Nature's Way, Dong Quai, Root, 565mg, 100 Capsules

Nature's Way, Dong Quai, Root, 565mg, 100 Capsules

€ 8.50

Meer informatie >>

Product: Nature's Way, Dong Quai, Root, 565mg, 100 Capsules
Prijs: € 8.50
Inhoud: 100 Capsules
Trefwoorden: Dong Quai, Dong Quai, Nature's Way, Dong Quai, Dong Quai

Nature's Way, Dong Quai, Root, 565mg, 100 Capsules: Nature's Way, Dong Quai, Dong Quai. Nature's Way, Dong Quai, Root, 565mg, 100 Capsules Premium Herbal, populair bij vrouwen, Certified 565mg, Dietary Supplement, Gezondheid levensduur door de helende kracht van de natuur, dat is wat het betekent om Vertrouw op de Leaf. Dong Quai (Angelica sinensis) wortel wordt gegarandeerd tot 0,25% ligustilide bevatten. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt verondersteld om het systeem in evenwicht te brengen door het voeden van bloed en het harmoniseren van levensenergie. Onze Dong Quai is zorgvuldig verbouwd, getest en geproduceerd om gecertificeerde kwaliteitsnormen. Neem 2 capsules drie keer per dag, bij voorkeur met voedsel. Andere ingrediënten. Gelatine (capsule), magnesiumstearaat. Let op: Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Versheid veiligheid verzegeld met bedrukte buitenste shrinkwrap en gedrukt binnenste afdichting. Niet gebruiken als een van beide zegel is verbroken of ontbreekt. Buiten bereik van kinderen houden. Dosering: 2 Capsules. Doseringen per verpakking: 50. Totaal Koolhydraten. 1g. Dong Quai (root). 1,13 g (1, 130 mg). Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op 2000 calorieën dieet.

Nature's Way Ik heb altijd last van onregelmatige menstruatie. Ik was aan de pil voor vele jaren gewoon zo dat mijn periodes kon worden geregeld, maar ik stopte met de pil bijna een jaar geleden en mijn periodes had hervat, maar niet op een regelmatig schema zoals ze waren toen ik aan de pil. Ik had over dong quai hoorde een lange tijd geleden, maar nooit gebruikt. Mijn moeder had zelfs eerder gebruikt het en het herinnerde het werkt wonderen voor haar. Ik had niet mijn periode gezien in bijna 2 maanden en ik was er zeker van dat ze niet zwanger, dus ik bestelde dit product. Nature's Way, Dong Quai, Root, 565mg, 100 Capsules Na het nemen van dit product voor bijna 2 weken, heb mijn periode kom op en het is veel lichter geweest ook. Dit product is zeer goed en ik zal blijven gebruiken, want ik wil echt niet om weer terug te gaan op bc pillen. Ik zou dit product sterk voor iedereen die onregelmatigheden met hun menstruele cyclus heeft ervaren raden. Ik heb altijd last van pijnlijke menstruatie sinds ik puberteit. Dong Quai Soms is de pijn zou milde of er helemaal niet te zijn, maar soms zou ik zoveel pijn dat ik zou overgeven alles wat ik at zijn. Ik probeerde een aantal traditionele Afrikaanse kruiden, maar ze zouden gewoon dan pijn weg te gaan tijdelijk, voor ongeveer 2 maanden. Ik ontdekte dong quai, terwijl gewoon surfen online en ik besloten om het eens te proberen. Tot nu toe geen spijt. Ik gebruik het samen met vitex. Ik heb niet de maandelijkse pijnen ik vroeger had. Ik heb ook niet de zware stromen te krijgen zoals ik vroeger.

Ik heb met behulp van Dong Quai voor ongeveer 24 jaar. Eerst heb ik nam het voor opvliegers en toen vond ik het verlost van en dan verhinderd het voorkomen van Aften die ik had geplaagd met mijn hele leven. Voor de opvliegers nam ik 3 per dag. Als ik ouder Ik liet het tot 1 per dag. Als ik eet te veel zuur of pikant voedsel Ik neem 2 voor 1 dag en ga dan terug naar 1 om de Aften voorkomen. Als ik vergeet één ake (ik probeer dat niet te doen), een zere begint te vormen. 2 pillen en zijn gegaan. Nature's Way Ik weet niet wat ik zou doen als ze ooit gestopt met het maken ervan. net beginnen nemen van dit product voor ongeveer een maand, helpd w / mestruation als ik heb zware bloeden gediagnosticeerd w / met baarmoederpoliepen. Het leek te helpen de volgende maand, omdat ik merkte dat mijn periode was niet zo zwaar. Zal blijven om het te nemen, kreeg referentie voor het nemen van dit kruid van mijn moeder die vleesbomen had een tijdje terug, had het kruid haar door krimpende hen geholpen. Nature's Way, Dong Quai, Root, 565mg, 100 Capsules Ik ben 44 en is het hebben van een onregelmatige menstruatiecyclus voor een jaar. Na het gebruik van deze voor 3-4 maanden, heb mijn cycli regelmatig opnieuw te worden.

Dus, wat is de beste visolie voor kinderen? Lees verder om meer te leren. Goji bes is ook een krachtige anti-aging voedsel. Vitamine a, b, c. De onderzoekers bepaalden de guarana gunstig zijn in gewichtsverlies regimes. Voor mij was dit onaanvaardbaar, omdat in die tijd, mijn jongste dochter was pas vijf jaar oud en hij nodig had om zijn dagboek bij te houden. De naam is afgeleid van kobalt, een metalen bevat. Caseïne is een eiwit afkomstig uit melk. In het algemeen zijn de meeste fabrikanten zeggen dat je moet nemen tussen 50 en 100 mg. Verbeterde creëert maatregelen om het risico van cerebrale insufficiëntie verminderen. Het is zeer belangrijk om de hoogste kwaliteit, ultra verfijnd en effectief voedingssupplement omega-3 bewezen gebruiken. dat is wat je moet weten. Deze werken om hun slechte bacteriën te houden om te kunnen spelen kun je zien wat een prachtige combinatie die is. Dit natuurlijke chemische product wordt gevonden in vele planten en noten. Wanneer er te veel omega-6 vetten door de moderne voeding wordt geconsumeerd, het lichaam normaal gesproken gecompenseerd met omega-3 vetten beschikbaar. Door een supplement, je neemt het bedrag dat bestaat in het lichaam en verhoging van de voordelen die meegaan met arginine. Niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar. Een multivitamine supplement helpt handhaven van een evenwichtige voeding. Resveratrol is gemaakt voor commercieel gebruik door chemische synthese. Omega 3 vetzuren toepassingen.

Wat de wetenschap dus hij had was een zeer alarmerend. Voor de beste resultaten, op zoek naar supplementen die rijk zijn aan DHA zijn. Het lichaam zal snel hydroxy citroenzuur die in het absorberen. Het is samengesteld uit 92% eiwit en wordt geleverd met een dikke smaak. Onderzoek en wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat 1-2 gram visolie aanbevolen dagelijkse.