Modifast ProtiPlus Milkshake Choco

Modifast ProtiPlus Milkshake Choco

€ 18.00

Meer informatie >>

Naam: Modifast ProtiPlus Milkshake Choco
Prijs: € 18.00
Tags: Eten en Drinken, Afslankdieten, Proteine, Eiwitrijk, Shakes, Modifast

AlgemeenProtiPlus 3.2.2 van Modifast: dé nieuwe, eiwitrijke afslankmethode! Snel afslanken zonder hongergevoel met ProtiPlus 3.2.2 Modifast heeft een nieuwe, uiterst effectieve afslankmethode ontwikkeld: ProtiPlus 3.2.2. ProtiPlus is een eiwitrijk Mark puder van ziekenhuis boston kinderen. Andere baby's met fatale leverziekte kan echter niet zo gelukkig zijn, omdat de behandeling is momenteel niet goedgekeurd door de Federal Drug Administration. Toen sam O'Connor werd geboren maart 2008, een beetje was hij klein, iets meer dan 5 pond, maar leek gezonde anders. Binnen enkele dagen, echter, werd hij ernstig ziek, uitgedroogd en verloor bijna 2 pond, ook al was hij goed te eten Shakes. Toen zijn bange ouders, Debra en jason O'Connor nam hem naar de dokter, werden ze aangespoord om gewoon hem terug in de auto en ga direct naar het ziekenhuis, jason vertelde NBC's chief medical redacteur dr. Het duurde maanden en een intestinale biopsie voordat artsen in het ziekenhuis in Milwaukee bedacht sam had erfde een uiterst zeldzame genetische aandoening, de zogenaamde microvillus opname ziekte. Kinderen geboren met de ziekte niet kan absorberen vocht en voedingsstoffen normaal; de enige behandeling is een levensmiddel substituut genaamd totale parenterale voeding of TPN, direct ingespoten in de aderen Modifast ProtiPlus Milkshake Choco. Terwijl tpn houdt kinderen gehydrateerd en gevoed, langdurig gebruik kan leiden tot leverbeschadiging. De TPN dat hield hem in leven was zijn lever te vernietigen en het doden van hem.

Als conditie van de jongen verslechterd, artsen vertelden de O'Connors dat er niets meer konden doen, jason zei Modifast. We moeten het hem gemakkelijk te maken en genieten van wat tijd die we zouden hebben. Ze zeiden dat hij nooit meer zou leven 2 jaar oud te zijn, jason toegevoegd. Via een uitputtende zoektocht, het echtpaar ontdekte een experimentele behandeling voor leverschade van TPN gebruikt door een arts bij het Boston Children ziekenhuis. Het potentieel levensreddende medicatie Omegaven, een intraveneuze mengsel gemaakt met visolie vermindert de fatale vetopstapeling in levers van kinderen door TPN. Visolie bevat anti inflammatoire omega 3-vetzuren, waarvan is aangetoond dat ze voorkomen vet opbouw Modifast ProtiPlus Milkshake Choco. Het is onduidelijk wanneer of dat Omegaven worden goedgekeurd. Het normale proces fda ter goedkeuring is om medicijnen in grote studies die willekeurig toegewezen patiënten om ofwel het nieuwe medicijn of een placebo. niet afgeschrikt door het ontbreken van goedkeuring van de FDA ontvangen testen, sam's familie ondertekend hem voor van een boston kinderen ziekenhuis onderzoek te kijken naar de nieuwe medicatie werkzaamheid Eiwitrijk. Om hem beginnen te reageren op mij en spelen, het is net zoals hij is eigenlijk een persoon weer. Weet je, het is bijna alsof zijn leven begon op dat punt, want voordat het werd gewoon blijvende. Nu 5, sam is één van de gelukkigen, want hij was in staat om de drug die hij nodig had te krijgen was.

Andere kinderen zijn niet zo gelukkig, zegt puder, die de Omegaven behandeling ontwikkeld na het bekijken van maximaal vier kinderen sterven aan leverfalen elk jaar bij zijn ziekenhuis alleen. Zonder goedkeuring van de FDA, Omegaven is alleen beschikbaar voor degenen die naar boston kunnen komen om de drug te nemen in een onderzoeksprotocol, of in een ander ziekenhuis met een speciale dispensatie van de FDA, een voorziening genaamd compassionate use. Wetende dat de baby's die Omegaven nodig zou kunnen sterven zonder dat, puder weigert een door de FDA proces. Het probleem met de gerandomiseerde, gecontroleerde studie is zij zeggen tot 50 baby's nemen alle met deze leverziekte en behandelen slechts de helft van hen uit te voeren, als ik weet wat onze resultaten zijn Eiwitrijk. En, eerlijk gezegd, het vertellen van een moeder om dat te doen voor de wetenschap is voor mij onaanvaardbaar. Het is mooi wetenschap, puder gezegd, maar, voegde hij eraan toe, het is slecht geneeskunde. De FDA zou niet praten met NBC News, omdat het agentschap is niet toegestaan om elke drug toepassingen te bespreken ter goedkeuring. Timothy cote, voormalig directeur van de afdeling van de FDA voor geneesmiddelen die zeldzame of zogenaamde orphan ziekten te behandelen, legde het beleid van de FDA in het algemeen. Ze willen echte gegevens in te zien, cote vertelde Snyderman Modifast ProtiPlus Milkshake Choco – Ze willen niet horen hoe je je voelt over de drug. Cote zegt dat dit een proces is voor patiënten die zullen sterven zonder medicatie.

Het is compassionate use 'genoemd, en vereist artsen om speciale toestemming van de FDA te krijgen namens hun patiënten. Dat is precies wat compassionate use is voor, cote zei. Wanneer u een dodelijke ziekte en je denkt dat er iets zou kunnen werken. We zijn niet met baby's sterven omdat de FDA niet zal laten het geneesmiddel aan, ok? Compassionate use is hoe puder en artsen in een aantal andere ziekenhuizen, zoals Texas Children's, zijn het verstrekken van Omegaven voor zieke baby's. Maar artsen beweren dat de aanvraagprocedure is moeilijk en afval kostbare tijd. Het probleem met deze ziekte wordt het zo snel progressieve dat je de tijd kan verliezen om te kunnen om hen te redden, puder zei. Dus, als hun leverziekte is slecht op twee maanden, en dan is het op vier maanden nu, nu heb je een punt waar er een punt hit of no return.