiwitten en meer. Geteeld en verwerkt door Kruiden Nederland op 14, 000 meter hoogte onder de intense zonlicht en de ijle lucht van de Peruaanse Andes. Meng 1/2 tot 1 theelepel Maca Magic met 8-16oz water, soja of rijst melk, uw favoriete drank of gemengd met muesli, yoghurt, pappen zoals havermout of andere ontbijtgranen. Maca Magic Andere ingrediënten. Bevat 100% rauwe maca hypocotyl. Let op: Verpleging en zwangere moeders moeten hun beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te raadplegen voordat u dit of een ander product. Historische gegevens wordt gegeven om onderzoek te stimuleren en het bewustzijn van de traditionele voedingsgewassen, oude culturen en bioactieve planten te bevorderen. Buiten bereik van kinderen houden. Dosering: 1/2 – 1 theelepel (1,5 g). Doseringen per verpakking: ongeveer 660. natuurlijk voorkomende aminozuren in Maca; mg / 1 g eiwit. Maca Magic, Maca Magic (Lepidium Peruvianum), Powder, 2.2 lbs (1 Kilo) Hoeveelheid per portie. Asparaginezuur. 91.7.

Glutamine. 156.5. Serine. 50.4. Histidine. 21.9. Glycine. 68.3. Threonine. 33.1. Alanine. 63.1. Arginine. 99.4. Tyrosine. 30.6. Fenylalanine. 55.3. Valine. 79.3. Methionine. 28.0. Isoleucine. 47.4. Leucine. 91,0. Lysine. 54.5. OH-Proline. 26. Proline. 0.5. Sarcosine. 0.7 Maca is een adaptogeen dat bekend staat om het libido te verhogen, zowel voor mannen / vrouwen zonder invloed op hormonen. Maca Magic Het helpt om de vruchtbaarheid te verhogen, het verbeteren van de immuniteit, nutriënt-dichte (rijk aan aminozuren, fytonutriënten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen), voedt het endocriene systeem, balanceert de hormonen te verlichten uitgeputte bijnieren die helpen te hanteren stres s, verhoging van de energie niveaus, verbeteren van uithoudingsvermogen en verheft onze stemming. Maca heeft een zoete en lichte wortel smaak. Ik vind maca magie merk is meer zoet dan Navitas Naturals merk. Ik vind het prettig te proeven. Het is een goede prijs voor 454g van maca. Persoonlijk vind ik dat de libido boost en energie-boost is heel oplettend. Dit is een goede manier om maca te nemen, alsook in vergelijking met die capsules van 500mg of tabletten van 1000 mg (serieus lage dosering). Ik wil om te mengen met chocolade op basis mix zoals Verbazend Gras s chocolade te drinken.

Dit is ook de beste prijs-kwaliteitverhouding hoewel zijn niet biologisch. Maca Magic Ik ben niet zo bezorgd over organische voor maca als maca worden geteeld in de hoge bergachtige regio in Peru en maca magie heeft over de groeiende proces s gecontroleerd. Actualiseren 16 november 2011: Ik begon te verwarmen dit omdat ik lees dat rauwe maca heeft goitrogens. Ik probeerde te koken in water en drinken, en helaas deed dit gisteravond en ik was klaarwakker hele nacht! Vanmorgen, bang Id zijn slaap de hele dag, ik verhit wat in de oven en zet het in een smoothie. Maca Magic, Maca Magic (Lepidium Peruvianum), Powder, 2.2 lbs (1 Kilo) Ik was vol energie en niet slaperig op alle, en niet alleen het gevoel dat uit te werken, ik voelde me alsof ik voor een wandeling achteraf. Het lijkt beter na verwarmen werken! Ik zal zeker blijven gebruiken. Originele beoordeling: Na kocht ik dit maca te helpen de balans van mijn hormonen, kwam ik een video waarschuwing over maca veroorzaken cystic acne. De volgende dag begon ik uit te breken. Ik heb geen idee of de maca daadwerkelijk de oorzaak is of als zijn enkel de kracht van de suggestie, maar ik lijken uit te breken als ik het. Ik ben ook gaan heel gemakkelijk op de dosering, zoals ik andere waarschuwingen dat het kan leiden tot ernstige maagklachten hebben gelezen. Anders, het lijkt wel een grote aanvulling, en dit formaat is een goede waarde. Zo goed als wat ik in staat was om te kopen in Peru. Smaak is meer zoet dan bitter, in tegenstelling tot wat ik heb hier eerder gekocht in Australië. Prijs is ook de beste die ik kan vinden, met inbegrip van internationale levering naar Oz. Hou van deze maca, zal meer kopen. Ik heb tis product gedurende twee maanden heb ik een verschil in energie gezien gebruikt. Beste Maca op de markt, geloof ik.

