Metagenics Cranberry Juice

Metagenics Cranberry Juice

€ 11.50

Meer informatie >>

Naam: Metagenics Cranberry Juice
Prijs: € 11.50
Tags: Eten en Drinken, Dranken, Sap, Vruchtensap, Metagenics

Metagenics Cranberry Juice verfrissende. pittige drank om het blaasmilieu gezond te houden! Het onbehandelde. typisch fruitige sap van de grote veenbes – in Nederland ook als lepeltjesheide bekend – wordt bij de Amerikaanse inheemse bevolking al eeuwen (Iets dat leeftijd rubber zou waarschijnlijk niet veel te doen voor de inwendige organen, harman terecht gemotiveerd.) Gewapend met een diploma in de natuurkunde en scheikunde, Pearson en Shaw nam onmiddellijk aan wetenschappelijk onderbouwde concept van harman's, en begon op zoek naar het verder. Dat was prima, en het zou het einde ervan, behalve voor de goed getimede ingang van een echte Indiana Jones soort avonturier genaamd Jack wheeler zijn geweest Vruchtensap. Wheeler was een regelmatige gast op de toen populaire Merv Griffin talkshow, en toen hij naar Californië voor het filmen, hing hij met Durk en zandige. Ze was geworden ondergedompeld in het idee van de theorie testen harman's, en elke keer wheeler opdagen Ze trakteerde hem met hun nieuwste ideeën over ouder worden en vrije radicalen. Durk's talent voor afranseling ingewikkelde wetenschap kopje kleiner werd wheeler om te denken dat er misschien een breder publiek voor de finesses van vrije radicalen chemie (Hey, het spul was interessant de manier Durk legde dit uit) Metagenics Cranberry Juice. Dus wheeler benaderd merv over Durk gaan op de show. Ongelooflijk (Het lijkt nu), Merv ingestemd, en de rest is geschiedenis. Zoals wheeler het vertelt, was hele kantoor Merv's bedekt met brieven vraagt Durk en zandige vragen over gezondheid en veroudering.

Het is duidelijk dat het idee dat de gemiddelde mensen wetenschap zou kunnen gebruiken voor hun eigen voordeel was immens populair Sap. Tot dan, de wetenschap op vrije radicalen was zelfs niet bekend bij de meeste chemici, laat staan artsen. Tv kijkers van de tijd had twee gezondheidszorg opties: Ze konden gaan naar een arts die hen een drug zou geven, of raadpleeg een voedingsdeskundige, die zou maken hen eten tarwekiemen en gedroogde lever. Dit was dan prednison en lever tabletten. Nu mensen daadwerkelijk iets kunnen doen over hun verbreding omtrek, chronische allergieën, en cross-linked huid. En veroudering van alle dingen! Durk zei dat je kon eigenlijk iets aan doen verouderen Metagenics Cranberry Juice. Het feit dat de man zag eruit als een ontsnapte gevangene uit een gemeente niet van belang was. Dingen zijn een beetje ingewikkelder dan ze leken om terug in de Merv tijdperk. De verbinding tussen oxidatieve schade en de degeneratieve ziekten van het ouder worden, zo goed als veroudering zelf, blijft sterk. Toch is de wereld van antioxidanten is aanzienlijk complexer geworden. Vitamine E is een van de meest populaire anti-oxidant supplementen Nederland Metagenics. Volgens een recente USDA studie, dat is een goede zaak, want slechts 2. 4% van de Amerikaanse vrouwen en 8% van de mannen genoeg van het vitamine uit voedsel.

Vitamine E is vetoplosbaar en verlaagt het gehalte aan vrije radicalen geassocieerd met lipiden, zoals die cholesterol beïnvloeden en die de hersenen beïnvloeden. Voor Daarom, vitamine e is intensief bestudeerd voor het vermogen om cardiovasculaire en alzheimer ziekten te voorkomen.) 2 4 Er zijn twee goede redenen om mensen zich zorgen over de ziekte van Alzheimer aan vitamine e nemen: Alzheimer-patiënten hebben aanzienlijk verminderd niveaus van antioxidanten in hun hersenen en bloed, die kunnen worden verhoogd met supplementen zoals vitamine E; en biochemische studies tonen dat de hoge oxidatieve stress in Alzheimer patiënten is verbeterd met antioxidanten, zoals vitamine E. 5 9 Vitamine E is een van de bestknown antioxidanten, maar zeker niet de enige Sap. Eén van de belangrijkste medische ontdekkingen van de afgelopen tien jaar is de verbinding tussen ontsteking en ziekten als kanker en alzheimer. De bevinding dat mensen die te nemen anti inflammatory drugs hebben een lager risico op kanker was, op het eerste, zeer verrassend. Hoe kan iets dat verlaagt pijn en vermindert de zwelling eventueel remmen kanker? Onderzoekers snel ontdekt inflammatoire factoren die het vermogen van kankercellen vermenigvuldigen en verspreiden. Bijvoorbeeld verbeteren, wanneer de antioxidant curcumine wordt gegeven als een voedingssupplement voor dieren met een muizenmodel van de ziekte van Alzheimer, het blokkeert de oxidatie van bepaalde eiwitten.

Dit is de antioxiderende werking, die op zijn beurt verlaagt de activatie van ontstekingssignalen Metagenics Cranberry Juice – Het netto resultaat is dat abnormale Alzheimer eiwitten worden verlaagd met ongeveer 40%. Bij dit experiment gehouden in mensen, en abnormale eiwitten kan worden vertraagd door 40%, het zou kunnen vertalen in jaren van het leven die anders verloren zou gaan om een ziekte waarvoor er momenteel geen remedie. Combinaties van antioxidanten kan grotere gevolgen dan enkele agenten op bepaalde soorten van ontsteking hebben. Een recente studie richt zich op een ontsteking marker zogenaamde C reactief proteïne (CRP), die wordt verhoogd bij mensen die gezond lijken maar kan een plotselinge hartaanval en sterven. Deze studie is belangrijk omdat het gebruikt bavianen, waarvan biochemie meer mensachtig dan knaagdieren. 11 Hieruit blijkt dat CRP drastisch kan worden omgekeerd met een combinatie van twee antioxidantia. coenzyme Q10 toevoegen vermindert verder CRP met ongeveer 20%, een vermindering 70% algemeen. 11 Twee andere studies primaten toonden gunstige effecten van vitamine e, voor zowel de preventie en behandeling van hart- en vaatziekten.