Nivea Diamond Gloss Shampoo 250ml Voordeelverpakking 6st

Nivea Diamond Gloss Shampoo 250ml Voordeelverpakking 6st

€ 18.50

Meer informatie >>

Naam: Nivea Diamond Gloss Shampoo 250ml Voordeelverpakking 6st
Prijs: € 18.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Shampoo, Droog en Beschadigd Haar, Nivea

Nivea Diamond Gloss Shampoo laat lang dof haar weer glanzen. Weerspiegelt het licht dat op uw haar valt en maakt lang haar glad en soepel. – Met glanzend diamant poeder en verzachtend BIOSOFT System- Zorgt dat uw haar alle facetten van licht weerspiegelt – Ik herinner me nog de eerste keer dat ik maakte een online aankoop: Het was in oktober 1996. Ik kocht japanse noedels uit een kleine winkel in Shikoku. De checkout-proces was primitief, maar mijn bestelling aangekomen in de mail, en het was zo goed als iedereen gezegd had dat het zou zijn Shampoo. Ik besefte meteen dat online winkelen gemeengoed op een dag zou zijn. Op het moment, ik was al van plan om te starten Rakuten. Onze website ging wonen ongeveer zes maanden later, in mei 1997. Mijn doel was simpel: Wij zouden bieden kleine en middelgrote handelaren de mogelijkheid om zeer eenvoudig op te zetten winkel op het internet. We zouden ze een set maandelijkse contributie, en ze konden extra betalen voor advertenties en promoties. Onze benadering van e-commerce is heel anders dan die van Amazon en vele andere bedrijven Nivea Diamond Gloss Shampoo 250ml Voordeelverpakking 6st. Ik denk dat van die concurrenten als automaten: Ze zijn hyperefficient supermarkten met gestandaardiseerde aanbod. Ik geloof dat de mens moet de communicatie en verbinding, en dat winkelen moet een rijke ervaring zijn.

Ik voel me op deze manier omdat in een deel van mijn erfgoed. De persoonlijke benadering is echt in mijn bloed. Ik wilde niet naar een superstore te creëren; Ik wilde Rakuten om meer als een bazaar, waar de eigenaren van de vele kleine winkeltjes de koopwaar zou curator en interactie persoonlijk met klanten Shampoo. Vandaag Rakuten is 's werelds op twee na grootste markt voor e-commerce, achter amazon en ebay. We hebben bijna 10.000 medewerkers, en we opereren in 13 landen. Vorig jaar verkochten we 1500000 EUR aan goederen wereldwijd, en in onze thuismarkt Rakuten is veruit de dominante online retailer in een groot aantal categorieën, waaronder kleding, voedsel, en huishoudelijke goederen Nivea Diamond Gloss Shampoo 250ml Voordeelverpakking 6st. Nieuwer online retailers, zoals Fab en Etsy, imiteren ons model. Mijn beslissing om Rakuten lanceren begon op een ongebruikelijke manier. Ik herinner me wanhopig op zoek naar mijn tante en oom na de aardbeving; Ik heb eindelijk gevonden hun lichaam op een plaatselijke school die was omgebouwd tot een tijdelijke lijkenhuis. Op het moment, ik was 30 jaar oud en werkzaam bij de industriële Bank of Japan in Tokio. Dat is een uiterst prestigieus bedrijf, en een die zeer weinig japanse zou bereid zijn om te vertrekken Droog en Beschadigd Haar. In mijn land zijn, ondernemerschap is niet de norm voor iemand met een goede universitaire opleiding. De traditionele pad is om een instapmodel baan veilig te stellen bij een gerenommeerd bedrijf en werk je weg omhoog door de gelederen over een leven.

Maar ik zou zijn blootgesteld aan ondernemerschap van jongs af. Als tiener heb ik woonde in de Nederland, terwijl mijn vader was visiting professor aan de Yale, en later studeerde ik aan de Harvard Business School. Deze visie is het tegenovergestelde van hoe het succes is te zien in japan, en mijn familie was geschokt toen ik zei dat ik mijn baan verlaten in het bankwezen. Toen we van start, bedrijven waren net begonnen om te verkopen via het web. Amazon had al geopend, maar het was de verkoop van alleen boeken. Sommige bedrijven begonnen met het opzetten van online shopping malls die het mogelijk maken vele handelaren om goederen te verkopen via een enkele website Nivea. IBM had een zogenaamde wereld laan, met merken zoals l geopend. Maar het model bleek lastig, en ibm beëindigde het project na een jaar, want het is handelaren klaagden dat er te veel ibm branding op hun sites en dat ibm was geen effectieve intermediair tussen de winkeliers en de klanten. We mogen handelaren om hun aanwezigheid op het web in plaats van fit in passen iets wat we hadden ontworpen. We moedigde hen aan om rechtstreeks te communiceren met klanten, want we zouden vinden dat handelaren die hun persoonlijke verhalen en maakte een verbinding met het winkelend publiek deed het erg goed. Gepersonaliseerde verkopen beter werkt in sommige productcategorieën dan bij anderen Nivea Diamond Gloss Shampoo 250ml Voordeelverpakking 6st – In japan, Rakuten leidt in vele categorieën, maar Amazon doet het erg goed in boeken en elektronica.

De curatoren runnen van onze winkels zullen als vrienden geworden om u en zal u persoonlijk advies te geven. Als mensen praten over social shopping of sociale commerce, ze doelt op het feit dat mensen willen verbinden met anderen voor advies over aankopen. De curatoren runnen van onze winkels weet heel wat meer over de producten en zijn een veel betere bron van aanbevelingen. Als u wilt een tennisracket kopen, doen u een vriend of de pro op de winkel te vragen? Als je wilt leren over wijn, heb je een vriend of een sommelier vragen? Na verloop van tijd de professionals van deze winkels als vrienden voor u zal worden en zal u persoonlijk advies te geven. Andere bedrijven maken gebruik van algoritmen om aanbevelingen te rijden, maar de aanbevelingen van een mens de neiging om meer effectief te zijn. Rakuten heeft vele promovendi die werken met big data en analytics, en we hebben een state of the art onderzoek lab. Maar wij geloven dat de aanbeveling van een winkelier is fundamenteel. Een mens kan luisteren terwijl u uw wensen uit te leggen en kan je vertellen de verhalen achter de producten die u overweegt.