Muscle Cerafix 200ml

Muscle Cerafix 200ml

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Muscle Cerafix 200ml
Prijs: € 3.50
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Schoonmaak: Specifiek, Apparaten, Reiniging, Muscle

AlgemeenMuscle Cerafix reinigt, beschermt en geeft glans aan keramische, halogeen- en inductiekookplaten. Muscle Cerafix brengt een beschermende laag aan op de kookplaat, die het inbranden van voedselresten – zelfs suikers – voorkomt. Zo ik meestal vertrouwd op condooms en anticonceptie sponzen als anticonceptie te krijgen, omdat de pil en andere hormonale methoden geknoeid met mijn stemming iets verschrikkelijk. Ik keek in het krijgen van een spiraaltje, maar mijn dokter wilde dat ik van te voren te betalen de volledige EUR 700 voor het apparaat. Coming up met EUR 700 op de plek was niet gebeuren. ik al had genoeg problemen hebben om de premie voor de verzekering betaal ik zelden gebruikt in aanvulling op het ophoesten van de co loon en 20% van de kosten van doktersbezoeken Reiniging. Bills, collegegeld, en van dag tot dag de kosten van levensonderhoud moest eerst komt. Ik voegde een spiraaltje aan de lange lijst van dingen die ik nodig had, maar kon zich niet veroorloven. We weten allemaal condooms en sponzen zijn niet 100% betrouwbaar, en als een keer gebeurt in een tijd, mijn belangrijkste middel van anticonceptie gefaald. Ik nam de morning-afterpil, maar een maand later had ik nog steeds niet begonnen met mijn tijd Muscle Cerafix 200ml. ik een afspraak bij de gynaecoloog gepland voor mijn jaarlijkse check-up had al, dus toen ik ging, nam ik een zwangerschapstest. Een paar dagen later, ben ik liggend op tabel van de dokter staren naar een wazige echo scherm en luisteren naar haar te beschrijven wat ik zag als de vruchtzak. Ik denk bij mezelf, echt?

Het is cliché, maar ik had nooit gedacht dat ik zou eindigen in deze situatie Huishoudelijke en Dieren Artikelen. Mijn eerste reactie was om te zeggen dat we dit uit mij, nu. De dokter wilde afwachten of de situatie zelf zou oplossen. Ze ging op vakantie, dus ze had me een afspraak maken om haar te zien in 3 weken. Binnen twee dagen nadat ik de dokter zag, kreeg ik ontslagen. De volgende dag, ik werd hard geraakt met de klok rond misselijkheid en braken. Mijn arts voorgeschreven medicatie specifiek voor misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap, maar mijn verzekering weigerde om het te bedekken. In de loop van een week, had ik £ 7 Muscle Cerafix 200ml. Ik kon niet zie mezelf overleven voor nog eens 2 weken verloren zonder te eten. Plus, mijn verzekering zou gaan vervalt voordat ik in staat om de dokter weer te zien zou zijn. Ik besloot ik gewoon nodig om een lage kostprijs kliniek te vinden en hebben een abortus voor mijn verzekering verlopen. Ochtenden waren helse voor mij omdat de misselijkheid was op het hoogtepunt zelfs als ik niets had gegeten, ik zou bijdraaien drogen voor uren Schoonmaak: Specifiek. Mijn vriend, die veel steun gedurende de hele beproeving was, kreeg ik uit bed en reed me naar de kliniek. Als we omhoog klommen, ik merkte een groep van witte en latino demonstranten buiten de kliniek schreeuwen naar patiënten bij aanvang van. Toen mijn vriend en ik stapte uit de auto en begon naar de ingang, hun geschreeuw veranderd van het algemene tarief voor een gerichte wist u dat abortus is de nummer één doodsoorzaak in de Afro-Amerikaanse gemeenschap?

In mijn mentale en fysieke toestand, ik heb het echt niet klaar stond om rustig te aanvaarden een stelletje non zwarte mensen met behulp van mijn race om schuldgevoel me uit het krijgen van een abortus. Hoe was ik in staat om te neuken schreeuwen u! Met zo veel kracht als ik deed het zijn zo zwak als ik was, ik weet niet. Mijn vriend weerhouden mij reageert verder en haastte zich naar binnen mij. De abortus was succesvol, en ik ook in geslaagd om aan de slag een spiraaltje geïnstalleerd terwijl ik was onder narcose, omdat de kliniek ging ik naar geen betaling niet nodig aan de voorkant Schoonmaak: Specifiek. Ik heb geen spijt van mijn beslissing, en ik ben niet achtervolgd door het. Het was de juiste beslissing voor mij, emotioneel en financieel. Dat wisselen voordat ik naar binnen ging achtervolgt me, hoewel. Zwarte vrouwen worden beschuldigd van een litanie van kwalen die onze gemeenschap teisteren, en we zijn voortdurend disrespected voor de keuzes die we maken over onze lichamen. Aan de ene kant, een zwarte vrouw die gaat door met een ongewenste zwangerschap en eindigt met de sociale diensten is beschaamd voor zijn onverantwoordelijk en parasitisme op het systeem. Aan de andere gebruiken, een zwarte vrouw die de beslissing om een zwangerschap als ze weten dat het hebben van een kind is niet de beste te beëindigen maakt idee kan worden beschaamd voor gevaar brengen van de toekomst van haar ras Muscle Cerafix 200ml – mij betreft voor zwarte vrouwen die abortus willen die niet zo comfortabel met hun individuele beslissing als ik ben, en die kunnen worden beschaamd in het veranderen van hun geest door het anti keus campagnes gericht op de zwarte gemeenschap.

Zoals met te veel andere ervaringen die ik heb gehad, dat moet strikt persoonlijk zijn, mijn abortus eindigde als nog een herinnering dat zwarte vrouwen zo vaak verdoemd zijn als we dat doen, verdomd als we dat niet doen. Tasha hevig is een feministische schrijver, blogger, en Los Angeles inheemse. Haar werk is te zien in jezebel, The Huffington Post, racialicious, koppeling, en teef tijdschrift. Ze blogt over ras, politiek, sex, en popcultuur in smaakvol ratel. Morgellons ziekte: Een hallucinante parasitose vanwege de lage niet? Ik struikelde over dit artikel geschreven in 2008 en vinden dat de auteur en ik lijken veel met elkaar gemeen (Tenminste vanuit mijn perspectief) hebben.