Multi-Gyn Actigel

Multi-Gyn Actigel

€ 12.00

Meer informatie >>

Naam: Multi-Gyn Actigel
Prijs: € 12.00
Tags: Gezondheidsproducten, Specifiek voor de Vrouw, Intieme Verzorging, Multi Gyn/Oral/Mam

Multi-Gyn Actigel behandelt en voorkomt bacteriele vaginale ongemakken zoals: irritatie, gevoeligheid, roodheid, schraalheid, onaangename geur en afscheiding. Het optimaliseert de vaginale flora en de conditie van het slijmvlies. Hoe werkt het?Bij bacterie Vegetistas in het Amazonegebied (En sommigen in dit land) oudsher zal zingen om de plant als ze koken het. Als zingen om de plant past niet bij je werkelijkheid, dan doe het niet. Vul de pot bijna tot aan de top met water (gefilterd is het beste) en zet de kachel op een gemiddelde lage stand. Ik probeer de pot heet genoeg zodat de vloeistof wordt onrustig, maar het is niet meer dan kokend. Laat de vloeistof koken totdat het water wordt verminderd met de helft Multi Gyn/Oral/Mam. ik een container die ik kreeg van ikea gebruikt. Als ik klaar ben om klauw van de kat te drinken, ik schenk een mok halverwege vol met klauw van de kat, en vul dan de rest van de beker met warm water. Katsklauw is een krachtig medicijn op het eigen, maar in combinatie met andere planten en kruiden (zoals olijfblad extract. Spirulina en Jergon Sacha) kan het in staat zijn om het tij te keren op hiv en andere ziekten. Ik janeena vorig jaar ontmoette toen ze gemodelleerd voor een cosplay shoot deed ik met Jay Tablante en Tricia gosingtian Multi-Gyn Actigel. Sindsdien heeft ze bedoelde meerdere klanten voor mij. ik weet nauwelijks dit meisje, maar ze blijft verwijzen mij!

Dus toen ze me vroeg om haar make-up voor de ster magische bal doen (Ze is een vj voor fluweel en starred in GIMIK vóór), ik gelukkig overeengekomen om de gunst terug te keren. Project level up deel 3: Nieuwe make-up spullen! Ik was ook te popelen om mijn make-up spullen upgraden Specifiek voor de Vrouw. Ik kocht een houten make-up stoel uit Quiapo voordat voor ongeveer p3,500. Het is ok, maar ik realiseerde me dat niet iedereen kon echt in het zitten, vooral als mijn cliënt is een beetje aan de zware kant. Na meer dan een jaar is het nu een beetje gammel, dus ik stopte brengen het met mij. Ik heb gehoord van de horror verhalen van andere klanten waar de stoel brak uit elkaar terwijl iemand zit op het, en ik zou zeker niet wachten om dat te laten gebeuren. Ik was op zoek naar een stoel met een stevig aluminium frames, maar ik kan geen lokaal beschikbaar Multi-Gyn Actigel. Maar goed dat mijn goede vriend en make-up artist Faye jonge liet me haar aluminium make-up stoel toen ik bezocht haar in haar niet vinden make-up studio. Ze besteld online van Amazon en had het hier verzonden. De hoogte is perfect! Ik heb scoliose en mijn rug doet pijn gemakkelijk toen ik bukken veel, dus dit is echt de hemel gezonden.

Natuurlijk is opvouwbaar, zodat u gemakkelijk kon brengen het overal Multi Gyn/Oral/Mam. Het is ook zeer, zeer licht, veel lichter dan de houten één. Ik kon het moeiteloos te voeren met slechts één hand. 00) Plus EUR 30 (P1,290) verzending naar New Jersey (Omdat de winkel kan niet rechtstreeks verzenden naar Phils dus ik heb om het te hebben verzonden naar mijn tita in New Jersey, wie zal het schip voor mij hier) plus EUR 50 (P2,150) verzending naar Filippijnen. Totale kosten: P6,020 (Niet slecht, gezien het feit dat dit zeker zou jaren duren. Ik heb een aparte make-up dozen voor de traditionele make-up en airbrush make-up. Wanneer ik doe bruiloften en andere projecten die airbrush make-up nodig hebben, het is nogal een pijn om ze allemaal te dragen omdat beide kits geen wielen hebben. Dus ik was op zoek naar iets met wielen die al mijn spullen zou kunnen passen. Toen ik bezocht visagist goud magtoto naar haar appartement (Ze wilde een deel van de make-up designory make-up was ik het verkopen kopen), kwam ik erachter dat ze is ook de verkoop van make-up kits, malettes, karretjes en stoelen Specifiek voor de Vrouw. Ik heb dit bijzondere trolley die ik was bekeek al weken en toen ze zei dat ze heeft dat model en liet het aan mij, ik kocht het op de plek! Hier is hoe het eruit zag. Het goede ding over dit is dat het zou kunnen worden onderverdeeld in twee! Ik breng de kleinere als ik naar het tijdschrift shoots en andere projecten die net nodig elementaire make-up, en ik voeg het bij de grotere als ik moet airbrush make-up te doen.

Het is eigenlijk vrij ruim en ik kon nog steeds zet een heleboel dingen daar, misschien wel mijn hairstyling apparatuur. Onder dat is waar ik mijn luchtcompressor. Nogmaals, geen behoefte aan een tafel, kon ik werk uit de kit Multi-Gyn Actigel – Het is wandelwagen typt, zodat niet meer sjouwen rond zware tassen! Het is de ultieme transformatoren make-up kit. Ik hou van hoe het is zo veelzijdig, kon ik gewoon door de bovenste kit, hoe lager kit, of beide! Goud heeft andere make-up kits, zoals malette met statief en verlichting (P14,000), houten make-up stoel (P3,800), kleine make-up kit (P2,800). Haar prijzen zijn zeker lager dan de meeste leveranciers. Ik heb al een kleine malette met lichten die ik kocht in Quiapo vorig jaar, maar ik wilde een grotere met standaard te kopen om de enkele reden dat het lijkt meer bongga in trouwfoto's. Ik vind het niet erg het kopen van een 2e hands make malette zolang het is in goede staat, en ik zei dat ik ben zeer geïnteresseerd om de hare te kopen. Denise verkoopt ook tsz airbrush make-up, dus als je geïnteresseerd bent in het kopen of het uitproberen van tsz (zijn Dit is wat ze gebruikt voor haar TVC's zoals Pantene en in magazine covers zoals voorvertoning en metro), kon je contact met haar op of kijk tsz's facebook pagina. Chanel zegt elke vrouw heeft haar eigen allure.