Madre Labs, CocoCeps, Instant Organic Dark Cocoa Beverage, 7.93oz (225g)

Madre Labs, CocoCeps, Instant Organic Dark Cocoa Beverage, 7.93oz (225g)

€ 11.00

Meer informatie >>

Product: Madre Labs, CocoCeps, Instant Organic Dark Cocoa Beverage, 7.93oz (225g)
Prijs: € 11.00
Inhoud: 7.93oz (225g)
Trefwoorden: Certified Organic Foods, cacaopoeder, cacaopoeder, Madre Labs, Certified Organic Foods, Cocoa Powder & Mixes, Cocoa Powder & Mixes

Madre Labs, CocoCeps, Instant Organic Dark Cocoa Beverage, 7.93oz (225g): Madre Labs, Certified Organic Foods, cacaopoeder Mixes, cacaopoeder Mixes. Madre Labs, CocoCeps, Instant Biologische Dark Cocoa dranken, 7.93oz (225g) Uiteraard Energizing, Bevat gecertificeerde biologische cacao, Full-Spectrum Micronized Cordyceps Reishi, USDA Organic, CocoCeps is een geweldige aanvulling op een gezond dieet en actieve levensstijl. CocoCeps is een Premium, gecertificeerde biologische, 100% Natural (ongealkaliseerde) Dark Cocoa dranken, met een Full-Spectrum Blend van Micronized Cordyceps Reishi paddestoelen. Deze innovatieve Cocoa Blend van Madre Labs is de 1e tot microfungi gebruiken – gemicroniseerde paddestoel poeders, speciaal verwerkt om sterk verminderen van de deeltjesgrootte en te helpen met de biologische beschikbaarheid. Belangrijkste ingrediënten. Cacao (Theobroma cacao – ook wel “Voedsel van de Goden”) bevat van nature voorkomende milde stimulerende middelen, theobromine en cafeïne. CocoCeps bevat gemiddeld 140 mg van theobromine en 14 mg cafeïne per portie. cacaopoeder Theobromine en cafeïne zijn natuurlijk de daarbij ontstane niveaus kan enigszins variëren. Cordyceps (Cordyceps sinensis Hybrid Strain) is een paddenstoel die is gebruikt in de Tibetaanse Chinese culturen. Oorspronkelijk gevonden in het wild op de hoogvlakten van Tibet, onze gecertificeerde biologische Micronized Cordyceps is genetisch bio-identieke en-lab gekweekt onder lage temperatuur, zuurstofarme omstandigheden voor een maximale potentie. Reishi (Ganoderma lucidum), ook in China bekend als Ling Zhi (“Goddelijke Mushroom”), is zonder twijfel de meest vereerde paddestoel in Oost-Aziatische cultuur. Madre Labs, CocoCeps, Instant Organic Dark Cocoa Beverage, 7.93oz (225g) Ours is het alleen gecertificeerde biologische Full-Spectrum Micronized Reishi momenteel beschikbaar zijn. Voeg eenvoudig 1 Scoop tot 4-8 gram van warme / hete vloeistof (bij voorkeur zuiver water) en roer, het toevoegen van de gewenste hoeveelheid natuurlijke zoetstof. (Let op: dit product is vrij bitter vanwege de natuurlijk voorkomende polyfenolen, maar kan ongezoete worden gebruikt indien gewenst). Certified Organic Foods Andere ingrediënten. Organische natuurlijke (niet-alkalized) cacao (Theobroma cacao) poeder, organische gemicroniseerde Cordyceps sinensis (Cordyceps) poeder, organische micronzied Ganoderma lucidum (Reishi) poeder. Vanwege de 100% natuurlijke ingrediënten in dit product, smaak, kleur en consistentie kan variëren. Dubbele veiligheid verzegeld, met buitenzool krimpfolie film en afdichting innerlijke fles versheid. Niet gebruiken als de verzegeling verbroken is of ontbreekt. Bewaar op een koele, droge plaats. Dit product wordt verpakt in gewicht, niet per volume. Deze volwaardige voeding gebaseerde mengsel was niet geformuleerd 100% oplosbaar in vloeistoffen zijn. Natuurlijk voorkomende sediment normaal. Dosering: 1 Scoop (7,5 gram).

Porties per container: Ongeveer 30. Calorieën: 25. calorieën uit vet: 5. Totaal Vet: 5g. 1%. Verzadigd vet: Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. Cocoa Powder & Mixes Totaal Koolhydraten. 3g. 1%. Voedingsvezels. 3g. 12%. Suikers. 0g. Protein. 2g. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 0%. Calcium. 2%. Ijzer. 15%. Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. Calorieën: 2000. Totaal vet: minder dan 70g. Verzadigd vet: minder dan 20g. Cholesterol: minder dan 300 mg. Natrium: minder dan 2400 mg. Totaal Koolhydraten. 300g. 375mg. Voedingsvezels: 25g. 30mg. Madre Labs, CocoCeps, Instant Organic Dark Cocoa Beverage, 7.93oz (225g) Calorieën per gram. Vet: 9, Koolhydraten: 4, Eiwit 4 Geweldig geweldig drankje! Voldoet aan mijn choc hunkeren, en geeft een boost aan mijn immuunsysteem, wat kun je nog meer vragen. Ik vond dit nuttig zijn, maar het heeft bijwerkingen. Toen naar beneden met een koude, nam ik het meerdere malen per dag, en de paddestoel extracten lijken behulpzaam bij het verwijderen van de kou te hebben. Maar ik merkte dat ik ervoer veel prostaat symptomen, die ik over was gewaarschuwd door mijn acupuncturist (het lijkt chocolade is gevonden om een irriterend om de prostaat te zijn). Ik vond dat hoe meer ik nam dit product hoe slechter ze kregen. Ik weggaf meerdere dozen aan vrouwen vrienden die lijken zeer goed te doen met het.

