Mattisson HealthStyle Himalayan Keukenzout Grof 1000gr

Mattisson HealthStyle Himalayan Keukenzout Grof 1000gr

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Mattisson HealthStyle Himalayan Keukenzout Grof 1000gr
Prijs: € 4.50
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Zout, Mattisson HealthStyle

AlgemeenMattisson HealthStyle Himalayan Keukenzout Grof wordt gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet De belangrijkste les over dit project (Afgezien van alle geweldige dingen die we geleerd over xp uit werkelijk te doen) was gewoon Oorspronkelijk herkennen en de organisatie acht verschillende snelheden van verandering. was de langzame processen het ontwikkelingsproces beheerst, wat leidt tot een vrij traditionele watervalaanpak dat leed alle gebruikelijke problemen Eten en Drinken. De introductie van xp een reactie op de beperkingen van dit ontwikkelingsproces, maar het was een vergissing voor ons, de ontwikkeling team, om te denken dat we gewoon extreem te zijn en de hele zaak zou in de lijn vallen met deze magische nieuwe manier van werken. In plaats daarvan hebben we een twee lagenbenadering die in eerste instantie kon de xp team te leveren binnen de beperkingen van de langzamere bedrijfsprocessen en, na verloop van tijd, liet enkele van de voordelen van het hebben van een xp ontwikkelingsproces te sijpelen in die bedrijfsprocessen Mattisson HealthStyle Himalayan Keukenzout Grof 1000gr. Krill olie is een superieur bron van omega-3 essentiële vetzuren (en andere natuurlijke bestanddelen), die wordt gewonnen uit krill, de kleine schaaldieren die in onze ijskoude oceanen.

Deze unieke olie, die vergelijkbaar is, maar zeer verschillende eigenschappen visolie bevat ook twee andere belangrijke ingrediënten van het lichaam nodig heeft om te beschermen en te genezen zelf fosfolipiden (A marine lecithine) en astaxanthine (Een antioxidant) Mattisson HealthStyle. Een eerste blik zal niets bijzonders over Antarctisch krill (Wetenschappelijke naam, Euphausia superba), dat is eigenlijk een van de 85 aan te geven krill soorten op de planeet. De kleine wezentjes met grote uitpuilende zwarte ogen en een lichaam met een roze tint, meten tussen 1-5 centimeter in lengte. Alleen iets groter dan een paperclip, deze wezens voeden alleen op fytoplankton Mattisson HealthStyle Himalayan Keukenzout Grof 1000gr. Ze vervolgens geworden voedsel voor een aantal van de grootste wezens in de oceaan, met inbegrip van de walvishaai, blauwe walvissen, zeehonden, inktvis, vis en pinguïns. Volgens schattingen, krill vormen de grootste dier biomassa in de wereld vooral in de noordelijke Stille Oceaan (Euphausia pacifica) en antarctica (Euphausia superba). Het totale gewicht van krill in de antarctica alleen, wordt gezegd dat het meer dan het totale gewicht van de menselijke bevolking overschrijden Mattisson HealthStyle. Van de ongeveer 500 miljoen ton van deze kleine wezens zwerven de oceanen, 110.000 ton worden jaarlijks geoogst, met achterlating van voldoende voorraden voor het aanvullen van de oceanen en voedsel voor hun predatoren. Andere toepassingen van krill onder aquacultuur en aquarium feeds.

Ze worden ook gebruikt als aas, en worden ook gebruikt door de Japanners als een delicatesse. Wat zit er in krill olie, dat maakt het zo goed voor de gezondheid? Er zijn een aantal dingen die krill olie goed te maken voor de gezondheid. Ten eerste astaxanthine, dat is een carotenoïde als antioxidant die meer macht dan de andere, meer bekende carotenoïden bètacaroteen, lycopeen en luteïne heeft. Astaxanthine is natuurlijke kleurstoffen, waar vele gezondheidsvoordelen heeft. Het helpt bij het metabolisme van essentiële vetzuren en beschermt tegen UV-licht van de zon. Astaxanthine is verantwoordelijk voor het rozerood kleur krill (en andere schaaldieren zoals krabben, kreeften en zalm) Zout. Al deze zeedieren krijgen deze kleuren door het plankton, of micro algen ze verbruiken. Astaxanthine beschermt de cellulaire bouw van het lichaam, van vrije radicalen stralingen, die de schadelijke bijproducten in de atmosfeer om ons heen zijn. Krill olie bevat ook fosfolipiden, die is een andere natuurlijke en belangrijke vet. Zij worden gevonden in elk celmembraan van het menselijk lichaam. Fosfolipiden lijn de cellen met een dubbele beschermlaag. Zonder deze bescherming worden cellen blootgesteld aan oxidatie, en micro-organismen die infecties veroorzaken ze breken beneden en uiteindelijk sterven Mattisson HealthStyle Himalayan Keukenzout Grof 1000gr – Unlike olie getrokken uit vis, krill olie vrij is van (potentieel) verontreinigingen zoals kwik, PCB's, en andere toxinen, die vaak worden aangetroffen in vis.

Krill zijn de oceaanbodem voedselketen, gevonden in de koudste oceanen ver van de uithoeken van verontreinigende stoffen. Wat zijn omega-3 essentiële vetzuren en wat doen ze? Zoals de naam impliceert, essentiële vetzuren zijn vetten. Ze zijn er die door het lichaam, zodat het normaal kan functioneren. Ze zijn deemedEssentialBecause het menselijk lichaam niet kan synthetiseren hen. Ze moeten worden verkregen van een dieet. zijn twee belangrijke essentiële vetzuren (EFA's) omega 3 en omega 6. Terwijl er andere vetzuren zoals omega 7 en omega 9, ze zijn niet essentieel, omdat het lichaam ze kan synthetiseren van suikers en zetmeel. Het nummer followingOmegaIndicates de locatie van de eerste dubbele binding wanneer bekeken vanaf de laatste methylgroep in het vet molecuul. zijn Omega-3 vetzuren die het lichaam nodig voor de productie en reparatie van de celmembranen, waardoor cellen ideale voeding te verkrijgen, en om giftig afval te verwijderen.