Natural Dentist, Healthy Teeth & Gums Whitening Fluoride Toothpaste, Peppermint Twist, 5.0oz (142g)

Natural Dentist, Healthy Teeth & Gums Whitening Fluoride Toothpaste, Peppermint Twist, 5.0oz (142g)

€ 5.50

Meer informatie >>

Product: Natural Dentist, Healthy Teeth & Gums Whitening Fluoride Toothpaste, Peppermint Twist, 5.0oz (142g)
Prijs: € 5.50
Inhoud: 5.0oz (142g)
Trefwoorden: tandpasta, Teeth Whitening, Teeth Whitening, Natural Dentist, Toothpaste, Toothpaste

Natural Dentist, Healthy Teeth & Gums Whitening Fluoride Toothpaste, Peppermint Twist, 5.0oz (142g): Natuurlijke tandarts, tandpasta, tandpasta. Natuurlijke Tandarts, Gezonde Tanden tandvlees Whitening Fluoride Tandpasta, Peppermint Twist, 5.0oz (142g) Powered by Nature, Bewezen door Wetenschap, Bleekt zonder bleekmiddel, Voorkomt Holten, Versterkt tanden, Freshens Breath, met Natural Silica, geen natriumlaurylsulfaat, geen kunstmatige Flavors of kleuren, Cruelty-vrij product, The Natural Tandarts Whitening Fluoride. Tandpasta voorzichtig verwijdert vlekken en plaque met behulp van een lage-slijtage polijsten silica die niet tanden of tandvlees zal schaden. Teeth Whitening Het biedt ook een maximale bescherming tegen gaatjes en tanderosie – zonder SLS, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige zoetstoffen of conserveringsmiddelen. Laat ons weten hoe onze producten werken voor u en wat we beter kunnen doen. Gebruikt: Hulp bij het voorkomen van tandproblemen. Volwassenen en kinderen van 2 jaar of ouder: Borstel de tanden grondig na de maaltijd of op zijn minst twee keer per dag, of zoals voorgeschreven door een tandarts. Natural Dentist, Healthy Teeth & Gums Whitening Fluoride Toothpaste, Peppermint Twist, 5.0oz (142g) Niet inslikken. Kinderen jonger dan 6: Gebruik een erwt bedrag en begeleiden tot goede poetsgewoonten zijn gevestigd. Kinderen jonger dan 2 jaar: Overlegt een tandarts of arts. Andere ingrediënten. Drug feiten. Werkzame Stof. Doel. Sodium Fluoride (0,24%) (0,15% w / v fluoride-ion). Anticavity.

Inactieve Ingredienten. Silica, plantaardige glycerine, sorbitol, gezuiverd water, xylitol, aloë vera gel, cocamidopropylbetaïne, sodium cocoyl glycinaat, cellulosegom, titaandioxide, natuurlijke smaakstoffen, xanthaangom, grapefruit extract. Teeth Whitening Buiten bereik van kinderen onder de 6 jaar. Als er meer dan gebruikt voor het borstelen wordt per ongeluk ingeslikt, medische hulp of contact opnemen met een Poison Control centrum. Niet gebruiken als de veiligheid zegel ontbreekt of verbroken. Store opstaan met dop goed gesloten. Dit product bevat Sodium Fluoride – een zeer giftige vorm van fluoride – en wordt niet aanbevolen als u zich zorgen over uw gezondheid en de gezondheid van uw dierbaren zijn. Zo las het volgende. Citaat uit het Natural Solutions Foundation website. 15 november 2006 – De conservatieve American Dental Association (ADA) veranderde haar standpunt over fluoride voor baby's aan te sluiten bij de sterke oppositie van fluoride voor baby's door de Natural Solutions Foundation aangenomen. Natural Dentist, Healthy Teeth & Gums Whitening Fluoride Toothpaste, Peppermint Twist, 5.0oz (142g) De American Dental Association raadt nu dat baby's jonger dan één jaar niet mag worden blootgesteld aan fluoride, hetzij in water of als ingrediënt in fluoride omdat het veroorzaakt fluorosis (verkleuring en de verzwakking van de tanden), nu geclassificeerd door de National Research Council als een belangrijke gezondheidsprobleem. tandpasta heel goed. Ik hou van dat deze tandpasta heeft volledig natuurlijke ingrediënten, maar met toegevoegde fluoride – een natuurlijk sporenelement dat onze tanden te profiteren van sterk te blijven – in tegenstelling tot de overtuiging van een aantal natuurlijke fans die zeggen dat het schade doet. Geen SLS of andere chemicaliën – dus zeer veilig. Smaakt uitstekend – mooie sterke pepermunt smaak en doen veel niet nodig om het werk te doen. Tanden echt schoon en maakt ze helderder, witter te kijken! Het lijkt om zich te ontdoen van enige film over hen – tanden zijn letterlijk brandschoon. Mooie grote buis! Elke cent waard.

