Nivea Essentials Verzachtende Tonic Droge / Gevoelige Huid

Nivea Essentials Verzachtende Tonic Droge / Gevoelige Huid

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Nivea Essentials Verzachtende Tonic Droge / Gevoelige Huid
Prijs: € 4.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Reiniging, Tonic, Nivea

AlgmeenDeze verzachtende tonic van Nivea is speciaal voor de droge of gevoelige huid. De tonic bevat geen alcohol en zuivert, hydrateert en verfrist je huid. Dankzij de vochtregulerende bestanddelen wordt de tere gezichtshuid gereinigd zonder uit te drogen. & Ik probeer de temperatuur met de vogel door niet meer dan het gevoel dressing tenzij de vogel gaat om warm te blijven onder mijn kleren. Ik laat warme winter dagen gaan door, zonder het nemen van de vogels uit, omdat deze zijn veel en weinig Reiniging. Tot slot: als ik niet kan vinden een enkel warm genoeg dag in een zeer lange tijd, ik rijden of vliegen naar het zuiden naar een plek warmer met hen, zodat ze wat zonlicht kunnen krijgen om ze te krijgen door de wintermaanden. AGHG, een fabrikant van een reeks van aloë vera gebaseerde huidverzorging en gezondheidsproducten in Rusland en Azië op de markt gebracht, zegt dat in consumententests, helix peptiden aangetoond de mogelijkheid om belangrijke heilzame activiteiten bieden. De lancering van de eerste productlijn AGHG, voorzien van deze technologie is momenteel gepland voor eind 2005 Nivea Essentials Verzachtende Tonic Droge / Gevoelige Huid. Volgens de voorwaarden van de licentieovereenkomst, helix is gerechtigd om royalties te ontvangen op basis van AGHG de verkoop van deze producten.

Stephen Beatty, President en CEO van helix BioMedix zei deze licentie is in lijn met onze strategie van het verplaatsen van het bedrijf buiten de ontwikkelingsfase van de inkomsten op korte termijn te genereren vanuit licentie onze technologie om meerdere partijen binnen de cosmetica en consumptiegoederen Nivea. In feite is helix peptiden worden momenteel getest in een verscheidenheid van huidverzorgingsproducten, evenals in consumentenproducten zoals deodorant en mondwater, onder anderen. Op de langere termijn, onze strategie is om gebruik te maken van onze peptiden in de farmaceutische arena, met inbegrip van de anti infectieuze markt, waar we geloven dat er aanzienlijke onvervulde medische behoefte. Douglas jewett, president en ceo AGHG, zei dat hij zag de overeenkomst als een kans om vooraf huidverzorging verder in een markt waar de consument eisen hogere performance producten Nivea Essentials Verzachtende Tonic Droge / Gevoelige Huid. De overeenkomst met AGHG volgt een soortgelijke overeenkomst aangekondigd op het einde van vorig jaar, toen helix aangemeld om deze licentie is eigendom van peptiden voor canada gebaseerd lichaam blauwe om te gebruiken in een reeks van producten, met inbegrip van anti rimpel behandelingen, acne lotions, deodorants en mondwater Nivea. Body blauwe zei dat het gevonden peptiden met name interessant vanwege hun niet-allergische eigenschappen. Helix BioMedix is een biotechnologiebedrijf in het ontwikkelingsstadium dat een portefeuille van uitgegeven patenten die zes klassen van peptiden omvat, die meer dan 100.000 heeft sequenties.

In mei jaar duren kondigde het bedrijf ook de resultaten van de studies van de consument, dat beweerde de effectiviteit bewijzen van het anti rimpel peptide, hb168. Het ingrediënt werd gezegd om bij te dragen tot 69 procent van de gebruikers dat een verbetering van het uiterlijk van fijne rimpels rond de ogen, terwijl 35 procent meldde een gemarkeerd of matige verbetering van rimpels. Als je wilt dat ze zou een paar kilo, kijk op de Britse Dietetic Association's (BDA) top tips voor het verliezen van gewicht op een gezonde manier. Voordat u beslist op een manier om het gewicht te verliezen, moet je weten hoeveel je wilt dat ze zou en wees realistisch over hoe snel je zal het. Een aanbevolen gids is een gewichtsverlies van 0 te bereiken Nivea. Als uw verwachtingen zijn te hoog is kunt u gemakkelijk verliezen de motivatie als je eenmaal beseft dat je niet verliezen van het gewicht dat u wilt. Het is verbazingwekkend hoe iedereen heeft zulke uiteenlopende ideeën van grootte van de porties en wat een verschil dit maakt om verbruikte totale calorieën. Probeer het afwegen van uw voedsel en deze te vergelijken met het voedsel label grootte van de porties die u in voor een schok. Toen hebben van een traktatie, na te denken over hoeveel je nodig hebt om ervan te genieten. Heb jij een hele portie dessert nodig of zijn een paar lepels genoeg Nivea Essentials Verzachtende Tonic Droge / Gevoelige Huid – Granen gevolgd door toast bij het ontbijt? Chips met een broodje tijdens de lunch? Bent u eigenlijk honger of heb je het extra punt net omwille van routine's?

Als je echt honger hebt, probeer dan te vervangen thatExtraItem met een stuk fruit in plaats. Dus je bent alleen met gezonde maaltijden, maar nog steeds moeite om gewicht te verliezen? Hoe zit het met de chips die u met een vriend gedeeld en de biscuit monsters in de supermarkt? Mensen vaak moeite hebben om alles wat ze eten in een dag te herinneren, en vergeet theExtrasThat aanzienlijk kan bijdragen aan de dagelijkse calorie-inname. Opnemen van een dag inname kan nuttig zijn bij het krijgen van een nauwkeurig beeld van de voedselconsumptie zijn. Hoeveel koffiebar stops heb je hebben een week? Heeft u een controle op die drankje na het werk te houden? Proberen om calorieën bevatten dranken hebben als een occasionele traktatie in plaats van een gewone. Ok, dus je hebt ingepakt uw fruit en worteltjes aan snack tijd te dekken op het werk, maar besefte toen dat het iemand's verjaardag in het kantoor en ze hebben gebracht taart. Het probleem met kantoren is dat er vaak chocolade, koekjes en gebak in de aanbieding die moeilijk te weerstaan kan zijn, vooral tijdens de middag pauze. Het kan nuttig zijn om uw eigen regel van het vermijden van het kantoor snacks volledig om te helpen de verleiding te vermijden zijn.