Mattisson HealthStyle BioSprouts Gouden Lijnzaad Gemalen

Mattisson HealthStyle BioSprouts Gouden Lijnzaad Gemalen

€ 5.50

Meer informatie >>

Naam: Mattisson HealthStyle BioSprouts Gouden Lijnzaad Gemalen
Prijs: € 5.50
Tags: Eten en Drinken, Superfood en Rawfood, Zaden, Lijnzaad, Mattisson HealthStyle

Geniet van een heerlijk(e) salade, ontbijt, zelfgebakken brood of andere gerechten en recepten met het Mattisson HealthStyle BioSprouts Gouden Lijnzaad Gemalen. Dit lijnzaad bestaat uit 100% en biologisch gekiemd gouden lijnzaad. Afgesloten en droog Wachten langer dan een week tussen het kweken kan verzwakken en uiteindelijk de dood van de cultuur. Klik hier voor een goede commerciële yoghurt maker kon je bestellen als je jezelf niet vertrouwt in Deze inlandse wetenschappelijk experiment Eten en Drinken. De honden hadden verschillende vormen van kanker, en werden alle gegeven gemicroniseerde clinoptiloliet (Zeoliet). Verder werd aangetoond dat er geen negatieve effecten van langdurig gebruik van zeoliet. Ik hoop dat iedereen die dit leest begrijpt dat het gebruik van zeoliet kanker verslaan niet alleen beginnen en eindigen met honden. Ook kan vertalen naar de bestrijding van kanker bij de mens. Ik wil ook op wijzen dat het gemicroniseerde zeoliet gebruikt in deze studie is ook hetzelfde zeoliet door het bedrijf zeo gezondheid. De reden hun zeoliet werd gebruikt in de studie was omdat het de zuiverste zeoliet in de handel Mattisson HealthStyle BioSprouts Gouden Lijnzaad Gemalen. De gegevens van de studie zijn zeer technisch moeilijke en soms begrijpen. Hieronder zijn fragmenten beschrijven uiteindelijke resultaat gemicroniseerd zeoliet had over elke hond met kanker.

Van de 22 honden die lijden aan verschillende soorten spontane tumoren die werden behandeld met mz (Micronized zeoliet), 14 gereageerd op therapie, i Zaden. Toen de gebruikelijke therapie niet woord, mz therapie werd gestart. Na slechts 2 dagen van de behandeling van de hond actief geworden; op de derde dag begon het normaal te eten, en op de vierde dag van de hond geplast normaal, bloed vrij urine. Op de tiende dag van de cyste en tumor werden verkleind, en na 1 maand ze volledig verdwenen waren. Een andere hond (Geval 2) ging naast prostaattumor, een testikel tumor. De testis bedroeg ongeveer 20 cm in diameter bij de behandeling met de mz begonnen. Na 1 maand behandeling de testis kromp eenderde Mattisson HealthStyle BioSprouts Gouden Lijnzaad Gemalen. De derde hond (Zaak 1) gediagnosticeerd met prostaatkanker adenocarcinoom hebben kwam naar de kliniek in een zeer slechte staat. Na 1 maand van de klassieke therapie geen verbetering werd waargenomen. Een katheter werd plaats in plasbuis van de hond. De therapie werd nog eens 2 weken maar niet werken. De hond was vooraf finem (Vóór het uiteinde) en de eigenaren vroeg om euthanasie. Na 14 dagen behandeling geen tekenen van ziekte waren nog zichtbaar Eten en Drinken.

De behandeling gedurende nog eens 14 dagen, met dagelijkse verbetering van de gezondheid. Toen besloten de eigenaren over castratie (In de meeste gevallen castratie elimineert problemen met betrekking tot de prostaat), en de behandeling met mz werd gestopt. Acht maanden later de hond nog leeft zonder grote gezondheidsproblemen. Een van deze (zaak 11) had drie laesies knobbeltjes op de huid boven de staart. Meer dan na 5 weken de laesie verdwenen helemaal. De hond is nog steeds (7 maanden later) onder therapie. Haar momenteel 11 jaar oude hond is erg levendig en in ongewoon goede staat. Een andere hond (zaak 10) leed aan adenocarcinoom op de huid van de staart, die operatief werd verwijderd. Maar zelfs 2 weken na de operatie de wond niet genezen, en amputatie werd beschouwd. De hond was dan gegeven mz in capsules en poeder mz werd verspreid op de wond. De hond werd MZ oraal in capsules gegeven en gepoederde mz werd plaatselijk aangebracht Mattisson HealthStyle. Vijf dagen later de biopsie wond niet meer zichtbaar. A 5 jaar oude hond (zaak 13), de diagnose te hebben vergroot (Walnut grootte knooppunt) verliet speekselklier, werd behandeld met een conventionele behandeling van 4 maanden, zonder succes. In die tijd de klier werd groter en groter, en de hond ontwikkeld ernstige problemen met slikken en speekselvloed. Na slechts 1 week van mz therapie werd het knooppunt zachter en kleiner door één thrid. Soms krijg ik gewoon moe van sla, weet je?

Het is als, als ik naar een andere salade te eten, ga ik om iets te gooien! Maar het is warm buiten. Mensen onderschatten de voordelen van de kool. Het is zo'n oude wereld voedsel: Kool soep, kool broodjes, koolsalade. (ik heb te horen gekregen dat het Russische nationale food Mattisson HealthStyle BioSprouts Gouden Lijnzaad Gemalen – Met slechts 33 calorieën in kopje gekookte kool, het heeft niet alleen hopen van vezels, het is een slimme carb. En het is vol van vitamine K en anthocyanen te helpen met concentratie.) Met verbindingen zoals lupeol, sulforafaan en sinigrine om de groei van remmen kanker, en hoog kaliumgehalte te openen bloedvaten, kool is goed voor je in soo vele manieren. Als je schildklier problemen hebt, let op uw kool inname omdat grote hoeveelheden kool, of enige andere kruisbloemige veggie, wordt gezegd te bemoeien met de absorptie lichaam van jodium. Of je gaat met groen, nappa, rood, of savooiekool, bent u op zoek naar een uitstekende bron van vitamine A, C en B samen met ijzer en calcium. (Wist u dat de kool heeft ongeveer zes keer de vitamine C van een sinaasappel?) En aangezien kool is een van de minst dure groenten rond, je kunt het past in elk budget. En hier is een manier om de kool dat je moeder prolly nooit vertoonde u. Serveer de dressing op te eten de kant, zodat mensen kunnen de macht van de smaak zo veel of zo weinig als ze willen. Combineer ingrediënten en schud om te emulgeren. Help uw gewrichten blijven comfortabel en bewegen met hetzelfde van Source Naturals.