Zette mijn dochter op deze tandpasta en ze houdt het ook. Ik gebruik dit en Natural Tandarts pre-borstel whitening spoelen en mijn tanden zijn witter voordat de eerste buis (en fles) zijn leeg. Goed spul. goed, zal opnieuw kopen. Dit is zeker iets wat je van een vloeibare formulering met vitamine E en vitamine C zou verwachten en we weten allemaal wat het effect van anti-oxidanten hebben de neiging om de huid te hebben: Het verjongt, vaak vrij radicaal. Deze energie is afkomstig van een gezonde, niet als een gezonde stimulans. Ze kunnen ook supplementen van omega 3 te nemen: Het is niet aan te raden om grote hoeveelheden te consumeren op een moment voor zwangere en zogende vrouwen in het bijzonder. Teeth Whitening Maar wat nieuw nieuws is dat de combinatie van deze twee supplementen kan deze effectief zijn. Natural Dentist, Healthy Teeth & Gums Whitening Fluoride Toothpaste, Peppermint Twist, 5.0oz (142g) Een woord van waarschuwing, als u besluit om bijenpollen te nemen, raadpleeg dan uw arts eerst als u allergisch bent voor bijenproducten zijn. Maar de belangrijkste effect van omega-6 vetzuren op de huid en haren. Gegarandeerd 100% veilig en heeft geen bijwerkingen. De waarheid over de açai-bes extreme maxx en opperste dr ounces formuleerde een supplement om gewicht te verliezen. Een regelmatige dosis van deze supplementen is bekend dat het de gezondheid van de hersenen op lange termijn te verbeteren. U kunt last te nemen vandaag en zie hoe heilzaam dit vetzuur is ongelooflijk om uw gezondheid te verbeteren en u helpen gewicht te verliezen.

Het is het gebruik van de eerstgenoemde in pijnverlichting gevoeld in gevallen van ontsteking is heel belangrijk. Hier zijn een aantal commons vragen en antwoorden over creatine. Ik ben niet het bevorderen van het duurste product. Het doorbreken van de huidige inname van calorieën door het verhogen van uw calorieën iets voor een paar dagen en dan laten zakken. Er zijn veel dingen die we niet denken totdat iemand wijst ze naar ons. Na vele studies werden uitgevoerd bij dieren, met dezelfde resultaten. Het kan ook helpen verlichten van keelpijn en hoesten 's nachts voor kinderen. Aangezien er verschillende manieren voldoende inname koraal calcium supplementen in het lichaam. ? · plantaardige bronnen: haver, tarwebloem, tarwekiemen, pinda's, cashewnoten, met inbegrip van walnoten, pinda's, amandelen, walnoten, kokos, hazelnoten, pijnboompitten, enz. Ze hebben niets te verbergen, en weet dat de transparantie en certificering daadwerkelijk helpen verkopen ze meer product. Na creatine wordt geproduceerd, getransporteerd naar de spieren via het bloed.) Vervolgens breng het water aan de kook en onmiddellijk terug te brengen tot een langzame, koken op een laag vuur constant. Het voordeel dat we hebben is dat we weten wat anderen nodig is vele jaren om te weten wanneer het was als het verliezen van gewicht.