Mattisson HealthStyle BioSprouts Spelt Gemalen Fijn Raw

Mattisson HealthStyle BioSprouts Spelt Gemalen Fijn Raw

€ 5.50

Meer informatie >>

Naam: Mattisson HealthStyle BioSprouts Spelt Gemalen Fijn Raw
Prijs: € 5.50
Tags: Eten en Drinken, Superfood en Rawfood, Rawfood, Mattisson HealthStyle

Het Mattisson HealthStyle BioSprouts Spelt Gemalen Fijn Raw is 100% gekiemde spelt fijn gemalen en geheel biologisch. Dit maakt het heerlijk ter verrijking van smoothie, ontbijt (muesli), zelfgebakken brood & pannenkoeken, recept ( Ze is er trots op om samen te werken met de leider van Nederland in hobbypluimvee, helpen om uw gezin te voorzien van producten die worden ondersteund door meer dan 85 jaar van gevogelte deskundigheid van onze boerderij aan jou. sgourakis, laboratorium van chemische fysica n Eten en Drinken. Een nieuwe borst kanker vaccin kandidaat, (Gp2), levert verder bewijs van het potentieel van immunotherapie in het voorkomen van de ziekte herhaling. Dit is vooral het geval voor een hoog risico patiënten wanneer het wordt gecombineerd met een krachtige immunotherapie drug. Deze bevindingen worden gepresenteerd door de universiteit van Texas MD Anderson Cancer centrum op de 2014 American Society of Clinical Oncology's borstkanker symposium in San Francisco. Een van de slechts enkele vaccins van het soort in ontwikkeling, is gp2 aangetoond dat het veilig en effectief voor patiënten met borstkanker te zijn, het verminderen van recidieven met 57% Mattisson HealthStyle BioSprouts Spelt Gemalen Fijn Raw. Her2 is een oncoproteïne dat tumorgroei bevordert en wordt uitgedrukt tot op zekere hoogte in 75 80% van de borstkankers.

Dit is een belangrijke en verschillende laan in immunotherapie onderzoek, in dat we onderzoeken manieren om kanker te voorkomen herhaling door het stimuleren van het immuunsysteem om kanker te behandelen, zegt hoofdonderzoeker Elizabeth Mittendorf, m Superfood en Rawfood. Universitair hoofddocent van de chirurgische oncologie. Het uiteindelijke doel is om een preventief instrument dat de kans op recidief bij vrouwen die al borstkanker hebben gehad zal minimaliseren ontwikkelen en voor wie standaard therapieën hebben gefaald. Het onderzoek omvatte 190 patiënten met verschillende niveaus van HER2; 89 vrouwen kregen de GP2-vaccin met een gm CSF adjuvans en een controlegroep van 91 patiënten kregen gm CSF alleen Mattisson HealthStyle BioSprouts Spelt Gemalen Fijn Raw. Acht patiënten vroeg recidief of ontwikkelde een tweede maligniteit en niet het vaccin proef. Het vaccin wordt subcutaan geïnjecteerd en het voltooien eerste reeks bestond uit maandelijkse inentingen voor zes maanden, gevolgd door vier cycli van booster shots vervolgens om de zes maanden toegediend. De patiënten werden gevolgd gedurende bijna drie jaar. Voor alle 190 patiënten, ook degenen die niet het proces heeft voltooid, de ziekte overleving (DFS) bedroeg 88% onder degenen die het vaccin en 81% in de controlegroep wat neerkomt op een vermindering van 37% in herhaling te ontvangen Rawfood. Exclusief de patiënten die niet het vaccin serie heeft voltooien, de resultaten zijn hoger 94% DFS versus 85% die niet krijgen GP2 een risicoreductie van 57%.

Volgens Mittendorf, kan trastuzumab Zo fungeren als een primer voor het vaccin. kan het immuunsysteem te bereiden, waardoor het vaccin nog effectiever. MD Anderson is nu het testen van deze combinatie van immuuntherapie in andere klinische studies. de GP2-studie ondersteunt eerdere MD Anderson onderzoek naar vergelijkbare borstkanker vaccins, zoals de AE37, die een significante immuunrespons toonden en verbeterde recidief in triple negatieve borstkanker patiënten. Een andere kandidaat-, E75, bekend als neuvax of nelipepimut s, toonde een 50% recidief afname in hoog risico patiënten. Momenteel neuvax wordt internationaal getest in een fase III klinische studie. Wij geloven dat veel meer patiënten ten goede zal komen op een bepaalde manier van immunotherapie, zegt Mittendorf Eten en Drinken. De uitdaging zal zijn het identificeren van de juiste aanpak voor elke individuele patiënt. Toen de artsen in staat zijn om dat te doen, kankertherapie, en immunotherapie in het bijzonder zal een meer persoonlijke aanpak te volgen. Ons bedrijf is voorstander van het postulaat dat de gezondheid als de grootste waarde in ons leven. Het punt is dat de wetenschap en de natuur gemakkelijk worden gecombineerd in producten die blij zijn om u vandaag. Ons doel is om u te helpen gezond en mooi tegelijk blijven zijn.

Binnenkort you` ll ontdekken hoe het mogelijk is om biologische cosmetica met enorme gebruik gebruiken voor je lichaam Mattisson HealthStyle BioSprouts Spelt Gemalen Fijn Raw – Het punt is dat de wetenschap en de natuur gemakkelijk worden gecombineerd in producten die blij u vandaag aanbieden zijn. Ons doel is om u te helpen gezond te blijven, alsook prachtige tegelijk. Binnenkort `ll ontdekken hoe het mogelijk is om biologische cosmetica met enorme gebruik gebruiken voor je lichaam. Ons bedrijf pleit voor de stelling dat de gezondheid als de grootste waarde in ons leven. Ons doel is om te helpen je gezond evenals prachtige tegelijkertijd blijven. Binnenkort `ll ontdekken hoe het mogelijk is om biologische cosmetica met enorme gebruik gebruiken voor je lichaam. U kunt winkelen met het vertrouwen dat je op de plaats, die meer dan twintig heeft van jarenlange ervaring in de biologische cosmetische industrie. Ons bedrijf pleit voor de stelling dat de gezondheid als de grootste waarde in ons leven. Binnenkort `ll ontdekken hoe het mogelijk is om biologische cosmetica met enorme gebruik gebruiken voor je lichaam. U kunt winkel met het vertrouwen dat je op de plaats, die meer dan twintig jaar ervaring in de biologische cosmetische industrie heeft. We `ve verzamelde al onze kennis aan u te leveren alleen de beste biologische, biodynamische, natuurlijk, wild geoogst cosmetica merken in de wereld.