Neobio Glans Shampoo 250ml

Neobio Glans Shampoo 250ml

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Neobio Glans Shampoo 250ml
Prijs: € 3.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Shampoo, Droog en Beschadigd Haar, Neobio

Neobio Glans Shampoo geeft droog haar weer elasticiteit en geeft het haar weer haar natuurlijke vitaliteit en schoonheid zonder deze te belasten. Mild schuimende en versterkende bestanddelen zoals Bamboo en Ginkgo geven droog en broos haar weer glans Cw: Ori, bedankt voor het komen terug naar de eerste plaats met ons te praten. verklaren waarom de schildklier zo belangrijk is voor vet verlies en de algehele gezondheid. De schildklierhormonen regelen van uw lichaam energiebenutting, stofwisseling, lichaamswarmte en ze regelen ook hoe gevoelig je lichaam is om andere hormonen. Vandaar dat je schildklier hormonen invloed op uw vermogen om energie te produceren, vet te verbranden, en het behoud van een gezonde stofwisseling Verzorgingsproducten. Cw: Dat verklaring alleen mag mensen te laten beseffen hoe cruciaal schildklierhormonen zijn voor vet verlies. Wat gebeurt er als de schildklier niet werkt zoals het hoort? Ori: Beperkingen in schildklierhormoon, zoals gezien bij hypothyreoïdie (traag werkende schildklier), leidt tot een trage stofwisseling, intolerantie voor kou, en een afnemende capaciteit vetopslag breken energie. T3, het actieve hormoon is 7 10 maal krachtiger dan T4, die eigenlijk een pro hormoon Neobio Glans Shampoo 250ml. We moeten converteren zoveel mogelijk vanaf t4, toch? In een gezond lichaam tot 80% van T4 wordt omgezet in T3 door perifere organen, zoals de lever, de nieren, en spieren. Cw: En dit is de reden waarom ik zeg altijd dat hardnekkige vet te verbranden moet u ervoor zorgen dat uw organen zijn werken op hun hoogtepunt.

Ori: Een traag werkende schildklier aandoening wordt vooral veroorzaakt door de schildklier onderdrukken van chemicaliën Verzorgingsproducten. Ori: Die chemische stoffen omvatten: Drugs, weekmakers, industriële iodides, petro chemie, ontsmettingsmiddelen, selenium zouten, en veel schildklier remmende stoffen die zijn gevonden in het voedsel dat we eten. Hypothyreoïdie is ook een gevolg van extreem lage calorie beperking, inferieure eiwitinname en een tekort of teveel aan jodium en selenium. Een van de meest kenmerkende factoren van hypothyreoïdie wordt een bijzondere waardevermindering in het vermogen van het lichaam om te zetten T4 naar T3 Neobio Glans Shampoo 250ml. Deze bijzondere waardevermindering wordt grotendeels veroorzaakt door chronische caloriebeperking en aminozuur tekortkomingen. Cw: In het verleden, toen ik vermoed een verstoring van de schildklierhormonen met mijn klanten, ik soms zet ze op jodium en selenium supplementen omdat deze nutriënten waren beweerde tot gezondheid van de schildklier te ondersteunen. Maar in veel gevallen hun klachten werden erger. Ori: De schildklier is een sterk evolutionair geconserveerde orgaan dat zich ontwikkeld tot de primordiale verschuiving van organismen ondersteunen van de zee het jodium rijke leefgebied om meer jodiumtekort graslanden en bossen dat waren de vroege menselijke habitat Neobio. Wat dit betekent is dat de menselijke soort zich ontwikkeld om goed te doen op een matig tot laag jodium dieet.

Door effectief te vangen en op te slaan jodide-ionen uit voedingsmiddelen die weinig jodium bevatte, heeft het menselijk lichaam in staat is in staat geweest van het gebruik van dit mineraal voor hormonale productie en optimale orgaanfuncties. Zoals bij de meeste stoffen, ofwel te weinig of te veel kan problemen. Ongeveer 100 jaar geleden veroorzaken populaties in bepaalde wereldgebieden lijden epidemieën te schildklier door jodium en selenium deficiëntie in de bodem. Sindsdien jodium en selenium suppletie werd verplichte methode hypothyreoïdie voorkomen. Het probleem is dat in de afgelopen 50 jaar vullen met jodium en selenium bleek volkomen tegen effectief Verzorgingsproducten. Cw: Dat is zeker wat ik heb meegemaakt met mijn klanten. Ori: De reden voor uw gebrek aan resultaten is te wijten aan een overmaat aan jodium en selenium. Bodem gebieden die voorheen een tekort aan jodium en selenium zijn nu aangesloten door een overmaat aan waren deze mineralen als gevolg van de afzetting van industrieel afval en agrarische chemicaliën. Dus er is eigenlijk te veel jodium in ons voedsel en de bodem. Accumulerende bewijs geven dat overtollige jodium de prevalentie van auto-immuun ziekte van de schildklier, hypothyreoïdie, en zelfs schildklierkanker kan verhogen. Cw: Wow, dat is een beangstigende lijst van aandoeningen. Dus hoe kunnen mensen bepalen of hun schildklier heeft hulp nodig Neobio Glans Shampoo 250ml – Controleer uw lichaamstemperatuur bij het opstaan ? 5 Degrees u kunt lijden aan een traag werkende schildklier.

Abnormaal hoge TSH (schildklier stimulerend hormoon), zoals bepaald door een bloedtest. 50 betekent dat uw schildklier niet goed werkt en als gevolg van uw lichaam dan pompen TSH te compenseren. Veel artsen ten onrechte beschouwen een TSH waarde van 2. Maar op basis van recent onderzoek, de echte hoge limiet van tsh is 1. Moeilijkheid het verliezen van gewicht en leunend naar beneden. Welke stappen kunnen mensen nemen om hypothyreoïdie voorkomen? Ori: Ten eerste, blijf weg van stoffen die schildklierhormoon activiteit onderdrukken. Cw: Wat zijn enkele voorbeelden van die stoffen? Ori: schildklier onderdrukken van chemische stoffen omvatten: Petro chemicaliën, PCB's, pesticiden, industriële iodides, chemische schoonmaakmiddelen, parabenen, chloorhoudende stoffen, kobalt en cadmium verven.