Moroccan Natural Rhassoul Klei

Moroccan Natural Rhassoul Klei

€ 11.50

Meer informatie >>

Naam: Moroccan Natural Rhassoul Klei
Prijs: € 11.50
Tags: Verzorgingsproducten, Gezichtsverzorging, Maskers, Moroccan Natural

De Rhassoul Klei is een van de heerlijke, natuurlijke verzorgingsproducten van Moroccan Natural. Rhassoul Klei staat bekend om zijn zeer intensief reinigende en absorberende eigenschappen. Het bevat veel goede mineralen die toxines goed kunnen opnemen. De Tabel 2 (tabel zie kwestie pdf) dan versmalt in op een aantal belangrijke bevindingen van het onderzoek op het gebied van vitamine d en prostaatkanker. Richard Choo van Sunnybrook ziekenhuis in Toronto begonnen met het geven 2.000 IE per dag van vitamine d aan mannen met terugkerende prostaatkanker, gebaseerd op toenemende verhoging van hun prostaat specifiek antigeen (PSA) Gezichtsverzorging. Deze eerder bescheiden dosis vertraagde het tempo waarin psa verdubbeld. Kort daarna, vroegen we ons af of iets dergelijks zou kunnen optreden als gevolg van de natuurlijke zomer dosis vitamine d. Laurence Klotz (Ook bij Sunnybrook) had het verzamelen van gegevens van de mensen niet gediagnosticeerd met prostaatkanker, maar waarvan de PSA-waarden waren gestegen tussen 1995 en 2000 (Hun psa werd elke drie maanden gecontroleerd). Zoals verwacht, vonden we dat de stijging van de psa, gemiddeld, vertraagt tijdens de zomer, maar blijft de rest van het jaar te verhogen Moroccan Natural Rhassoul Klei. Dit werk hielp het National Cancer Institute van canada rechtvaardigen de financiering van een klinische proef, genaamd dprostate, nu krijgt de gang in Toronto (Voor meer informatie, zie).

Dit onderzoek heeft niet tot doel prostaatkanker genezen, maar vitamine D's effect op prostaatweefsel staand bij toediening aan mensen voor radicale prostatectomy. We verwachten dat vitamine D tonen verandert het gedrag van cellen in de prostaat in een goede (I Moroccan Natural. heeft dezelfde werk geweest gedaan in de reageerbuis, maar we kunnen er niet zeker van wat er gebeurt bij mensen zonder dit soort onderzoek. Uiteindelijk klinische studies als dit zal helpen bepalen welke vitamine D-niveaus zijn het meest gunstig voor het voorkomen of beheersen van prostaatkanker. We hebben nog steeds een veel werk te doen om de verbinding tussen vitamine D en prostaatkanker te begrijpen, hoewel. In bevolkingsonderzoeken, 25 (OH) D bloedtest resultaten geen betrekking hebben op het risico op prostaatkanker zo mooi als ze doen voor kanker van de borst of colon Moroccan Natural Rhassoul Klei. In het geval van prostaatkanker, denken we dat het probleem misschien niet zozeer de lage vitamine D-spiegel zelf, maar meer de hoogte- en dieptepunten van de cyclus met andere woorden, de manier waarop de vitamine D-voorziening neemt grote sprongen in de zomer gevolgd worden door grote druppels door de winter. Mannen met de hoogste niveaus van de zomertijd vitamine d ook te lijden van de grootste dalingen in de winter Moroccan Natural. In zuidelijke breedtegraden waar prostaatkanker komt minder vaak voor, mannen blootgesteld aan de zon het hele jaar hebben constante hoge 25 (OH) D niveaus.

Totdat we meer, is het misschien verstandig om uw arts te vragen over het hebben van een vitamine d bloedtest en het nemen van supplementen om eventuele tekortkomingen te corrigeren. Ruim een jaar geleden zijn, de Canadese Cancer Society stelde voor dat alle volwassenen zou moeten overwegen het nemen van een 1.000 IE vitamine D aan te vullen (in plaats van de afgifte van een formele aanbeveling). Er zijn vele mogelijkheden voor het verbeteren van uw inname van vitamine D. Van de nota, vitamine d is het enige supplement dat ons voedsel gids adviseert voor volwassenen. Maar vergeet niet, vitamine d zal geen goed zitten op het aanrecht of in het medicijnkastje niet doen! Therapietrouw is een groot probleem in het osteoporose gebied, hoewel de artsen vertellen hun patiënten om vitamine D te nemen om botbreuken te voorkomen, minder dan een derde van de patiënten vast te houden, zelfs voor een jaar Verzorgingsproducten. U zult vitamine D-supplementen te vinden in drogisterijen en gezondheid van voedsel winkels in pil of vloeibare vorm. Het bedrag dat u krijgt in een multivitamine is niet genoeg. Hoe handig is dat! Ik weet niet over u, maar bespaart me de moeite van het graven al mijn make-up tas met een slijper vinden is een groot pluspunt. De scherpte van het mes is niet super duper, maar kan niet klagen voor het gemak factor! Oogpotlood: Love this eyeliner!

Echter, dat de liefde wordt geleverd met een woord van waarschuwing: Deze bijzondere eyeliner (Zoals de meeste luxe oogpotloden) heeft een specifieke functie en het gebruik Moroccan Natural Rhassoul Klei – Hier is de deal met eyeliners: Mensen vragen me altijd, anne, wat is de beste? Mijn antwoord is altijd het hangt. Want het is maar hoe je het zal gebruiken. Wat probeer je te bereiken? Geloof het of niet, zijn niet alle zwarte eyeliners gelijk geschapen! En het beste is gedefinieerd door wat de liner zal worden gebruikt voor. Bijvoorbeeld, sommige zwarte liners hebben een lange adem, anderen hebben grote vlekkerig uit vermogen, anderen hebben een plakkerigheid om ze zo geweldig zijn als een basis op te zetten met een goede poeder oogschaduw op de top voor dat smokey smoezelige nog rommelige uitstraling. Sommige zijn waterdicht, anderen komen uit vrij gemakkelijk. Anderen hebben een bochtige top die niet hoeft te worden geslepen (Maar nooit zullen zo nauwkeurig als een vers scherp potlood zijn). Als u op zoek bent naar een water-proof eyeliner die de hele dag blijft, dit is niet de keuze voor u. Echter, als je iets dat mufti doel en gemakkelijk blended wilt, dit is de eyeliner voor u! Ik hou van de mix vermogen van deze eyeliner.