Metagenics Oxyperm 333 Tabletten

Metagenics Oxyperm 333 Tabletten

€ 33.00

Meer informatie >>

Naam: Metagenics Oxyperm 333 Tabletten
Prijs: € 33.00
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Bestanddeel, Anti-oxidanten, Metagenics

Bij elke lichaamsactiviteit worden er vrije radicalen geproduceerd: vertering, ontgifting, energieproductie. Normaal maakt ons lichaam die onschadelijk, o.a. met antioxidanten. De grondstoffen daarvoor moeten dan wel via de voeding geleverd worden. Bepaalde Of ze uiteindelijk weer terug bij af zodra het vet komt uit of ze nooit ronde te diëten het vet uit in de eerste plaats. Nu dat je weet wat je nodig hebt om te voorkomen, u ongetwijfeld willen weten wat je moet doen om te slagen en krijg implementeren van uw nieuwe dieet kennis zo snel mogelijk. De eerste stap is om uit te vinden hoeveel calorieën je gaat nodig hebben, dat houdt je gewicht (zonder gewichtstoename of -verlies) dit staat bekend als uw basaal metabolisme of BMR Metagenics. Er zijn veel ingewikkelde formules die er zijn en het is belangrijk om te begrijpen dat elk nummer dat u aankomt bij is alleen maar om een beginpunt te zijn. 13 calorieën per kg lichaamsgewicht als u momenteel een inactieve levensstijl. 15 calorieën per kg lichaamsgewicht als u momenteel een matig actieve levensstijl. 17 calorieën per lb van het lichaamsgewicht als u momenteel een zeer actieve levensstijl. Zodra u uw BMR geleidelijk verhogen van uw calorieën in 200 stappen totdat u begint om gewicht te krijgen Metagenics Oxyperm 333 Tabletten. Als je gewicht in de gaten houden lichaamsvet en laat hem nooit kruipen boven de 15% (voor een mannelijke).

De bottom line is dat je zou moeten eten evenveel calorieën als je lichaam het toelaat om een geleidelijke toename in gewicht (Niet meer dan £ 1 per week), maar niet zo veel calorieën die meer vet kruipt op dan spier te zien Supplement – Bestanddeel. Zodra u dit uit te vinden zul je je calorieën daar houden totdat u stopt met het verkrijgen van gewicht. Nu het verstrekken u wilt doorgaan met het verkrijgen van gewicht zult u de stappen van geleidelijke calorie blijven gaan, zodat je winnen langzaam gewicht en het minimaliseren van de hoeveelheid lichaamsvet je winnen. Als je slaapt 9 uur per nacht, dat geeft je rond 15 uur tijdens de dag om alle voedingsstoffen die u nodig hebt. Splits uw maaltijden in 5 of 6 makkelijk verteerbaar eiwit, koolhydraten en vet maaltijden die je zou moeten eten om de 2 te krijgen tot 2 Metagenics Oxyperm 333 Tabletten. Schrijf een schema dat je weet dat je kunt vasthouden aan die aansluit bij hoeveel uren je per dag te werken en welke tijden u in staat te eten etc. Elke maaltijd moet eiwitten, koolhydraten en vet bevatten, met de meerderheid van uw koolhydraten gegeten vroeg en gedurende de dag dan verminderen uw koolhydraten lichtjes tegen het einde van de dag. Sommige hardgainers voorbeeld eating extra calorieën moeilijk te doen, dus concentreren op het eten van meer calorierijke voedsel dat meer punch gram pakken voor gram dan voedingsmiddelen die minder calorieën bevatten Anti-oxidanten. het is terwijl je slaapt 's nachts dat je lichaam herstellen van het beschadigde weefsel (door training met gewichten) en te zorgen dat dit proces gebeurt om het beste vermogen, het eten van een langzaam verteerbare eiwitten en weinig koolhydraten eten voor het slapen gaan is zeer gunstig.

Niet alleen zal een langzaam verteren eiwit hulp bij herstel het eten en het leveren van een constante pool van aminozuren in het bloed, maar het zal ook de afbraak te voorkomen (wanneer het lichaam begint af te breken spierweefsel als brandstof). Goede keuzes eiwit voor het slapen onder kwark, melk en langzame afgifte koolhydraten zoals haver. Zoals eerder vermeld, de beste manier om op koers te blijven met je voeding is om zich te organiseren met wat je gaat om de nacht door te eten voordat Metagenics. Op die manier, zult u geen maaltijden overslaan als je altijd genoeg voedsel bij de hand. Heb minstens een dozijn verschillende opties die u voor u beschikbaar kunt koken die u snel kunt maat groter voor calorieën en maaltijd porties. Een van de meest krachtige stukken voeding advies dat ik kan geven is om te schrijven en op te nemen van uw calorieën op een dagelijkse basis. Dat betekent dat aan het eind van elke dag kunt u kijken over wat je hebt verbruikt, opnemen en aanpassingen doen aan het de volgende dag als u bent Kortom. vallen toen ik eenmaal begon te loggen alles wat ik aan het eten was op een consistente basis, dat is wanneer dingen echt begon af te nemen voor mij. Noteer wat je eet in een speciaal gemaakte zuivel of spreadsheet en bekijk uw resultaten stijgen Metagenics Oxyperm 333 Tabletten – Zorg ervoor dat je tijd doorbrengen met mensen die je motiveren om je best te doen en je aan te moedigen om op koers te blijven met uw bodybuilding voeding. Vermijd die mensen die afgeven negatieve energie of proberen je natuurlijk af sturen.

Ik hoop echt dat dit bericht heeft mits je met een aantal waardevolle informatie voor het structureren van uw HARDGAINER dieet. Als u graag een stap voor stap handleiding voor voeding, het berekenen van je dagelijkse calorieën plus hoe te breken die calorieën in gram eiwit, koolhydraten en vetten zorg ervoor dat je je inschrijft in mijn gratis 3-delige video cursus, de HARDGAINER 101 academie door te klikken op de onderstaande afbeelding! Waar je ook gaat, neem oscillo sweepstakes: Win een reis naar Parijs! Hoewel mijn moeder en ikzelf zijn natuurlijk Afro-Amerikaanse, de 2 kinderen die ze had met mijn stiefvader (Een witte man) waren allesbehalve evident. Wat mijn moeder en ik ervaren (Bij het nemen van mijn zusje in het openbaar), is dat mensen bijna altijd van uitgegaan mijn moeder was het kindermeisje.