Metagenics Menohop 90cp

Metagenics Menohop 90cp

€ 43.50

Meer informatie >>

Naam: Metagenics Menohop 90cp
Prijs: € 43.50
Tags: Gezondheidsproducten, Specifiek voor de Vrouw, Overgang, Bredere Werking, Metagenics

Ondersteunt bij overgangsverschijnselen tijdens de menopauze.Op basis van hopextract. Sterkt aan tijdens de menopauze. Voor een goede botaanmaak.Hopextract (Humulus lupulus) gestandaardiseerd op 8-prenylnaringenine Ik ben ook zeer gepassioneerd over mijn wat ik doe, dus ik ben echt dolblij wanneer een cliënt gutst over mijn werk. Het is zo belangrijk om een goed gevoel en als je een leuk kapsel en de kleur die je functies flatteert u jonger en heter kijken. DHEA, of, is een natuurlijk hormoon gemaakt in het menselijk lichaam. hebben Italiaanse onderzoekers recent gevonden dat DHEA ook vrouwen met symptomen van de menopauze, met inbegrip van de toenemende belangstelling voor seksuele activiteit kan helpen Gezondheidsproducten. Tijdens de menopauze, hormonen van een vrouw fluctueren veroorzaakt symptomen zoals opvliegers en vaginale droogheid. Sommige vrouwen nemen hormoonvervangende therapie, of HRT, om deze symptomen te verlichten. Echter, HRT heeft risico's, zoals een verhoogde kans op het ontwikkelen van borstkanker of een beroerte, en sommige vrouwen kiezen om de drugs. alternatieven, waaronder over de toonbank voedingssupplementen worden vaak gezocht door deze vrouwen. DHEA is een hormoon dat door de bijnieren en is de meest voorkomende circulerende steroïden in het lichaam Metagenics Menohop 90cp. Een van de functies van DHEA is dat het een voorloper van geslachtshormonen zoals testosteron en oestrogeen.

Gepubliceerd in het tijdschrift van de internationale menopauze samenleving, overgangsklachten, de studie betrof een groep van 48 postmenopauzale vrouwen met verontrustende symptomen zoals zoals opvliegers, nachtelijk zweten, verlies van libido en stemmingswisselingen Metagenics. Andrea genazzani van de Universiteit van Pisa splitsing van de vrouwen in vier groepen. Voor een periode van één jaar, 12 nam vitamine D en calcium, 12 nam DHEA, 12 nam standaard hrt, en 12 nam een synthetisch oestrogeen alternatief genaamd tibolon die wordt gebruikt om te verlichten symptomen van de menopauze. De vrouwen werden vragen gesteld via de greene climacterisch schaal en de McCoy vrouwelijke seksualiteit vragenlijst (Mfsq) het meten van ernst van de symptomen en de seksuele interesse en activiteit, inbegrip van de frequentie van seks, orgasme, en factoren die seks kan remmen, zoals vaginale smering Metagenics Menohop 90cp. Hormoonspiegels werden ook regelmatig gemeten tijdens de studie. Na 12 maanden, alle vrouwen op hormoon vervangingen had verbeteringen in symptomen van de menopauze, maar die het nemen van vitamine d en calcium vertoonde geen significante verbetering. De resultaten voor seksuele interesse was gelijk. Die op hormoon vervangingen vertoonden een hoger niveau van geslachtsgemeenschap in vergelijking met de controlegroep, aldus de onderzoekers Gezondheidsproducten. Climacteric co-editor anna Fenton benadrukt dat de proef was klein, dus grotere studies nodig zijn om de resultaten te bevestigen.

We kunnen nog niet zeggen dat deze studie betekent dat DHEA een levensvatbaar alternatief voor hrt, maar. Het doet aan dat DHEA potentieel als een therapie te helpen vrouwen omgaan met de fysieke ongemakken van de menopauze, en ze helpen seksueel. Tot de grotere studies uitgevoerd, kunnen vrouwen natuurlijk te verhogen DHEA productie met de uitoefening van hun lichaam. Caloriebeperking is ook aangetoond dat hormoonniveaus in dieren te verhogen studies, dus een gezonde voeding zou voordelig zijn ook. Mogen breukgevaar als gevolg van osteoporose. Gebrek aan vitamine d vermindert de absorptie van calcium in het lichaam versnelt botverlies en kan het risico op fracturen door toename osteoporose. Een algoritme onmiddellijk en niet- invasieve kwantificatie vitamine d niveaus mogelijk wordt als de diagnose verkorten, laboratorium kosten worden gevaren of ongemak voorkomen dat de patiënt in verband met een bloedtest Overgang. Het doel van de studie is daarom het ontwikkelen van een niet-invasieve methode voor het kwantificeren van vitamine D in het lichaam met behulp van spectroscopie. zal 40 onderwerpen worden aangeworven: 20 gehospitaliseerde patiënten in de revalidatie-afdeling, gediagnosticeerd met osteoporose en 20 gezonde proefpersonen. spectroscopie zal gebruikt worden met zichtbaar licht op het onderwerp huid en midden-infrarood (Mir) op het bloedmonster aan correlatie met de chemische lab testresultaten vinden.

40 Subgects zal worden aangeworven: 20 gehospitaliseerde patiënten in de endocrinologie departmet, gediagnosticeerd met vitamine D-tekort Metagenics Menohop 90cp – spectroscopie zal worden gebruikt met wisible lighy op de huid van het onderwerp en het midden-infrarood (Mir) op het bloedmonster aan correlatie met de chemische lab testresultaten vinden. Ik heb niet gevonden een natuurlijke remedie voor deze die echt werkt. Je moet het pigment van de vlekken te verwijderen. De beste remedie tegen bruine vlek is om citroen te gebruiken. Het citroenzuur limoensap kan wonderen doen met uw huid en maken het lichter, terwijl het verminderen van de bruine vlekken op je huid. Je hoeft alleen om voorzorgsmaatregelen te nemen als uw huid gevoelig is. Als dat het geval is, verdunnen limoensap in water of rozenwater en vervolgens toepassen op uw huid vlekken. Als je niet kan laat uw handen bezig met wrijven plakken, haal het sap van citroen en breng het op plekken, laat gedurende ongeveer 20 minuten en daarna wassen met water.