Multi-Gyn Vaginale Douche

Multi-Gyn Vaginale Douche

€ 9.00

Meer informatie >>

Naam: Multi-Gyn Vaginale Douche
Prijs: € 9.00
Tags: Gezondheidsproducten, Specifiek voor de Vrouw, Intieme Verzorging, Multi Gyn/Oral/Mam

Multi-Gyn Vaginale douche heeft direct effect bij de intensieve reiniging van de vagina en helpt bij het voorkomen van vaginale ongemakken zoals irritatie en branderigheid of onaangename afscheiding en geur. Hoe werkt het?De douche is ergonomisch gevormd en Onderzoekers van de Universiteit van Texas in Austin, gebruikt al versleten T-shirts om vast te stellen dat de mensen in staat zijn om te ruiken wanneer vrouwen zijn op hun meest vruchtbare, ongeacht de parfums en cosmetica ze kunnen dragen. Devendra Singh, een psychologie professor aan de Universiteit van Texas in Austin, vroeg vrouwen om een t-shirt 's nachts te dragen tijdens de meest vruchtbare fase van hun menstruele cyclus (13 15 dagen na hun vorige periode), draag dan een ander t-shirt tijdens de onvruchtbare fase van hun cyclus (dagen 21 tot 22) Gezondheidsproducten. Afgezien van de overname van twee eerder ongedragen katoenen t-shirts, de vrouwen kregen ook ongeparfumeerde kleding wasmiddel, zeep en shampoo te gebruiken voor de duur van de studie. Ze werden niet gevraagd om parfum te dragen, en de producten te vermijden en voedingsmiddelen die een sterke geur zou uitstoten. Ze werden ook gevraagd zich te onthouden van seksuele activiteit en een bed met iedereen, zelfs niet een huisdier, niet delen tijdens de studie Multi-Gyn Vaginale Douche. Na gebruik, singh presenteerde de t-shirts aan een groep mannen en vroeg hen om de geur van de gedragen kleding. Van de 21 paren van t-shirts waarderen, de mannen konden een prettiger of sexy t-shirt op te sporen in 15 paar van hen.

Dat breekt tot 15 van de 42 shirts waren beschouwd aangename, vs. De rest dat niet aangenaam, of niet detecteerbaar werden beschouwd Intieme Verzorging. De resultaten bleven detecteerbaar zelfs na het zetten van de t-shirts weg voor een week voordat ze werden opnieuw getest. Advertising vertelt ons om parfums te gebruiken, en je wassen als een gek om mannen aan te trekken, zei Singh. Singh geeft toe, er zijn veel factoren die bijdragen aan de aantrekkelijkheid van een vrouw om een man. Visual factoren misschien wel de grootste rol spelen, gezien de mensen zijn wat singh beschouwt als visuele dieren. Maar geur, hij suggereert, kan net zo aanlokkelijk zijn Multi-Gyn Vaginale Douche. De belangrijkste geur van de mannen in de studie kan zijn nulpunt in op waren waarschijnlijk feromonen zegt Singh, maar kunnen ook andere factoren. Feromonen zijn hormonen die vrijkomen uit zowel mannen en hebben opgenomen vrouwen die worden verondersteld reukloos en bewust onopgemerkt voor de menselijke neus te. zijn geloofde seksuele gevoelens bevorderen en dringt. De geuren worden gedetecteerd door een gedeelte van de neus, die signalen naar de cerebrale cortex, het deel van de hersenen geassocieerd met hogere orde denken en bewuste gedrag Specifiek voor de Vrouw. Maar feromonen worden verondersteld te worden gedetecteerd door een groep cellen in de neus genoemd vomeronasale orgaan, die dan op zijn beurt stuurt signalen naar gebieden van de hersenen geassocieerd met meer primitieve gedragingen en emoties en controles afgifte van hormonen door het endocriene systeem.

Singh gelooft dat er een verband is tussen de meest vruchtbare tijd van de cyclus van een vrouw, en haar vertrouwen en sociaal niveau. Ik denk dat wanneer vrouwen ovuleren, de onderliggende motivatie voor hen is om te ruiken goed, dus dat mannen ze allemaal willen, zei hij. Als vrouwen eisprong, ze kleden beter, en het gevoel beter en aantrekkelijker. Ze zijn meer geïntrigeerd door erotica, en socialer. De bevindingen, singh gelooft, kan leiden de manier om te begrijpen hoe de menselijke voorouders geselecteerde partners kan hebben en kan zelfs helpen bij de behandeling van onvruchtbaarheid Multi Gyn/Oral/Mam. Ziekenhuis en thuis herstel verzekering: Hulp verzekering door de vereniging plus dat de bescherming van de hiaten door de traditionele verzekering en gezondheidszorg plannen voor de tijd die je in het ziekenhuis of thuis aan het herstellen. Unie plus gezondheid spaarprogramma biedt: Stand alone programma ontworpen voor de leden en alle leden van het huishouden niet gedekt door een PPO of HMO. Betaalbare kwaliteit gezondheidszorg programma's die beginnen bij EUR 14. Programma dekking varieert van standaard dekking tot premium plus. Programma's bieden aanzienlijke kortingen op tandheelkundige, visie op zorg, voet en enkel zorg, het horen van de zorg, medische en diabetes hulpmiddelen Multi-Gyn Vaginale Douche – Ook beschikbaar zonder kosten is de gratis gezondheidszorg besparingen recept card. Gelieve te bezoeken voor in aanmerking te komen, de prijsstelling en de omschrijving van het programma of bel voor meer info.

Matrix degraderen extracellulaire membraan en ook los bioactieve fragmenten en groeifactoren, aldus invloed fundamentele biologische en pathologische processen. Epilysin (MMP 28) verschilt van de meeste andere MMPs zoals uiteengezet in een aantal normale weefsels, suggestief functies in weefsel homeostase. Het doel van deze studie was om kwantitatief evalueren en vergelijken van de mRNA expressie van epilysin (MMP 28) in tandvleesweefsels van gezonde patiënten en van patiënten die lijden aan chronische of agressieve parodontitis. Een totaal van 60 proefpersonen, 20 parodontaal gezonde proefpersonen, 20 met chronische parodontitis, en 20 met agressieve periodontitis, werden in deze studie. Periodontal status werd geëvalueerd door het meten gingivale index indringende diepte en klinische aanhechtingsniveau. mRNA expressie van MMP 28 werd bepaald door kwantitatieve real-time reverse transcriptase polymerase kettingreactie (RT PCR) in gingivale weefselmonsters verzameld.