Neobio Haarolie 75ml

Neobio Haarolie 75ml

€ 5.50

Meer informatie >>

Naam: Neobio Haarolie 75ml
Prijs: € 5.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Intensieve Haarverzorging, Serum, Neobio

Neobio Haarolie is een intensieve haarverzorging. Om droog en dof haar weer te laten stralen.&nbsp (Ii), zelfs als dantaghasa gudakhu wordt gehouden komen tot een cosmetisch zijn, nog steeds de handeling is niet afdwingbaar als het tegenovergestelde partijen hebben niet vast het is standaardkwaliteit door het voorschrijven van regels opgelegd op in hoofdstuk 16 (1) (B) en als zodanig de verzoeker niet kan worden opgeroepen om een licentie te nemen voor de vervaardiging van gudakhu. Hoewel in de teller verklaring het tegenovergestelde partijen hadden een stand die baksteen poeder is een van de bestanddelen van gudakhu genomen, namen ze de bewijsvoering in de dupliek als één van de bestanddelen is Geru mati en niet baksteen poeder Haarverzorging. cosmetische betekent elk voorwerp bestemd om te worden gewreven, gegoten, gestrooid of gespoten of erin gebracht, of op andere wijze toegepast op het menselijk lichaam of een deel daarvan voor het reinigen, verfraaiing, het bevorderen van de aantrekkelijkheid, of het veranderen van het uiterlijk, en omvat alle voorwerpen die bestemd zijn voor gebruik als component van cosmetische, maar docs niet inbegrepen zeep. Het wordt niet betwist dat gudakhu is een artikel bedoeld om te worden gewreven tegen menselijke tanden Neobio Haarolie 75ml. Er wordt beweerd dat het niet wordt gebruikt voor het reinigen van tanden, maar wordt gebruikt voor het verdovend effect. De onbetwiste feit dat het verdovende effect doet geen afbreuk aan het wordt gebruikt voor het reinigen van tanden.

Het wordt verder betoogd dat het woord reiniging gelden ejusdem generis met de woorden slagen zoals de verfraaiing, het bevorderen van de aantrekkelijkheid of wijzigen van het uiterlijk Verzorgingsproducten. Verschillende uitdrukkingen zijn gebruikt om verschillende betekenissen. Gudakhu wordt gebruikt voor het reinigen van tanden en het woord reiniging behoeft niet dezelfde betekenis dragen de volgende uitdrukkingen. Het kan niet de tanden witter dezelfde mate als tandpasta en tandpoeder doen maar allemaal hetzelfde het reinigt de tanden. Alle elementen van de definitie worden dus voldaan. De taal die gebruikt wordt door de wetgever is de ware depositaris van de wetgevende intentie. De duidelijke betekenis kan niet worden vastgesteld snoeit door rekening te houden met de betekenis ofCosmetic ', zoals gebruikt in het dagelijkse taalgebruik Neobio Haarolie 75ml. Als er geen wettelijke definitie van de positie anders zou zijn geweest was geweest. Een aantal beslissingen zijn onder onze aandacht gebracht om te laten zien dat onder de omzetbelasting daden van verschillende staten tandpasta en tand poeder zijn behandeld als toiletten en niet als cosmetica Verzorgingsproducten. Deze besluiten geen hulp te verlenen bij de uitlegging van de betekenis ofCosmeticIn deel 3 (AAA) van de handeling waar een wettelijke definitie is ingericht. In die omzetbelasting treedt er geen wettelijke definitie en de rechter moest afhangen van de betekenis van de uitdrukking, zoals gebruikt in het algemene spraakgebruik of woordenboek en kwamen tot uiteenlopende conclusies.

Lucknow; (1968) 22 Stc 169 (Bom), commr. Vicco laboratoria; (1969) 24 Stc 106 (Guj), Prakash trading co. staat Gujarat; (1970) 26 Stc 74 (alle), commr. Pradeep producten kanpur; (1971) 28 Stc 5 (Guj), b. Het is niet nodig om te verwijzen naar een van deze beslissingen als de positie met betrekking tot de omzetbelasting act wordt afgesloten door de lucht 1971 sc 65, sarin chemisch laboratorium v ? In dat Bij de vraag was of de tand poeder is een toilet. Noch de uitdrukking cosmetische noch wc vereiste was gedefinieerd in die omzetbelasting daden. Hun heerlijkheden zei dat de namen van artikelen, de verkoop en aankoop van die dreigen te worden belast gegeven in een statuut, tenzij anders aangegeven in het statuut, moet niet in technische zin opgevat, maar zoals begrepen in het spraakgebruik Neobio. In het spraakgebruik tand poeder wordt beschouwd als een toilet. Die betekenis is ook in overeenstemming met het woordenboek betekenis. Ze het eens met de opvatting uitgedrukt in (1963) 14 Stc 943 (Mad), somasundara Mudaliar v. Deze beslissing van het Hooggerechtshof is niet veel helpen voor zover de onderhavige zaak betreft, behalve vermelding van de leidende principe dat wanneer een wettelijke definitie is geweest gelet op de elementen van de definitie moet in het oog worden gehouden om te zien of de gewraakte artikel onder de definitie Neobio Haarolie 75ml – In dit geval wordt een wettelijke definitie heeft! Gekregen en het woord gudakhu voldoet! Alle elementen van de definitie en als zodanig komt in de zin ofCosmetic '. Wij de eerste stelling.

De tweede stelling is dat als de standaard kwaliteit van gudakhu niet is voorgeschreven de verzoeker niet kan worden opgeroepen om in licentie te weigeren dienovereenkomstig voor de vervaardiging van gudakhu zonder rijbewijs. Chanter iv deals met de fabricage, verkoop en distributie van geneesmiddelen en cosmetica. Vanaf die datum als door de deelstaatregering worden vastgesteld door kennisgeving in de Staatscourant in deze opdracht, geen persoon zal zichzelf of door een andere persoon namens hem. (C) te vervaardigen voor de verkoop, verkopen, of voorraad of tentoonstelling te koop of te distribueren elke drug of cosmetische, behalve onder, en in overeenstemming met de voorwaarden van een vergunning voor een dergelijk doel grond van dit hoofdstuk.