New Care Energie Capsules

New Care Energie Capsules

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: New Care Energie Capsules
Prijs: € 12.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Toepassing, Energie, Overige supplementen, New Care

New Care’s Energie geeft een krachtige energiestoot dankzij een geconcentreerde mix van energiegevende kruiden en vitaliserende voedingsstoffen. Bovendien ondersteunt Energie de alertheid en houdt de geest helder. Hierdoor kan het goed worden Nu is mijn trimmer komt om de week. De Amerikaanse rivier klassieke (Or mama, weet je nog hoe te lijmen?). De volgende grote rit was de Amerikaanse rivier 75. De laatste en enige andere keer dat ik dit deed enigszins uitdagende rit, kreeg ik meteen kwijt en belandde doen cavalerie, als de bemanning niet uitgekomen. ik klaar medio pack, maar voelde de hele dag dat als ik had beter georganiseerd en uiteraard wist waar ik heen ging, zou ik een stuk beter Supplement – Toepassing. Dus dit jaar hebben gedaan, was ik vastbesloten te organiseren, blijven op pad, en natuurlijk, vermijd een opstarten ramp. Mijn vriend Melanie ging billy rijden, en ik zou gaan rijden mijn jonge paard brigadoon. Het zou de eerste 75 voor beide paarden zijn. We gelijmd op laarzen met alleen houden, dat is niet mijn favoriet, vooral wanneer de weer is koud en de lijm is moeilijk om eruit te komen van de buis. Maar de lijmproces leek redelijk goed te gaan, de laarzen bleef in de wei 's nachts, en daar gingen we op vrijdag New Care Energie Capsules. Misschien was het een voorteken dat bij singel de start billy's opgepakt aan de ene kant. Gelukkig waren we in staat om een andere singel vrij snel vinden en de rit begon. In het eerste deel is er een ton van rock klauteren, en we bijna al onze laarzen verloren.

Waarschijnlijk is er was niet genoeg houden aan een afdichting te maken (ik heb sinds ontwikkelde een beter protocol, maar daarover later meer) Energie. Gelukkig hebben we droegen handschoenen, etc. gingen ze. Bergop, briggsBoots gehouden knallen. Ik was die ik had een zakje hamer, of in ieder geval dat we hadden gedacht aan een in de crewbag. zetten Op de 44 kilometer merk, billy was net een tikkeltje pijnlijke voeten, dus melanie besloten te trekken. Staande aan de dierenarts controle, briggs vernietigd de laatste extra achterste handschoen had ik voor hem probeert te kick off van zijn kogel laars. Ik had niet veel opties over, maar ik wilde de rit af te maken, en mijn paard was eigenlijk op zoek naar groot (Going slow was waarschijnlijk ok voor hem!) New Care Energie Capsules. De drag rijders zaten te wachten voor mij (Zucht). Lucy Chapman Trumbull had genadig hielp me met het vinden van een houten hamer op het vetcheck, dus ik dacht dat ze waren allemaal op goed en dat het einde van de knallen zou zijn. Elke keer als we draafde zelfs de geringste helling af zouden komen. ik eindelijk nam gewoon de powerstraps af, en hoewel het het probleem niet eindigen, is de situatie aanzienlijk verbeterd Overige Supplementen. Gail Hought en ik eindigde de rit in de absolute pikzwart nacht met seconden te sparen. Ik zal nooit meer zonder sporttape weer! Nadat ik hersteld van mijn zeer lange dag op Amerikaanse rivier en een kans om te denken dat al mijn lessen had, heb ik besloten om de volgende rit, de Cache Creek 50, in handschoenen doen.

Mijn vriend Pascale zou czeale rijden en ik zou mijn merrie rijden luna. Ik heb ooit reed luna in deze rit in afvalligen, en vergeet niet te verliezen ongeveer 20 keer (overdrijf niet) in de modderige moerassen en steile heuvels. De boot zuigen moerassen kon lelijke lijm ons zijn. En omdat het een op een dag 50, waarom niet bijbenen mijn experiment van het gebruik van de handschoenen voor '50? Dus we pakte de atletische tape en powerstraps en deden de rit. We hadden een paar boot flips, maar geen andere ernstige problemen yaaaaaaaaaay! Met al de modder, de laarzen deed uitstrekken veel tijdens de dag, dus ik gaf gewoon de hoeven een paar extra wraps van tape en we waren prima Energie. Het was een geweldige dag en is een niet te missen rit! Dus voor afgelopen weekend wilde westen rit, het oorspronkelijke plan was om te rijden 2 dagen. Zoals pascale commentaar, dit keer waren we echt pro! We brachten drie paarden, drie ruiters, twee kinderen en een oppas. Camp was een prachtige bosrijke omgeving in de tahoe nationaal bos, en Larkin was in de zevende hemel, lopen rond in haar kleine cowboylaarzen krijgen smerige.

Thuis, i had gelijmd op de laarzen met behulp van goober lijm in de kikker gebied en vervolgens rond de muur van de laars in een horizontale lijn, het verlaten van een centimeter of zo in de wijken in te vullen met zich te houden New Care Energie Capsules – Ik vulde een kleine kolom van zich te houden en dan heb een beetje lijn van een paar centimeter boven de lijn van goober lijm op de muren. Op die manier, geen van de hechten kon dribbelen in de zool van de schoen als ik draaide hem om het op de hoef te zetten. Toen hield ik het op de hoef voor een minuut, en zet dan de boot naar beneden en drukte op de voorkant van de boot hard met mijn duimen voor een paar minuten om de extra goober lijm uit de teen en zorg ervoor dat het was echt verbonden aan de hoefwand. De overtollige lijm ik slathered rond de top van de boot, en voor elke twee laarzen ik klaar was, gebruikte ik een extra punt van zich te houden en ging rond de top om echt te maken dat zegel (vermeed ik de achterkant van de boot, natuurlijk). Alle laarzen bleef tot en met dag 1, yay! Door enkele grappige zadel en singel problemen al, hebben we besloten niet om uit te gaan op dag 2. Altijd iets, is het niet? Het was eigenlijk heel luxe om ontbijt te maken in het kamp en hangen voor een paar uur en een praatje voordat inpakken.