Mattisson HealthStyle Reep Choco Vanoffe 44gr

Mattisson HealthStyle Reep Choco Vanoffe 44gr

€ 3.00

Meer informatie >>

Naam: Mattisson HealthStyle Reep Choco Vanoffe 44gr
Prijs: € 3.00
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Snacks en Tussendoortjes, Chocolade, Mattisson HealthStyle

Mattisson HealthStyle Reep Choco Vanoffe, gemaakt met geheel biologische Cacao Rode thee kan helpen verlichten van hoofdpijn, evenals voordeel allergieën, astma, droge huid en eczeem. Het is hoog in flavonoïden, die een hoge bloeddruk en de algehele gezondheid van het hart. profiteren Want het is cafeïne vrij, het is aanbevolen voor slapeloosheid. Het is ook rijk aan antioxidanten die het immuunsysteem kunnen stimuleren en te beschermen tegen verkoudheid en griep, evenals langzame veroudering. Chai thee wordt traditioneel gemaakt door het zetten van losse zwarte thee met kardemom, steranijs, gember, kruidnagel, kaneel en andere specerijen Ecologisch. Moderne versies zijn ook gemaakt van decaf zwart, groen, en rooibos thee gemengd met een aantal kruiden. Serveer ze warm in de traditionele stijl, gemengd met melk en honing. Chai thee is anti-oxidant en anti-inflammatoire (Zeer geschikt voor aandoeningen zoals artritis), en het is mix van kruiden zoals zwarte peper kan spijsvertering te stimuleren. Let op: Traditioneel wordt chai thee gemengd met melk; als je lactose-intolerant, probeer rijst, amandel, kokos, of sojamelk in plaats Mattisson HealthStyle Reep Choco Vanoffe 44gr. Het heeft een kenmerkende smaak die met gras begroeid, kruiden, licht bitter en een beetje als een robuuste groene thee. Mate wordt los verkocht en in zakken, en u zult ook variëteiten op smaak gebracht met chocolade, citrusvruchten, pepermunt, of andere ingrediënten. Zoals kaart-dragende leden van de koffie generatie, we zijn hier niet om de boon slam Eten en Drinken.

Een kop sterke zwarte thee zelden tops 60 mg te vinden, en groene thee is nog lager. Een recent overzicht van studies blijkt dat thee vertraagd tumorgroei in kanker van de huid, longen, mond, slokdarm, maag, lever, alvleesklier, dunne darm, dikke darm en prostaat. Zelfs verschillende gebraad en mengsels van koffiesmaak redelijk vergelijkbaar. Maar er is een wereld van verschil tussen een delicate jasmijn groene en een robuuste rokerige lapsang souchong. In een studie, mensen die twee koppen zwarte, groene, of Oolong thee per week dronken hadden 20 procent minder lichaamsvet dan niet-theedrinkers Mattisson HealthStyle Reep Choco Vanoffe 44gr. Studies hebben aangetoond dat thee helpt verminderen zowel in het algemeen en LDL-cholesterol. Zelfs prijzige merken uitmiddelen tot minder euro per kop dan vergelijkbare hoeveelheden koffie. Thee bevatten stoffen die bacteriën doden in de mond, die helpt voorkomen dat tandbederf. Citroenmelisse (Melissa officinalis) werd geloofd door de oude volkeren om een lange levensduur te garanderen, en de legende aanraadt om vreugde te brengen Chocolade. De naam melissa is het Griekse woord voor de honingbij, die deze plant. Een gunsten lid van de mint familie, is het ook bekend als genot en het levenselixer hart. Het wordt verondersteld om de jeugd te vernieuwen, het versterken van de hersenen, en het verlichten van een smachtende aard. Citroenmelisse is een veilig, kalmerend kruid, met anti-inflammatoire en adstringerende eigenschappen van het hoge tanninegehalte.

Het bevat ook antivirale verbindingen, die nuttig zijn in de strijd tegen verkoudheid, griep, en soorten herpes i en 2. Verdrijft melancholie, tilt de geesten, vermindert gevoelens van paniek. Verlicht spijsverteringsproblemen misselijkheid, krampen en winderigheid, en is vooral handig wanneer angst veroorzaakt problemen met de spijsvertering. ontspant de zenuwen en kan hoofdpijn en migraine te verlichten. Zoethout (Glycyrrhiza glabra) krijgt het is de botanische naam van de Griekse woorden glukus (Sweet) en rhiza (root) Mattisson HealthStyle. Het kauwen op de zoethoutwortel heeft veel mensen geholpen te stoppen met roken zonder het verkrijgen van gewicht. Zoethout bevat glycyrrhizine, 50 keer zoeter dan suiker, met een soortgelijke structuur als de hormonen van de bijnierschors, waardoor drop is het anti-inflammatoire werking. Mogelijk kan het milde oestrogene (Oestrogeen bevorderen) effecten als goed, en het is al lang traditioneel gebruikt in repro productieve tonic formules. Verlicht hoesten, keelpijn, slijm ophoping, en congestie. Versterkt en balanceert het vrouwelijke voortplantingssysteem. Brandnetel (Urtica dioica) thee is rijk aan ijzer, eiwitten en vitaminen Mattisson HealthStyle Reep Choco Vanoffe 44gr – Brandnetel is rijk aan kalium en vitamine A en C, en het is ijzergehalte maakt het een traditionele behandeling voor bloedarmoede. Met samentrekkend en diureticum acties en hoog kaliumgehalte, het is een goede keuze in het verminderen van de symptomen van PMS en oedeem. Zuivert, voedt, en bouwt het bloed. Voedt kern energie en helpt de dagelijkse stress.

Verhoogt het aanbod van melk voor moeders die borstvoeding. Passiebloem (Passiflora incarnata) werd gebruikt door inheemse amerikanen voordat de kolonisten arriveerden. Het is niet alleen ongelooflijk mooi om te zien, het bevat kalmerende alkaloïden en flavonoïden die nuttig zijn in remedies voor slapeloosheid, rusteloosheid, hysterie, angst, en hypertensie. Biedt nonaddictive, licht kalmerend en kalmerende eigenschappen. Verlicht pijn, spanning, en nerveuze hoofdpijn. Idaeus) heeft een lange geschiedenis in vele culturen over de hele wereld als een zwangerschap tonic. Het is gegeven aan zwangere vrouwen, omdat fragarine, een actieve alkaloïde gevonden in het gebladerte, wordt gedacht aan de voortplantingsorganen, vooral de spieren van het bekken en de baarmoeder toon.