Nivea Men Douchegel Sport

Nivea Men Douchegel Sport

€ 3.00

Meer informatie >>

Naam: Nivea Men Douchegel Sport
Prijs: € 3.00
Tags: Verzorgingsproducten, Speciaal Voor De Man, Douche, Nivea Men

Nivea Men Douchegel Sport is speciaal ontwikkeld voor na het sporten. De douchegel werkt verfrissend doordat de limoengeur de zintuigen in werking zet. De gel bevat mineralen en verandert tijdens het aanbrengen in een verkwikkend, stimulerend doucheschuim.& Mensen die caloriebeperking gebruiken om gewicht te verliezen vaak krijgen al het gewicht terug, plus nog veel meer! Dus als u het advies van het snijden van calorieën om gewicht te verliezen te volgen, zal het een averechts effect! Waarom? Caloriebeperking is onverstandig en ongezond. Je zult belangrijke vitaminen, mineralen, spiermassa, en bot verliezen. Het zet ook je lichaam in honger-modus, waarin je metabolisme meer zal vertragen Verzorgingsproducten. En enig verlies van spiermassa betekent dat je nu een kleinere motor om voedsel en calorieën te verbranden, waardoor gewichtstoename gemakkelijker als je stopt met het dieet. In feite is het hele concept van een dieet of het snijden van calorieën of voedselinname om snel gewicht te verliezen is een valse belofte! De reden dat alle calorieën hetzelfde zijn is een mythe is dat het niet goed voor de spijsvertering en stofwisseling, waar verschillende voedingsmiddelen anders worden verwerkt. Tijdens de spijsvertering, suikers en geraffineerde koolhydraten af te breken snel, kauwen en speeksel Nivea Men Douchegel Sport. Ze zijn snel geabsorbeerd na het verlaten van de maag.

Eiwitten en vetten hebben meer maagzuur, gal (uit de galblaas), en andere enzymen worden afgebroken. Rundvlees hamburger op een broodje, kleine friet, en een kleine, 6 oz. (Het was een uitdaging om de calorieën die exact overeenkomen (ik moest kleinere porties friet en frisdrank te gebruiken voor de hamburger maaltijd of zou veel hoger zijn geweest) Speciaal Voor De Man. Ik kreeg binnen 20 totaal aantal calorieën dat voldoende is. Die geraffineerde koolhydraten (broodje, friet en frisdrank) zal uw bloedsuiker sneller spike, terwijl de groenten en rijst mix in de kip maaltijd veel langzamer zal verteren, zelfs langzamer dan eiwit. De kip maaltijd heeft meer eiwit gram (32 Vs. 24 Grams voor de hamburger), zodat de kip maaltijd zal ook langzamer verteren vanwege de extra eiwitten. De vetten in beide maaltijden waren vergelijkbaar, maar de kip maaltijd had minder verzadigd vet met meer gezonde, enkelvoudig onverzadigd vet Nivea Men Douchegel Sport. De kip maaltijd geeft je meer duurzame energie over een langere periode, wat resulteert in weinig of geen gewichtstoename! De impact op het gewicht is duidelijk! De onderste voedingsstof hamburger maaltijd heeft 54 gram hoge glycemische koolhydraten, samen met minder eiwit. zal Dat combo uw bloedsuikerspiegel spike sneller en hoger (Denk aan een steile stijging en daling als een scherp bergtop), toe te voegen aan gewichtstoename en ontsteking (De suikers, koolhydraten en veggie oliën zijn meer pro-inflammatoire) Verzorgingsproducten. De kip maaltijd met voedselrijk groenten, rijst mix en hogere eiwit zal veel langzamer.

Het zal bloedsuikerspiegel stabiel te houden ten opzichte van de hamburger maaltijd verteren (Foto een geleidelijke stijging en daling gedurende meerdere uren als een kleine heuvel). Met de tragere stijging, kunt u af te branden die calorieën met normale activiteit, wat resulteert in minder vet. Je zou zelfs gewicht te verliezen! Het is ook een lage inflammatoire maaltijd omdat het meer complexe, gezonde voedingsstoffen en vetten. De groene thee voegt ook anti-inflammatoire polyfenolen. Hoeveel activiteit duurt het te branden uit de glucose stekelige hamburger maaltijd? Wat dacht je van 30 45 minuten van hardlopen, fietsen of touwtje springen om van het verkrijgen van gewicht te houden Douche. Dat is over hoeveel oefening moet u doen om het grootste deel van de calorieën en de stijging van de bloedglucose verbranden! Hoeveel mensen hebben deze fast food maaltijden (Of maken ze thuis), en uit te werken elke keer dat ze eten op die manier? Dat betekent dat het zou een uur duren (of meer) van de oefening te branden uit de calorieën en stekelige bloedsuikerspiegel voor een maaltijd! Geen wonder dat zoveel mensen gewicht, jaar na jaar te krijgen! Het type hamburger maaltijd zal ook bijdragen aan een gastheer van gezondheidsproblemen en ziekten, zoals hart- en vaatziekten, atherosclerose, hoge bp, diabetes, artritis, kanker en nog veel meer!

Die problemen toe te voegen aan de ongelukkige misinformatie dat alle calorieën hetzelfde zijn Nivea Men Douchegel Sport – Steve Carney ontwikkelde een passie voor het overwinnen van uitdagingen van het leven als gevolg van de kindertijd ziekte. Hij leerde hoe het is om te worden opgenomen in het ziekenhuis en ga door schoten, operaties, pijn, enz. Het was een echte les in wat er gebeurt als je verliest je gezondheid. Hij had zelfs om te leren hoe je weer lopen! Hij overwon die uitdagingen, waaronder een slap dat hij tot aan zijn jaren '30! Steve heeft gehad om andere uitdagingen van het leven ook, waaronder dyslexie, overgewicht, allergieën, bloedsuiker problemen, pijn in de knie, een schildklier probleem en zelfs een recente auto-ongeluk te overwinnen! Zijn passie voor gezondheid en levensduur gaat terug 20 jaar en hij leest nog steeds onderzoek dagelijkse (voeding, supplementen, gezondheid, ziekte en drugs). Zijn missie is om nu te eindigen ziekte door anderen te helpen met een betere voeding, activiteit, en een langer leven, gezonder leven! U kunt meer lezen over steve Carney en zijn werk op zijn website: Endsicknessnow. Ik hield van het lezen van al uw favoriete donut smaken. Ze liet me betrap enige donuts mezelf.