Natural Quality All Day Snack

Natural Quality All Day Snack

€ 6.50

Meer informatie >>

Naam: Natural Quality All Day Snack
Prijs: € 6.50
Tags: Eten en Drinken, Superfood en Rawfood, Gedroogde Vruchten, Natural Quality

Geniet met de Natural Quality All Day Snack op een verantwoorde manier van een heerlijke snack. Deze mix bevat een combinatie van maar liefst 4 verschillende superfoods. Dit zijn Moerbeien, Kokosvlokken, Goji bessen en Blauwe bessen. Dit maakt de Natural We wilden coca cola leven om zich te onderscheiden op de plank naast onze andere cola's, en we hebben ontworpen een in het oog springende merkidentiteit die doet precies dat. Bisphenol A (BPA) is een chemische stof gevonden in de voering van blikjes gebruikt voor voedsel en dranken. Een uiterst kleine hoeveelheid BPA kan worden gevonden in onze aluminium blikjes Natural Quality. Er is duidelijk wetenschappelijk akkoord dat er geen gevaar voor de volksgezondheid van deze hoeveelheid BPA. En vele andere landen hebben herhaaldelijk verklaard dat de BPA niveaus in voedsel en drankverpakkingen zijn veilig. Wij verkopen ook dranken in plastic PET en glas, die niet bevatten bpa. PlantBottle huisdier verpakking ziet, voelt en recycleert op dezelfde manier als de traditionele huisdier plastic. Op coca cola, helpen we het gemakkelijker maken voor scholen en ouders om hun doelen te bereiken. In 2006, coca cola, samen met president Clinton, de American Beverage Association en het is aangesloten bedrijven, gevestigd op de u Natural Quality All Day Snack. In het kader van de richtlijnen, coca cola en andere bedrijven hebben vrijwillig verwijderd sprankelend, regelmatige dranken uit basisscholen en middelbare scholen. Samen hebben we de calorieën onze industrie levert aan verminderde u. Scholen met 90% sinds de 2004 scholen 2005 jaar.

We blijven actie op scholen te nemen door het ontwikkelen van ons drank offers aan de nieuwe u Natural Quality. ministerie van Landbouw (USDA) interim regel. nadruk naald is te deblokkeren ondersteunen en ontstoppen slagaders als gevolg van de vorming van tandplak of andere zaken. Hij maakt gebruik van een natuurlijke, holistische benadering die het mogelijk maakt het lichaam zichzelf te genezen. Door het voeden van het lichaam bepaalde natuurlijke elementen, water, en de juiste voeding, zal de natuur het wonder dat presteren de moderne geneeskunde en pillen kan niet. Naald raadt ten zeerste af chirurgische opties zoals stents of tandplakverwijdering Natural Quality All Day Snack. Occam's scheermes leert ons dat de eenvoudigste oplossing is meestal de juiste is. Doordat de natuur om ongehinderd uit te voeren, de eenvoudigste oplossing hier is om het lichaam te laten om te ontgiften en te genezen. moet invasieve chirurgische ingrepen nooit de eerste optie voor het reinigen of ontstoppen aangetaste slagaders. Helaas, de traditionele geneeskunde aangetrokken door onnodige operaties of drugs zijn Gedroogde Vruchten. Needle's aanpak is niet alleen niet-invasieve; het is effectief en natuurlijk. Naald illustreert behendig waarom chirurgie en pillen niet werken en hoe zijn programma richt elke persoon op individuele basis en geneest je kwalen met een natuurlijke, niet-invasieve benadering. geblokkeerde slagaders kan worden gestopt door het aanpakken van voedingstekorten. Het toestaan van het lichaam om te genezen en zichzelf te ontgiften.

Interviewer: Uw programma kan genezen of te stoppen geblokkeerde slagaders? Er is geen noodzaak om in te gaan en hebben stents is er geen noodzaak in alternatieve velden gaan in en het verwijderen van de plaque uit de slagaders. Waarom gaan we niet laten moeder natuur, god, de genezing plaatsvinden, indien u dat het lichaam van de juiste voeding, de juiste water, de juiste suppletie, en ontgiften het, zal het lichaam zichzelf te genezen, zal het lichaam zichzelf te genezen. (Slide) Verwijder eerst de oorzaken van ziekte en diseaseMedical artsen de symptomen behandelen met medicijnen en chirurgie Gedroogde Vruchten. Naald: Eerst en vooral, we zijn allemaal vertrouwd met onze vaste traditionele geneeskunde, de arts en ze zijn de behandeling van symptomen van de patiënten. Ten tweede, zijn alternatieve genezers en alternatieve genezers worden met natuurlijke stoffen en ze zijn ook het behandelen van de symptomen van hun patiënten, de alternatieve artsen zoals natuurgeneeskundige artsen, alternatieve chiropractors en voedingsdeskundigen. Wat mijn programma doet is niet de symptomen iedereen te behandelen, ik ben het verwijderen van de oorzaken. Naald: Ik breng een balans aan het lichaam van de patiënt, want het is specifiek genetica Natural Quality All Day Snack – Het is gedaan met een 500 voedsel eten plan, het is niet een dieet, en het verklaart, het gaat over wat voedingsmiddelen veroorzaken ziekten en kwalen in het lichaam, en degenen die gezond zijn. In dat specifieke blauwdruk: Van dat bepaalde patiënt.

Nummer twee, ik ben het brengen van de juiste voedingssupplementen, ik heb nog een patiënt bij mij komen, dat brengt me hun supplementen, en door de manier, je hoeft me niet te komen in Atlanta, Georgia, i werken over de hele wereld, via de telefoon. Interviewer: Waarom zijn uw supplementen anders dan die bij reformwinkels of op het internet? Naald: Ik heb 2 jaar te gaan over de hele wereld te vinden, in de eerste plaats de integriteit van deze bepaalde fabrikant en doen ze produceren, wat ze zeggen dat ze gaan om te produceren, die op de etiketten. Het duurde 2 jaar tot mijn supplementen samen. Het is fyto voedingsstoffen therapie, als je een multi vitamine therapie te nemen en zet het in je lichaam. Je zetten geïsoleerde synthetische chemicaliën, en ze niet werken. Het lichaam ziet er niet op dat als de hele voedsel.