MaxxPosure MaxX Lean Gainer vanille 1600GR

MaxxPosure MaxX Lean Gainer vanille 1600GR

€ 39.50

Meer informatie >>

Naam: MaxxPosure MaxX Lean Gainer vanille 1600GR
Prijs: € 39.50
Tags: Sport, Sport – Supplementen, Proteinen, Eiwitten, Proteine Complex, MaxxPosure

MaxX Power Pack (MPP) is vanuit de voedingswetenschap een unieke samenstelling van hoogwaardige Vitamine en Mineralen die er voor zorgen dat de werking van de basisnutriënten worden geoptimaliseerd voor het behalen van het maximale resultaat.Hoe werkt het Hij werd lid van het bedrijf in 1980 als manager van de veterinaire en chemicaliën divisies. Tegen 1986 had hij de functie van gedelegeerd bestuurder aangenomen, en in 1998 werd hij benoemd tot chief executive officer. Na de overname van eldan elektronische instrumenten ltd. Fuhrer werd benoemd tot voorzitter en ceo van de groep in 2007 Sport. Fuhrer behaalde een LLB graad van Universiteit van Tel Aviv, en is lid van de Israëlische bar. Een gerespecteerde figuur in Israël bedrijfsleven en farmaceutische gemeenschap, mr. Fuhrer is actief betrokken bij brancheorganisaties. Führer als vrijwilliger aan de voorzitter van de israel vrienden van Universiteit Bar Ilan vereniging en in 2009 ontving een eredoctoraat voor zijn bijdrage aan de Israëlische farmaceutische industrie. In 2011 ontving hij een ere-fellowship van het centrum (IDC) in Herzeliya voor zijn bijdrage aan de industrie en de gemeenschap in Israël MaxxPosure MaxX Lean Gainer vanille 1600GR. Tal fuhrer trad neopharm groep in 2008 na het werken voor Wyeth Consumer Healthcare in New Jersey. Fuhrer ervaring opgedaan in de wereldwijde business development en brand management.

In deze hoedanigheid Hij ontwikkelde nieuwe groei product strategieën voor Wyeth top wereldwijde OTC-merk en gevestigde waarderingsmodellen om marktpotentieel te beoordelen en het competitieve landschap te analyseren MaxxPosure. In het beheer en de biologie van de Universiteit van Tel Aviv. Segev Shani werd benoemd tot vice-president van de medische en regulatory affairs van de neopharm groep in 2008. Shani brengt zijn ruime ervaring in de farmaceutische markt na het houden van posities, waaronder plaatsvervangend ceo van Steba biotech nv en medisch directeur bij Janssen Cilag, israel. Shani diende als directeur van het en afdelingen, en de adjunct-directeur van het farmaceutische administratie bij het Israëlische ministerie van gezondheid MaxxPosure MaxX Lean Gainer vanille 1600GR. Shani diende ook als directeur van farmaceutische economische eenheid op de Israëlische centrum voor de evaluatie van gezondheidstechnologie, en als directeur van het departement van health technology assessment bij Maccabi gezondheidszorg (2de grootste gezondheid van Israël onderhoudsorganisatie). Shani is afgestudeerd aan de school van de apotheek aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, en heeft een ph Proteinen. In de apotheek en orale biologie uit de school van apotheek en de school van de tandheelkunde aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem.

Shani houdt ook een meester in de gezondheidszorg administratie en een Executive MBA, van de faculteit van de bedrijfsvoering bij Universiteit van Tel Aviv. heeft Shani publiceerde talrijke artikelen en vier boeken over farmacologie, regulatory affairs en farmaceutische beleid en economie. Shani is docent aan de afdeling voor de administratie gezondheidszorg in de Ben Gurion Universiteit en is voortdurend actief in het uitvoeren van onderzoek. Arik Moshe toegetreden tot de neopharm groep in 1999. Moshe diende als algemeen directeur van Promedico. Binnen zijn rol leidde hij de fusie tussen Promedico en de neopharm groep en leidde Promedico tot een toonaangevende distributeur van geneesmiddelen en voedingssupplementen in de Israëlische markt te worden. Moshe was de waarnemend algemeen directeur en financieel directeur van het onderzoeks- en ontwikkelingsfonds voor het Sourasky medisch centrum Sport – Supplementen. Hij diende ook als de financieel adviseur de Israëlische minister van gezondheid. In deze functie leidde hij grote projecten, zoals de planning en uitvoering van een hervorming in de Israëlische farmaceutische producten en markten cosmetica, en het opzetten van een financiële controle en het verslag voor de Israëlische gezondheid onderhoud organisaties. Moshe heeft ruime ervaring op het gebied gezondheid en farmaceutische evenals de gezondheid van producten consumentenmarkt. Moshe heeft een BA diploma in de economie en de boekhouding van de Universiteit van Tel Aviv en is een erkend accountant in Israël.

Avi Hacohen trad afdeling operations neopharm's in 1981 en regisseerde de afdeling sinds 1987 MaxxPosure MaxX Lean Gainer vanille 1600GR – In 1992 avi werd benoemd tot vice-president van de activiteiten. Hacohen is behulpzaam geweest bij het aanpassen neopharm's supply chain, het, aankoop, import en human resources afdelingen aan de behoeften van de groeiende dynamische onderneming geweest. In 2005 mede leidde hij de fusie van neopharm en Promedico. Na de vorming van het hoofdkantoor in 2006, de heer. Hacohen werd benoemd tot senior vice-president van de menselijke hulpbronnen, het leiden van de organisatie-ontwikkeling, training, change management, werving en behoud van mankracht van de verschillende vennootschappen van de groep. Het is grotendeels te danken aan zijn leiderschap dat het bedrijf er in geslaagd het behoud van de werknemer loyaliteit, betrokkenheid en professionaliteit en voortdurend voldoet aan de behoeften van de snelle groei zoals gevraagd door de dynamische veranderingen in de lokale markt. Hacohen heeft een BA in de statistiek en de internationale betrekkingen van de Hebreeuwse Universiteit in Jeruzalem, een bijkomend diploma in systemen analyse van de Technion Israel Institute of Technology en een MBA aan de Universiteit van Tel Aviv.