Multi-Gyn Intiskin

Multi-Gyn Intiskin

€ 11.00

Meer informatie >>

Naam: Multi-Gyn Intiskin
Prijs: € 11.00
Tags: Gezondheidsproducten, Specifiek voor de Vrouw, Intieme Verzorging, Multi Gyn/Oral/Mam

Multi-Gyn Intiskinàwerkt direct verzachtend bij jeuk en irritaties in het uitwendige intiemgebied. Multi-Gyn Intiskin is een handige spray met een zeer fijne nevel. Met Multi-Gyn IntiSkin laat een filmlaagje van actieve ingredienten, met kalmerende, U kunt alle reacties op dit bericht volgen via de RSS 2 volgen. Zowel reacties als pings zijn momenteel gesloten. Actrice: Heeft Brooke Burke hebben plastische chirurgie? Brooke Burke kon een model en acteur wiens naam plotseling opstond als ze eenmaal lid geworden van misbruik met de celebs seizoen zevende vele jaren geleden. Dit tweeënveertig jaar moeder zag er nog steeds zo aantrekkelijk als ze is op het frame zelfs zijn leeftijd is niet langer jong te zijn Specifiek voor de Vrouw. De vierde potentiële cosmetische chirurgie ze had is abdominoplaty. Er is een robuust reden om de enorme vraag te beantwoorden. Historisch gezien is de Amerikaanse Indianen gebruikt zaagpalmetto bessen in de behandeling van genitor urinewegen en prostaat aandoeningen. Het werd ook gebruikt om verhogen functioneren van de testikels, verlichten irritatie van de slijmvliezen, helpen borstklier stoornissen en atrofie, en als een tonic om het lichaam te ondersteunen qua voedingswaarde. Saw palmetto is ook bekend om het effect op het verminderen van congestief catarrale voorwaarden van de luchtwegen Multi-Gyn Intiskin.

De zaagpalmetto bessen bevatten een overvloed aan voedings- en farmacologische middelen, waaronder; carotenoïden, lipasen, tannines, suikers en vetzuren zoals caprylzuur, palmitinezuur, oliezuur, en beta sitosterol. Prostate steun zaagbladpalm is gebleken gunstig in gevallen van milde tot matige benigne prostaathyperplasie (BPH), een voorkomende aandoening die 50 60 procent van de mannen tussen de 40 en 59 jaar Specifiek voor de Vrouw. De positieve effecten toegeschreven aan palmetto zag zijn voornamelijk te wijten aan het vermogen tot 5 alpha-reductase remmen, dit enzym is verantwoordelijk voor de omzetting van testosteron naar (DHT). Remmers van 5 alfa reductase, zoals het geneesmiddel Proscar, blokkeren de omzetting van t om DHT en zijn gevonden om de grootte van de prostaat en leiden tot een stijging van de maximale urinestroom en een vermindering obstructieve symptomen Multi-Gyn Intiskin. Een 2002 studie van de Cochrane databank aangetoond dat Serenoa repens een vergelijkbare verbetering van urinaire symptomen en opbrengst vergeleken met finasteride en wordt geassocieerd met minder bijwerkingen behandeling events. benigne prostaathyperplasie is een langzame, progressieve vergroting van de fibro spier- en epitheliale structuren binnen de prostaat. De symptomen kunnen worden veroorzaakt door obstructie of irritatie of beide Gezondheidsproducten. Vele factoren zijn betrokken bij de ontwikkeling van deze aandoening waaronder; geslachtshormonen, groeifactoren, insuline en prolactine.

Irritatie en bijbehorende spasmen van gladde spierweefsel, ontsteking en oedeem kan ook bijdragen aan de ontwikkeling van symptomen. Anti septische de vluchtige olie in zaagbladpalm oefent aanzienlijke anti septische actie de urinewegen. Mannelijke kaalheid of alopecia androgenetica wordt gekenmerkt door de structurele miniaturisatie van androgeen gevoelige haarzakjes bij gevoelige personen en is anatomisch gedefinieerd binnen een bepaald patroon van de hoofdhuid. Een recente gecontroleerde studie naar de effecten van zaagpalmetto op 5ar remming toonde een zeer positieve respons op de behandeling met behulp van zaagpalmetto. kan Anti oestrogene zaagpalmetto ook ten goede komen in de voorwaarden van de androgeen overtollige bij vrouwen, zoals hirsutisme en het polycysteus ovariumsyndroom (Pcos) Specifiek voor de Vrouw. Anti catarraal historisch gebruik suggereert dat Saw Palmetto handelt om congestief catarrale voorwaarden van de luchtwegen te verminderen. Positieve resultaten bij BPH studies suggereren 160mg van de lipo sterolic extract tweemaal daags. Talrijke studies op zaagpalmetto hebben aangetoond dat het effectief te zijn in bijna 90 procent van de patiënten, meestal in een periode van 4 tot 6 weken. Lichte tot matige bph, prostatitis, en urineweginfecties. Studies suggereren dat Saw Palmetto is cytotoxische richting van kankercellen in de prostaat. Geen significante bijwerkingen zijn opgemerkt in klinische studies met zaagpalmetto extracten. Echter, in zeldzame gevallen, zag palmetto kan maagklachten veroorzaken.

Volgens sommige klinische proeven, zag palmetto extract lijkt niet te bemoeien met nauwkeurige meting van prostaatspecifiek antigeen (PSA) een marker voor prostaatkanker Multi-Gyn Intiskin – met betrekking Geen schadelijke effecten zwangerschap en borstvoeding, hoewel de arts begeleiding aanbevolen. 0% Inactieve ingrediënten: ethylhexylpalmitaat, Carthamus tinctorius (Saffloer) zaad olie (1), Cocos nucifera (Kokosolie) (1), Butyrospermum parkii (Shea) boter, Wilde peen sativa (wortel) zaad olie, macadamia ternifolia zaad olie, tocoferol, tocoferolacetaat, fenoxyethanol, benzylalcohol, benzylbenzoaat, cumarine, limoneen, linalool, geur (Parfum). Breng ruim 15 minuten voor blootstelling aan de zon. opnieuw toepassen na 40 minuten zwemmen of zweten, onmiddellijk na handdoek drogen en ten minste om de 2 uur. Zonwering maatregelen: Tijd doorbrengen in de zon verhoogt het risico op huidkanker en vroegtijdige veroudering van de huid.