Mission Totaal Cholesterol Strips 25st

Mission Totaal Cholesterol Strips 25st

€ 59.50

Meer informatie >>

Naam: Mission Totaal Cholesterol Strips 25st
Prijs: € 59.50
Tags: Gezondheidsproducten, Hart, Bloeddruk en Cholesterol, Cholesterol, Cholesterol en Glucosetest, Mission

De Mission Totaal Cholesterol Strips zijn strips die het totaal cholesterol kunnen meten en zijn speciaal voor gebruik in de Mission 3in1 Cholesterolmeter. Met behulp van deze strips en meter meet u gemakkelijk het totaal cholesterol Wright niet weggooien behandelingen alleen maar omdat ze oud zijn. In mijn mediale opleiding, als er niet een dubbelblind, placebo-gecontroleerde studie van de therapie gepubliceerd in de afgelopen vijf jaar, nou ja, het moet geen goed. Dat concept werd geboord in mij als student. Wright noemde een eenvoudige methode voor het meten van de lichaamstemperatuur als een manier om de lage schildklierfunctie te bepalen Mission. Een lage temperatuur in zijn de context van de symptomen van hypothyreoïdie zou genoeg zijn om een proef van schildklierhormoon therapie te overwegen. Wright noemde een boek, hypothyreoïdie: De onvermoede ziekte geschreven door dr. Ik ging naar buiten en kocht het boek meteen. Barnes gebruikt de basale temperatuur methode van screening op schildklierstoornissen in zijn praktijk, en door zijn eigen onderzoek dat hij bepaald wat een normale temperatuur werd verondersteld te zijn Mission Totaal Cholesterol Strips 25st. Hij vond, door middel van de behandeling van duizenden patiënten, dat de methode was zeer betrouwbaar in het identificeren van hypothyreoïdie-patiënten en ze consequent verbeterd wanneer Hij behandelde hen met schildklierhormoon. Hij baseerde de diagnose op lichaamstemperatuur.

Als de temperatuur van een patiënt was dan normaal, en had de symptomen, dan is hij of zij een kandidaat voor een proef van schildklierhormoon therapie was Gezondheidsproducten. Nu barnes geloofde dat lage schildklierfunctie was de reden voor de epidemie van hart-en vaatziekten van zijn tijd en hij had een boek met de titel opgelost schreef zelfs: Het raadsel van hartaanvallen en het was gebaseerd op dit uitgangspunt. Zelfs vandaag de wetenschap een back-up die een onder de werkende schildklier is een belangrijke risicofactor voor hart- en vaatziekten, maar onze artsen lijken alleen te willen ons cholesterolverlagende pillen geven. Een mogelijke verklaring voor de toename van de problemen met de schildklier is een gebrek aan jodium in de voeding en jodium afbrekende stoffen in voedsel, water en andere producten Mission Totaal Cholesterol Strips 25st. Jodium is niet alleen gunstig voor de schildklier maar verhoogt de uitscheiding van toxische metalen zoals kwik en lood. Het is belangrijk ook beseffen dat het nemen schildklierhormoon de noodzaak van jodium in het lichaam zal toenemen. Waarom zijn we zo vaak een verhoogd risico op lage jodium Mission. Eerste, gejodeerd zout is een slechte bron van jodium. Studies suggereren dat slechts 10 procent van de jodium in gejodeerd zout biologisch beschikbaar is. Daarnaast slechte landbouwmethoden niet jodium te vullen in de bodem.

We hebben altijd een struma gordel in het midden van het land rond de grote meren waar jodium is zeer laag in de bodem. zal Diëten zonder vis en zeegroenten hebben de neiging om ook laag in jodium zijn. mensen op een zoutarm dieet het risico lopen. High verbruik van bakkerswaren vermindert jood omdat broom, jood die verplaatst wordt toegevoegd aan brood en andere bakkerijproducten. bromide wordt gebruikt als anti klontermiddel verbinding. Andere bronnen van blootstelling aan bromide omvatten het gebruik als vlamvertrager en als een ontsmettingsmiddel voor gewassen. kan Fluoride een soortgelijk effect hebben en wordt vaak toegevoegd aan water, tandpasta en is onderdeel van veel drugs. Vegan vegetariërs zijn ook een verhoogd risico op een tekort aan jodium Hart. Jodium is geconcentreerd in de schildklier, borsten, prostaat, bijnieren, speekselklieren, cerebrospinale vloeistof en de eierstokken. Ziekten geassocieerd met jodium tekort zijn schildklierziekte, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, depressief immuunsysteem, mentale retardatie, krop, onvruchtbaarheid en verhoogde kindersterfte en borst- en prostaatkanker. Jodium is aangetoond dat apoptose (celdood) van kankercellen induceren. Jodium kan functioneren als zowel een oxidatiemiddel en antioxidant bij de cel. Oxidatie is een belangrijk mechanisme voor hoe ons lichaam beschikt onhandelbare cellen zoals prekankercellen. jodiumtekort blijkt wijdverbreid.

NHANES (De nationale gezondheid en voeding survey) gegevens blijkt dat jodium niveaus 50 procent zijn gedaald in de VS bevolking 1971-2000 Mission Totaal Cholesterol Strips 25st – Gedurende deze tijd hebben we een toename van de schildklier ziekte had, en diverse te zijn kankers, waaronder borst-, prostaat-, endometrium, en eierstok. Er zijn lopende studies proberen om te bepalen of het herkennen en corrigeren lage jodium niveaus kunnen voorkomen of behandelen van borstkanker. Manieren om uw bromide blootstelling laag te houden zijn onder andere het eten van biologisch voedsel, het beperken van de inname van bakkerijproducten, het nemen van extra jodium, het krijgen van voldoende natuurlijke zout en het krijgen van een optimale hoeveelheden magnesium. In mijn ervaring, zowel als clinicus en persoonlijk, heb ik zowel jodiumtekort en schildklier aandoeningen gevonden zeer veel voor te komen. Mijn professoren in de medische school die sprak over de dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studies vertelde ons ook, de behandeling van de patiënt en niet de labresultaten. We werden niet verondersteld om labresultaten blindelings te behandelen zonder te kijken naar de patiënt eerste.