Gewoon mengen met water – ik dronk in de ochtend voor 2 weken en echt voelde meer energie en voelde alsof het versterkt mijn immuniteit. Dit is geweldig! En veel beter dan hun “Cardio” bieten versie – de champignons en de cacao werk zijn een dynamo combinatie. Ik heb geëxperimenteerd met veel cacaoproducten, en dit is veruit het beste product. Ik koop het elke twee weken. Het geeft me energie en een gevoel van welzijn beter dan een happy pil kan. Ik drink het met een beetje warm gefilterd water of meng het met mijn eiwit shakes. Ik wil nooit reviews voor producten te schrijven, maar dit ene ik ben verliefd op en raad het iedereen aan. Het is heel goed voor je en elke dag voor een optimale gezondheid moeten worden genomen. Wat een geweldig product, maakt je een goed gevoel en is erg goed voor je gezondheid. Iedereen moet CocoCeps in hun leven te hebben! (Hey organisch, gewoon niet opraken). Heerlijk, awsome organische hoogwaardige cacao met enkele toegevoegde immuunversterkende voordelen evenals uitstekende smaak nog net gemengd met warm water en wat ruwe suiker! Heeft melk niet nodig om “hot chocolate” te zijn helpt met magnesium gebreken, chocolade cravings zonder al het vet een Calorieën: ik dit product aanbevelen. Het is een klein wonder. Het is altijd al een favoriet fitness-enthousiastelingen en Bodybuilding. In deze zin, oliën gewonnen uit zeewier stelt nu een interessant alternatief voor de duurzame productie van vetzuren omega 3: Echter, een groot probleem van must adres of Omega 3 Algen dezelfde voordelen als omega-3 visolie kan produceren. En in tegenstelling tot wat de meesten van ons geloven, is er geen verschil tussen het vermogen van het lichaam om de natuurlijke vitamine C te gebruiken dan het is synthetisch. Madre Labs, CocoCeps, Instant Organic Dark Cocoa Beverage, 7.93oz (225g) Creatine is een aminozuur nutriënten uit drie, namelijk, methionine, arginine en glycine. Niet alleen dit, maar ook kan worden gekocht zonder voorschrift en dit is wat ze toegankelijk voor een groot aantal van de mannen maakt.

Van de 16 producten die in een analyse, euro euro geëvalueerd, de beste was 5 keer effectiever dan de slechtste. Steeds meer mensen wenden zich tot natuurlijke remedies voor pijnlijke artritis soort, hetzij na gebruik of horen over rampen veroorzaakt door cox 2: Er zijn duizenden afwachting wet suites tegen grote bedrijven farmaceutische, omdat dit soort geneesmiddelen op recept. Krill olie die zowel EPA en DHA, maar slechts een relatief klein deel (9%) DHA vetten. Ook is verbonden met beroerte en perifere vasculaire ziekte. Yerba mate is een thee als een populaire drank in Argentinië. Ik heb gehoord dat sommige mensen zeggen dat ze bezorgd zijn over het nemen van visolie omega-3 als gevolg van bijwerkingen waren, maar de waarheid is dat er niets te vrezen van deze supplementen als verantwoorde genomen. Voor maximaal voordeel, neem dagelijks visolie. Conclusie, dus volg de bovenstaande tips om de juiste combinatie van dieet supplementen kiezen en genieten van hun stadium van het moederschap. Veel mensen hebben de voordelen van ongelooflijke gewichtsverlies en de algemene verbetering van de gezondheid gezien door het toevoegen van açai-bes een pil in uw dieet. De meeste producenten van supplementen beweren dat mensen vrij zijn om hun producten te kopen zonder voorschrift, omdat de producten zijn gemaakt met alle natuurlijke ingrediënten. Bovendien kan ricine castor planten gecombineerd worden met een antilichaam tegen tumoren krimpen, zodat het niet zal ontwikkelen kanker. Als u zich afvraagt als poeder eiwit wei zijn gemaakt, een zeer eenvoudige definitie is dat ze het product zijn van het proces van de uitwerking van kaas, en deze producten zijn er in drie varianten, die worden gebruikt voor specifieke doeleinden, afhankelijk van de doelen en doelstellingen van de gebruiker, hoe en waarom je ervoor kiest om proteïne poeder wei gebruiken zal ter aanvulling gebruik vast te stellen, evenals de dagelijkse inname van hen.

Er waren echter twee extra conclusies die uit latere studies die vermeldenswaard zijn: 1: de enige bron van omega 3 geteste is visolie. De uiteengezet te zijn afgeleid van deze studies wetenschappelijke conclusies blijkt dat de opname van acai bessen of producten in uw dieet gestaag aanzienlijk verhogen de kans op het voorkomen van kanker. Uw supplement fabrikant bieden eerste klas klantenservice Ze zijn in staat en bereid om u de hulp die u nodig hebt, wanneer u het nodig hebt? Als dit niet zo is, misschien wel uw geld zou worden beter elders doorgebracht. Zorg ervoor dat uw olie bevat ten minste tweemaal de dha epa. Zilver heeft een breed spectrum en kan wijd als een antibioticum en niet alleen dat het zeer effectief.