Neobio Lipgloss 02 Light Peach

Neobio Lipgloss 02 Light Peach

€ 5.50

Meer informatie >>

Naam: Neobio Lipgloss 02 Light Peach
Prijs: € 5.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Lippen, Lipgloss, Neobio

Neobio Lipgloss 02 Light Peach voor zachte verzorgde lippen en een verleidelijke glans. Met natuurlijke ingredienten, glutenvrij en lactosevrij.&nbsp meesterlijke behendigheid Emil werstler op lead gitaar combineert treffend met mat szlachta's gepatenteerde ritmische groef om een dual bijl van vernietiging die elk nummer geeft een delicaat evenwicht van pummeling precisie en esoterische klasse te maken. Jeremy creamer domineert de lage kant met baslijnen die vol vertrouwen afwijken van de norm, lomp spelen aanpak die heavy muziek luisteraars helaas gewend zijn te horen. Op de drums is austin d'Amond, wiens benadering van de kit is verwant aan een demente Jarhead, tot de tanden gewapend met automatische wapens, hel gebogen over het maaien langs een jungle Neobio. Sean z neemt de elektronica, ambient supplementen en extra vocalen die altijd woede Chimaira's meer verdraaid dan de meeste. Voor andere bands hebben gemaakt, zoals een revisie in de line-up zou onbehagen en een regressie in project het geluid, maar voor Chimaira de heruitvinding is gewoon een deel van het DNA van de band. Hunter reacties op vooruit progressie van de band: Toen ik begon deze band had ik een verlangen om extreem zware, eclectische metal maken Neobio Lipgloss 02 Light Peach. Ik wilde alle stijlen ik hield in een hybride van geluiden opgaan. Met de kans om de groep opnieuw uit te vinden gaf me de kans om te werken met ongelooflijke spelers en neem de essentie van Chimaira op onbekend terrein.

Montage van het juiste team was essentieel voor het creëren van wat ik voel is een aantal van de gekste en meest gepassioneerde muziek die ik heb het genoegen gehad om een deel van Make-up. Het verleden bepaalt ons, terwijl de huidige verfijnt ons hadden. Die verfijning blijkt op een aantal opvallende tracks van kruin van fantomen. Het leeft, kondigt jager, op het album opener, de machine, een mogelijke verklaring van de band vernieuwde line-up (Hunter bleek dat alle nummers op de nieuwe plaat hebben een dubbele betekenis). Het nummer dient als een samensmelting van Chimaira's remorseless brutaliteit, uitstapje in donkere psychedelica, en thematische ouverture van de reis die gaat komen. Het enige dat overblijft is het bloed is een oefening in muzikale evisceratie Neobio Lipgloss 02 Light Peach. Een bijna voelt zich schuldig te schreeuwen langs om dergelijke audio geweld. Hier werstler's solo's legt een gewaagde vloeibaarheid over de rel aanzetten belangrijkste riff. Het is direct herkenbaar is als een andere klassieker Chimaira spoor, handelsmerk grondgebied nog radicaal met de groei. Kroon van phantomsTitle spoor toont Chimaira's geavanceerde songwriting met een galopperend pre refrein dat je tilt gewoon om knip je neer met het is stam rammelen, de helft van de tijd refrein Lippen. Vergis je niet; een monster heeft in komen uit de duisternis te voeden. Ontwaakt, achtervolgd, pissed off, en bovenal, volledig op de hoogte. Je hebt geen andere keuze dan te laten Chimaira aan uw verwachtingen overstijgen toch weer.

Afkomstig uit Verona, Italië, verpulveren sextet op deze aanbreken is slijpen hun melodisch merk van metalen. Touring onophoudelijk in Italië, de band snel trok een rabiate aanhang in hun land van herkomst, het vrijgeven ep tel de seconden tot je laatste adem, en kreeg nieuwe fans in elke stad op hun toont heel europa. De band heeft podia gedeeld met een aantal van de grootste namen in de scene, waaronder Asking Alexandria, Underoath, dans Gavin Dance, blessthefall, stuk van de sluier, roerloos in het wit en in angst en geloof, en wordt onderschreven door de waarheid op maat drums. Bij dit aanbreken is ingesteld op hun eerste album met onverschrokken records in najaar 2012 vrij te geven Parfum en Cosmetica. Allegaeon (Uitgesproken: Uh lee Juhn) werd in 2008 opgericht door de oprichters en gitarist Ryan Glisan. Kort daarna trad de klassiek geschoolde gitarist greg Burgess, vocalist ezra haynes en bassist Corey archuleta te ronden en te vormen wat mensen zijn gekomen om nu kennen als de colorado koningen van melodieuze metal. In 2008, uitgebracht allegaeon hun 4 lied, titelloze ep en kreeg al snel de aandacht van de lokale, nationale en internationale metal fans als Metal Blade Records. In 2009, amper een jaar na het uitbrengen van hun eerste ep voor de wereld, allegaeon ingestemd met een deal met Metal Blade Records en daarmee hun relatie en allegaeon's toetreding tot de steeds groeiende begon metal gemeenschap.

2010 Gebracht allegaeon's debuutalbum fragmenten van vorm en functie (Fofaf) Neobio Lipgloss 02 Light Peach – Fofaf werd opgenomen in Denver bij flatline audio met dave Otero (Cephalic bloedbad, vee onthoofding, vale van pnath) en werd uitgebracht op 20 juli 2010. Tussen 2010 2011, allegaeon had een hoop singles die gespeeld in zulke zware rotatie op de Sirius vloeibare metaal station dat ze gekraakt de stations top 20 meest gespeelde lijst bands. Fofaf werd alom geprezen door velen en katapulteerde de band uit de donkerheid en in de gelederen van metalen elite nieuwe bands. In januari 2012, de band reisde naar Zuid-Californië en ging Lambesis studio's met daniel castleman (As I Lay Dying, naderend onheil, carnifex, winden van de pest) te beginnen met de follow-up opnemen getiteld formshifter. Het laatste album naar voren brengt een geluid dat zowel speelt van vorige releases van de band vermengd met een aantal nieuwe smaken die zeker zal zijn om oude en nieuwe fans.