Dit is veel beter dan Navitas, IMO. Ik voel Way meer van een affect- en ik ben heel gevoelig voor mijn lichaam. De invloed is langdurig. Het werkt als een adaptogeen, verhoogt de energie en andere dingen die maca is bekend dat doen- het zeker wel. Man, wat een grote waarde. Geweldig product. Alles wat ik eet is bruine rijst met ei blanken, en zet een aantal van deze maca in mijn bruine rijst nadat deze is afgekoeld. Alles wat ik kan zeggen is dit de moeite waard is! Krijg deze grote zak. Je zult er geen spijt! Ik zal proberen om nooit meer zonder dit, als God het wil. Thanks organische! Ik hou van biologisch. Vitamine D is essentieel voor het handhaven van normale niveaus van calcium en fosfor in het bloed en zorgen voor de botten en tanden sterk blijven. Zich te ontdoen van stress, aandacht te besteden aan je ademhaling. Als u wilt beginnen met een gratis proefperiode resveratrol, dit aanbod is ongeveer 15 30 lange dagen en na die tijd, heb je de optie om te doorgaan of niet. Daarom, zie minerale en vaak leven. Het is zo rijk dat alle bekende vitaminen en 27 individuele mineralen bevat. Sterker nog, onderzoek toonde aan dat mensen die voedingsmiddelen rijk eet vooral niet te verhogen hun niveau van foliumzuur. Maca Magic, Maca Magic (Lepidium Peruvianum), Powder, 2.2 lbs (1 Kilo) In iets meer dan?

20 voor de levering van een heel jaar, je kunt niet verkeerd gaan met een van hen gaan. Als u conventionele geneesmiddelen nemen om cholesterol te verlagen, moet u de mogelijkheid dat de toediening van kruiden-supplementen met uw arts voordat u een kruiden, uit te sluiten elke interactie tussen kruiden en drugs te bespreken. Dus de volgende vraag zal zijn die voedsel bestaande uit vitamine c. Problemen met de spijsvertering hebben ook beweerd worden opgelost om de mogelijkheid om de voordelen van mangosteen leren. Hij kan dit voor een maand te doen. Hoe u het beste visolie-supplement te kiezen? Effectieve pillen vissen hebben lage niveaus van giftige stoffen en hebben onder gegaan moleculaire distillatie-proces. En vandaag een aantal van de beste dieet pillen op de markt hebben we hulp. Hoe effectief zijn de omega 3 capsules? Omega -3 vetzuren zoals DHA en EPA zogenaamde essentiële vetzuren en kan niet worden geproduceerd door het lichaam in zijn eigen. Ook is deze anti -inflammatory kwaliteit die verantwoordelijk is voor het verminderen van het risico op hartaanvallen en beroertes, die duizenden gered heeft van het leven, evenals in de meeste gevallen kan het niet voelen, totdat het te laat is. Hoe lang ben je al in het bedrijfsleven? U volgt strenge farmaceutische regelgeving die hun producten van hoge kwaliteit te houden? Dit zijn eenvoudige dingen die je kunt controleren en te bepalen of u een dieet vitamine supplement moet kopen of niet. Dit is omdat wanneer u teveel van dit supplement te nemen, kan het je metabolisme vertraagt en leidt tot uw lichaam niet voldoende calorieën en calorieën te krijgen, zodat je lichaam langzaam brandt. Eén van de belangrijkste bijwerkingen zover de vorm van niacine nicotinezuur gebruikte verwijderd. De resultaten verschillen alleen een minimale hoeveelheid.

Als u wilt beginnen met het werken met hoodia, wilt u misschien de middelen blader hieronder om u een aantal ideeën over waar te kopen authentieke geven. In vergelijking met veel andere gezondheidsproducten, is wetenschappelijke informatie over saffraan extract momenteel beperkt. Tip -4: Het hebben van een idee van het management praktijken van een bedrijf voordat u uw aankoop. Deze parallelle, gecontroleerde, dubbel placebo hadden 39 patiënten met chronische handdermatitis of eczeem en 10 jaar oud en gezonde controles seks -matched voor statistische vergelijking.