Metagenics UltraClear Plus pH Vanille Poeder

Metagenics UltraClear Plus pH Vanille Poeder

€ 65.50

Meer informatie >>

Naam: Metagenics UltraClear Plus pH Vanille Poeder
Prijs: € 65.50
Tags: Gezondheidsproducten, Maag en Darm, Darm, Reinigen, Metagenics

De vitaminen, mineralen en aminozuren aanwezig in dit product optimaliseren de lever- en nierdetoxificatie, beschermen tegen de actie van vrije radicalen en optimaliseren de verwijdering van afvalstoffen. DoseringMeng 1 portie (1,5 maatlepel) met 125 ml fris Hoewel deze toekomstgerichte verklaringen, en alle aannames waarop ze gebaseerd zijn, zijn gemaakt in goed vertrouwen en weerspiegelen onze huidige oordeel over de richting van ons bedrijf, de werkelijke resultaten zullen bijna altijd variëren, soms aanzienlijk, van enige ramingen, voorspellingen, projecties, veronderstellingen of andere toekomstige prestaties hierin voorgesteld Gezondheidsproducten. Tenzij vereist krachtens het toepasselijke recht, met inbegrip van de effectenwetgeving van de Nederland. Het bedrijf is niet van plan om een van de toekomstgerichte verklaringen bij te werken om deze verklaringen aan de werkelijke resultaten voldoen. Je moet zelfstandig te onderzoeken en volledig te begrijpen alle risico's voor het maken van investeringsbeslissingen. (OTC: Fbcd) heeft vandaag aangekondigd dat het zal worden het nemen van een nieuwe lijn van huidverzorgingsproducten van het cosmetica arm, leigh valentijn om klinische proeven Metagenics UltraClear Plus pH Vanille Poeder. Heeft ontving de noodzakelijke criteria om de producten grondig getest om te voldoen aan hebben de normen van de grootste tv-shopping-netwerken in de wereld, evenals die van de grote retailers die interesse hebben getoond in het Leigh valentijn lijn van producten.

We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe leigh valentijn producten goed zal presteren en overtreffen de verwachtingen tijdens klinische trials, zei fbc houden ceo, openhartige Russo Metagenics. De nieuwe producten zullen worden vrijgegeven naast Leigh valentine's al succesvol cosmetica lijn als onderdeel van een brede vegen her ontwerp van het bedrijf online aanwezigheid, beeldvorming en de bijbehorende marketing campagnes door FBC bedrijf. Ijzersupplementen voor borstvoeding: Ok of gevaarlijke? Onlangs was ik verrast om te zien dat de American Academy of Pediatrics een nieuwe aanbeveling over ijzersupplementen heeft afgegeven voor borstgevoede baby's Metagenics UltraClear Plus pH Vanille Poeder. De AAP adviseert nu dat een ijzersupplement worden gestart op 4 maanden voor uitsluitend borstvoeding, en voortgezet tot ijzer verrijkte vaste stoffen zijn geïntroduceerd. Ik lees dit met belangstelling beide, want ik heb een baby die op het punt deze leeftijd en ook omdat een paar jaar geleden schreef ik over hoe mijn kinderarts gestopt bevelen dergelijke suppletie (Voor baby's die nu laag in ijzer) nadat ik voorzien van een studie over ijzersupplementen en borstvoeding waaruit bleek dat dit veroorzaakt een tragere groei, een kleinere hoofdomvang en meer diarree Darm. Waarom is het geven van ijzersupplementen om uitsluitend borstvoeding baby's die geen ijzer tekort een probleem? De theorie heeft te maken met de functie van lactoferrine, een belangrijke component van moedermelk.

Lactoferrine is de taak van binding met ijzer in de darm van de baby en krijgt het opgenomen in het systeem van de baby. Daarbij dit onderdeel van moedermelk ontneemt slechte bacteriën (E. Als extra ijzer wordt gegeven aan de baby, wordt de lactoferrine in moedermelk overweldigd en kan niet binden met alle ijzer. Dit laat extra ijzer in het systeem die slechte bacteriën brandstof. Er is zelfs een suggestie dat extra ijzer vermindert het vermogen van lactoferrine te binden met het ijzer in moedermelk, waardoor het kind steeds minder van het beschikbare ijzer. Wat gevraagd de nieuwe aanbeveling Metagenics. Het was een studie van 2003. Susan hamburger, een IBCLC met doctor in voeding schreef een uitstekende analyse van deze studie op nancy Mohrbacher's blog. Zij schrijft dat de steekproefgrootte was klein (77), de uitval hoog, en de naleving van de richtlijnen lage suppletie. Daarnaast is de baby's die deelnamen aan de studie waren niet dezelfde bevolking als de een de aap is het aanbevelen van ijzer voor ze begonnen aanvullingen op leeftijd van 1 maand in plaats van 4, en de baby's in de studie werden zelfs niet uitsluitend borstvoeding. Ze merkt ook op dat de auteurs van de studie zelfs gewaarschuwd tegen het gebruik van het resultaat van aanbevelingen vormen. Maar het meest interessant, koppelt ze een brief geschreven aan de kindergeneeskunde (In welke werd de aanbeveling gepubliceerd) uit de sectie AAP over borstvoeding (ja, dezelfde organisatie als de een het maken van de aanbeveling), bezwaar tegen de nieuwe aanbeveling Metagenics UltraClear Plus pH Vanille Poeder – Onder de zorgen van de sectie aap over borstvoeding orde kwamen, waren: 1) De steekproefgrootte en de beperkingen van het onderzoek reeds aangehaald, 2) geen melding gemaakt van de mogelijke nadelige resultaten van suppletie of verschillen in biologische beschikbaarheid werden opgenomen in het aanbeveling, 3) geen melding gemaakt van het feit dat de prevalance van ijzergebreksanemie onder exlusively borstvoeding zuigelingen in de eerste 6 maanden laag (3%) en tenslotte 4) dat er geen melding gemaakt van het feit dat het gedeelte aap over borstvoeding eigenlijk bezwaar tegen deze aanbeveling wanneer voorgesteld met het 2 jaar geleden. Dit laatste nummer, de brief staat, is verkeerd en zal de medische gemeenschap te misleiden.