Natura Sanat Usnea Barbata/Baardmos 100ml

Natura Sanat Usnea Barbata/Baardmos 100ml

€ 10.50

Meer informatie >>

Naam: Natura Sanat Usnea Barbata/Baardmos 100ml
Prijs: € 10.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Kruid, Overig, Natura Sanat

Natura Sanat Usnea Barbata/Baardmos is een enkelvoudige kruidentinctuur gemaakt met 70 gram gedroogd mos van Usnea barbata / Baardmos. Voedingssupplement met planten. DoseringIndien niet anders voorgeschreven 3 x daags 15 à 20 druppels in een kleine ultramarines: ultramarines variëren in kleur van helder blauw tot violet, roze en zelfs groen. Ultramarijn blauw is niet toegestaan in producten voor de lippen in de VS. Mangaan violet: Deze felgekleurde anorganisch pigment is paars gekleurde. Iron blauw: Deze zeer diep intens donkerblauw pigment wordt op grote schaal gebruikt in alle cosmetische toepassingen Vitamine en Supplementen. witte pigmenten: Witte pigmenten worden op grote schaal gebruikt in alle cosmetica, ze hebben zeer goede dekkracht en zijn bijna volledig inert naast het feit dat uiterst stabiel warmte en licht. Titanium dioxide en zinkoxide de meest gebruikt in cosmetica. Mica: Chemisch mica kaliumaluminiumsilicaat dihydraat. Het wordt gewonnen als erts mica en komt voor in meerdere lagen heldere doorschijnende vellen. Mica Imparts een natuurlijke doorschijnendheid tot poeders en poeder blushers geconfronteerd wanneer gebruikt in gehalten tot 40% Natura Sanat Usnea Barbata/Baardmos 100ml. Pealescent parels: Plaat zoals kristallen die een zeer brekingsindex. De parelmoer effect wordt verkregen als gevolg van individuele platen rij en gedraagt zich als kleine hebben spiegels.

Er zijn verschillende soorten materialen gebruikt in cosmetica om dit effect te produceren. Biologische parels: Biologische cosmetische parels produceren een heldere zilveren effect en waren alleen beschikbaar van vis schubben Overig. Hoewel ze zijn nog steeds beschikbaar, maar in het kort het aanbod biologische parels zijn zeer duur en zijn bijna uitsluitend vervangen door synthetische organische parels. anorganische parels: bismutoxychloride produceert een zilveren grijze pareimoereffect. Het effect is gebaseerd op de kristalgrootte. Smaller kristalgrootte geeft een ondoorzichtig gladde glans en grotere kristalgrootte geeft een meer briljante sprankelend effect. Zilveren parels: Titanium wordt gebruikt voor het bekleden plaatjes van mica Natura Sanat Usnea Barbata/Baardmos 100ml. Titanium kan bestaan in twee kristalvormen, ofwel anatase of rutiel. De rutiel kristallen geven een bijzonder briljante pareleffect, veroorzaakt door hun hogere refractieve index. Gekleurde interferentie parels: Naast ultradunne lagen van titaandioxide worden afgezet op mica, gekleurde pigmenten kunnen ook worden gelamineerd met deze interferentie film. Dit produceert een twee kleureffect door de lichtstralen gereflecteerd en gebroken of verzonden op de verschillende lagen pigment Supplement – Kruid. Gekleurde gepigmenteerde parels: Gekleurde parels bestaan uit lagen van titanium bekleed mica, met een extra kleur en glans effect dat zuiverder is dan kan worden bereikt door eenvoudig mengen pigment met zilver parels.

Organische pigmenten: Er zijn drie typen organische pigmenten: Lakes, toners en echte pigmenten. Er is geen chemische binding tussen de kleurstof en het substraat. De kleurstof neemt de onoplosbaarheid van het substraat. Op basis van de absorberende vermogens van het substraat, het bedrag kleurstof in het meer kan variëren van 12 40%. Mappen: Geperst gezichtspoeder en oogschaduw zijn zeer populair omdat ze gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd en toegepast. Om een vrij vloeiend poeder in cosmetische containers een vloeistof bindmiddel te worden ingedrukt heeft eerste uniform worden verspreid doorheen. Certified lotnummer: Dit is het identificatienummer toegewezen aan elke partij van kleurstof door de FDA als een productiebedrijf ingediend batch is gecertificeerd Natura Sanat. Het is uniek voor die kleur en dat die partij. Hue: De tint of schaduw van kleur wordt beschreven door het gebruik van de kleur-index (CI) terminologie. Het is een methode die werd ontwikkeld om te standaardiseren de verbale beschrijving van kleuren. Veiligheid: Alle gecertificeerde kleurstoffen die voor gebruik in de VS zijn geweest getest ten minste drie keer. Veilige wordt bepaald door de wet als overtuigend bewijs dat vaststelt met een redelijke zekerheid dat er geen schade zal voortvloeien uit het beoogde gebruik van de kleur additief.

De kleur-index (CI): Dit is de meest bekende naslagwerk over kleur, gezamenlijk door de maatschappij van de ververs en coloristen, en de Amerikaanse Vereniging van textiel chemici en coloristen bewerkt Natura Sanat Usnea Barbata/Baardmos 100ml – Het maakt niet uit welke taal men spreekt als de ci nummer bekend is, de chemische, structuur en fysische eigenschappen van de kleurstof beschikbaar is. De code van de federale regelgeving (CFR): De CFR is de codificatie van de regels gepubliceerd in het Federal Register van de uitvoerende macht en de agentschappen van de u. Fd en c kleuren: Voor gebruik in voedsel, medicijnen en cosmetica. D en C kleuren: Voor gebruik in medicijnen en cosmetica. D en c kleuren: Kleuren voor gebruik in extern toegepaste geneesmiddelen en cosmetica die niet in contact komen met de slijmvliezen. Voor het grootste deel van de anorganische pigmenten, parelmoer pigmenten en meren zijn wat we zullen gebruiken en te verkopen tegen diy cosmetica. Ze zijn over het algemeen de veiligste en meest erkende kleuren voor gebruik in oogschaduw, poeders, bloost, mascara en eyeliner. Het is belangrijk dat de gebruikte pigmenten speciaal geproduceerd voor cosmetica en gezuiverd zonder zware metalen. Kleurstoffen: Kleurstoffen die oplosbaar zijn in voertuigen zoals water, alcohol, glycerine of olie.