Nivea 2in1 Melk en Tonic

Nivea 2in1 Melk en Tonic

€ 6.00

Meer informatie >>

Naam: Nivea 2in1 Melk en Tonic
Prijs: € 6.00
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Reiniging, Face Wash, Nivea

Nivea 2in1 Melk & Tonic bevat fruitzuren en verzachtende Hamamelis. Het verwijdert make-up, dode huidcellen en onzuiverheden grondig, maar zacht. Je huid frist er lekker van op. Een heerlijke manier om je gezicht in één keer te reinigen. & Linda heeft ruime ervaring in de marketing van producten uit de pre-licentie ontwikkeling, in de lancering en gedurende hun volledige levenscyclus. Linda heeft gewerkt in diverse indicatiegebieden zoals verstopping, analgesie, angina, overactieve blaas en osteoporose. Ze verschillende marketingcampagnes ontworpen om de NHS bereiken is doelen terwijl tegelijkertijd, vastzetten commercieel succes. Verdomme bedacht Nivea. Laten we meth! (Of, sommige supplement reviews). welp, dat vrij veel samenvat mijn algemene gevoel de laatste tijd in de richting van alles. Dit was de eerste cold call voor mij om een supplement te testen; Ik was aanvankelijk overrompeld, dacht dat het onzin spam, vervolgens opnieuw lezen van de e-mail, en reageerde. Myothon wordt gemaakt door een bedrijf genaamd vitaliteit wetenschappen. Ik had niet van ze gehoord, ziet eruit alsof ze zijn gericht op zowel het uithoudingsvermogen menigte en cf. Als je moeten opzoeken die afkortingen, gaan kijken naar foto's van hete cf kuikens op Instagram, of iets Nivea 2in1 Melk en Tonic.

Ik veranderde niets in mijn prewo of PWO routine. ik normaal 15g BCAA's te nemen in aanvulling op een aantal andere goodies. Ik nam 5 tabbladen myothon naast mijn reguliere suppletie. Gedurende deze tijd was ik consequent trainen om 11 uur, slapen was goed, dieet wordt gekozen (verdomd goed beter zijn), training rx'D door Mike Fitzgerald. Hit heel veel sterkte pr's wijs in die cyclus Make-up. Recovery was goed, niet ik ben mainlining winstrol goed, maar goed. Serieus, shit voelde goed al rond tijdens deze testfase. Dit was vlak voor mijn 2e dochter geboren. Slapen was niet verdwenen uit het raam, en stress was op een 2 jaar laag. Deze formule is in feite een rip off van de zeer dure kaart meester aminozuren patroon. Ik ben niet 100% zeker mython, of iets dergelijks, is de moeite waard. Op 45 euro voor een fles van 100 tabs, zou je scheuren doorheen proberen te 10g BCAA prewo (dat is een legit ergogenic dosis). Dat gezegd te krijgen, is het de moeite waard om dit te stapelen met BCAA Nivea 2in1 Melk en Tonic. Misschien. Bedrijf maakt veel vorderingen met nul onderzoek. Taryn (Totally off topic, maar alle 3 taryn's ik weet bestaan in de cf gemeenschap, en twee worden genoemd in deze blog post. Weird) uit amrap voeding gecontacteerd james Fitzgerald bij opt.

Op zoek naar wat input op deze nieuwe aanvulling. James stuurde ze naar mij, en ik kreeg het bovenstaande in de mail Make-up. Zeer mysterieus, alle wit en ongelabelde en shit! Wooo! Ja, wat was de deal met deze nieuwe prewo uit amrap? Wat is de primeur met dat? Vreemd genoeg, schreef ik een blog post voor opt op het exacte tijdstip taryn contact met me (Serieus, ik kon niet deze shit maken. Ik kreeg slechts twee van de bovenstaande pakketten. Zero info over de dosis of de nitraatconcentratie. Als je niet van bieten, zul je het niet leuk. Iemand anders die ik ken die een gecertificeerde baddass in de s en c wereld cc'D me op een e-mail te huilen over de smaak. 2 doses in een one man testscenario bedraagt, well.Not veel getest. ik absoluut denk het wel, de wetenschap is legit en strak. Ik denk ook wat er zal worden in een supplement en wat nodig zal zijn voor een ergogenic effect kan zijn werelden apart, maar dat valt nog te gezien worden. Nitraat hoeveelheden moeten worden vermeld op het etiket. Dit supplement moet raffinage, maar de wetenschap is er zeker. Taryn uit blonyx was de 2e van de 3 taryns (De 3e zou worden gecertificeerd badass taryn romanowich) Parfum en Cosmetica. Blonyx is een supplement bedrijf de marketing van twee dingen aan de cf gemeenschap: Hmb en creatine. Ik moet toegeven aan de voorkant Ik aarzelde om terecht HMB, zoals de track record van de werkzaamheid in de prestaties is er gewoon niet. Dus, ik weliswaar ging in deze bevooroordeeld, maar deed mijn best om de resultaten te meten als ze waren.

Recent onderzoek toont wel enkele belofte (Maar er is een addertje onder het gras, geloof me), vandaar de re opkomst. Training, voeding, geweldige levensstijl onveranderd. I haat het om dit te zeggen, en ik zweer dat ik ben niet het verzinnen, maar ik was meer pijnlijk. ik serieus weet niet hoe dit zou kunnen zijn, en ik ben niet de schuld te geven van de aanvulling, op welke wijze dan Nivea 2in1 Melk en Tonic – Terugkijkend op mijn training cyclus, heeft zij niet sterk verschillen van de maand voor, misschien wel meer oly werk, misschien wel vaker squating, maar niets nieuws. Dit wordt ook verbijsterend in dat de meeste van de positieve onderzoek achter HMB betrokken zijn een vermindering van spierschade en markers van dergelijke zoals LDH. Geen merkbare toename van de prestaties, geen prs. Dit is een aanvulling die ik heb gezien veel atleten nemen. Ik heb eigenlijk vertelde hen als u niet betaalt voor het, het dubbele van de dosis, en het kan helpen. Als u moet betalen voor het, sla uw centen. Dit werd herhaald door medewerkers van mij in de bb community.Anecdotal bewijs van verminderde doms bij hoge dosis (10 12G). Houd er rekening mee dat ze doen gekke shit die cf atleten maken uitzien kutjes. Er is veel dingen heb ik ook geld uitgeven aan, maar dit is zeker niet een van hen. gras gevoederd rundvlees, high-end wei-isolaat, een solide BCAA geven u alle verdomde leucine een man zou willen.