Monki Cashewpasta Wit 330gr

Monki Cashewpasta Wit 330gr

€ 7.00

Meer informatie >>

Naam: Monki Cashewpasta Wit 330gr
Prijs: € 7.00
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Lunch, Broodbeleg, Monki

Monki Cashewpasta Wit is een overheerlijke, biologische pasta gemaakt van ongebrande cashewnoten uit Tanzania Veel plantaardige oliën (waaronder maïs, saffloer, zonnebloem en soja olie) zijn sterk verrijkt met omega 6 vetzuur bekend als la, linolzuur (18: 2N 6) met 18 koolstofatomen en 2 dubbele bindingen van de omega-6-configuratie. Een paar plantaardige bronnen (inclusief niet gehydrogeneerde koolzaadolie, gemalen lijnzaad en walnoten) zijn rijke bronnen van ala. De tweede omega 6 vetzuur bekend als aa, arachidonzuur (20: 4N 6), wordt in lage hoeveelheden in een typische voeding; als voor cholesterol, wordt het gevonden in dieren en niet plantaardige voedselbronnen Monki. Het metabolisme van la in het lichaam leidt tot aanzienlijke hoeveelheden van aa. Een vierde omega 3-vetzuur bekend als dpa, docosapentaeenzuur (22: 5N 3), is een zeer gering bestanddeel van de Noord-Amerikaanse dieet maar een belangrijk onderdeel van zeezoogdieren, vooral zeehondenolie wanneer ongeveer 5% van de totale vetzuren vormt. Het is opmerkelijk dat meervoudig onverzadigde vetzuren sterk gekromde structuren afgebeeld de verschillende meervoudig onverzadigde vetzuren in figuur 1. Deze gebogen structuren zijn door de aanwezigheid van de vele natuurlijke dubbele bindingen (Of theCisConfiguration) die leiden tot een omvouwen van de vetzuur structuren Monki Cashewpasta Wit 330gr.

Verder is de aanwezigheid van meerdere dubbele bindingen resulteert in een verlaging van het smeltpunt van deze vetzuur structuren die allemaal zeer vloeiend en in vloeibare vorm bij een kamertemperatuur van 23 en deg c en nog meer bij inwendige lichaam temperaturen zijn 37 deg c Biologisch. Omega 3 vetzuren in cardiovasculair. volgens lg wetenschappen, de specifieke ingrediënten in kwestie door de FDA 1,4,6 etiocholan dion (Atd) en 4 etioallocholen 3,6,17 trione (6 Oxo 4 androsteendion). FDA heeft geen wetenschappelijke informatie ontvangen over de veiligheid van de in beslag genomen producten en kan niet bepalen, op dit moment, of ze vormen een gevaar voor de consument. Daarom moeten consumenten die nog steeds de producten sterk overwegen de bespreking van het gebruik van deze producten met hun beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg Monki Cashewpasta Wit 330gr. FDA beveelt ook aan dat de consument te raadplegen hun beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg als zij geen bijwerkingen dat ze vermoeden gerelateerd zijn aan de productsUse. Consumenten en professionals in de gezondheidszorg kunnen bijwerkingen op 800 FDA melden bij de FDA MedWatch programma hebben ervaren 1088 of online op. Lg wetenschappen (Voorheen juridische versnelling) probeert de FDA beslag. Ronald bessen, een advocaat voor lg wetenschappen minimaliseren, zei vrijdag avond dat alle producten van het bedrijf zijn legaal, en de ingrediënten zijn veilig voor de consument Broodbeleg. Hij noemde de FDA inbeslagneming slechts een eerste stap in het bepalen van de naleving van de voedselvoorschriften.

Hoewel lg wetenschappen voelt de tijdelijke beperking van het product door de FDA is ongepast, het bedrijf waardeert dat de FDA wil het publiek te beschermen, Berry zei in een verklaring. In reactie op de recente acties van de FDA, lg wetenschappen wenst te verduidelijken dat we beweren dat het is allemaal producten zijn volledig legaal en veilig. de FDA aanhouding is slechts een eerste stap in het bepalen van de naleving van de voedselvoorschriften. Lg wetenschappen wil specifiek mee dat er geen rechter geen beslissing heeft genomen over de juistheid van de FDA de beschuldigingen. Hoewel lg wetenschappen van mening dat de tijdelijke beperking van het product door de FDA is ongepast, het bedrijf waardeert dat de FDA wil beschermen het publiek en zullen samenwerken op alle mogelijke manieren Ecologisch. Helaas, het voedingssupplement gezondheidsvoorlichting act (DSHEA) van 1994 is dubbelzinnig en onduidelijk bij het bepalen welke stoffen worden beschouwd als nieuwe voedingsingrediënten (Ndi). Een NDI gegevens nodig om het te worden ingediend fda betrekking tot de veiligheid voor menselijke consumptie, voorafgaand aan het inbrengen in de markt. Door het ontbreken van een definitieve lijst van goedgekeurde dieet ingrediënten, de FDA ten onrechte beweert dat de in beslag genomen producten bevatten stoffen die ofwel niet dieet ingrediënten, zoals gedefinieerd in de federale voedsel, drug, en cosmetische handeling of dat de stoffen zijn NDI Monki Cashewpasta Wit 330gr – Echter, de stoffen zijn niet NDI, omdat deze ingrediënten zijn van nature voorkomende, met bevestigde studies meer dan 25 jaar geleden, en zijn op de markt geweest in concurrenten producten voor meerdere jaren. Zo zijn de ingrediënten empirisch aangetoond dat het veilig om de consument te zijn. Items geacht niet-goedgekeurde levensmiddelenadditieven door de FDA 1,4,6 etiocholan dion of algemeen bekend als ATD of 1,4,6 androstatriene3,17 dion. Daarnaast items beweerd om een nieuw ingrediënt status van de voeding nodig 4 etioallocholen 3,6,17 trion of beter bekend onder de handelsnaam 6 oxo 4 androstenedion. Lg wetenschappen kijkt uit naar de FDA te helpen bij het ophelderen van deze materie en de onmiddellijke terugkeer van het inventaris. Muziek video: Lil wayne love me expliciete m. Bekijk de liefde me video hieronder met al is het glorie en bekijk de sectie teksten als je wilt om de woorden te leren of wil je gewoon mee te zingen.