Nivea Reinigingsmelk Verfrissend

Nivea Reinigingsmelk Verfrissend

€ 6.00

Meer informatie >>

Naam: Nivea Reinigingsmelk Verfrissend
Prijs: € 6.00
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Reiniging, Face Wash, Nivea

Nivea Reinigingsmelk Verfrissend verzorgt de normale of gemengde huid. De formule met vitamines en komkommerextracten verwijdert make-up en onzuiverheden en behoudt de natuurlijke vochtbalans. De zijdezachte formule hydrateert je huid zonder een vettig Paul maakte deel uit van de uk senior leadership team die voor het gecombineerde bedrijf werd bekroond theDelivering de numbersAward uit 25.000 medewerkers door de wereldwijde ceo in 2012. De bedrijf is nu ingesteld om de motor voor de groei van het bedrijf in de komende jaren. Paul's ervaring in groeiende bedrijven en start-ups zijn, heeft geresulteerd in de gereguleerde binnenkomst en de lancering van meer dan 15 producten in de Britse markt Make-up. Paul is ook een van de weinige in de industrie die heeft gewerkt in meerdere divisies in hogere functies, waaronder; innovatieve merkproducten kleine moleculen en, generieke geneesmiddelen en biosimilars, geven hem een unieke kijk op het lifecycle management van farmaceutische merken door middel van toegang tot de markt en de groei naar merkbescherming. Martin ridder opgericht jenson farmaceutische diensten ltd met charles tannenbaum in 1999. Voor Jenson, martin bracht meer dan twintig jaar in de farmaceutische industrie, in productontwikkeling, procesontwikkeling, regelgevende en analytische functies Nivea Reinigingsmelk Verfrissend. Hij heeft ervaring in zowel de generieke en nieuwe chemische entiteit ontwikkeling en registratie voor drugs stoffen en geneesmiddelen.

Martin is een gecharterde wetenschapper en een gecharterde chemicus met een graad in toegepaste chemie (met onderscheiding). Hij is lid van de Royal Society of Chemistry en TOPRA Parfum en Cosmetica. Hij speelt ook een actieve rol in de technische werkzaamheden adviseren over productontwikkeling, patent kwesties, regelgeving strategie en kwaliteit zaken. Eva heeft haar diploma als econoom was in Hongarije en begon te werken in de farmaceutische industrie op Gedeon Richter in Boedapest, vlak na het afronden van haar studie. Ze bekleedde diverse functies met toenemende belang bij Richter's internationale sales team, opererend vanuit hongarije. Na 15 jaar met richter, sloot ze zich nedermed BV (dochteronderneming van de Hongaarse farmaceutische productiebedrijven op het moment) als gedelegeerd bestuurder en na 2 jaar eva werd benoemd tot managing director van Medimpex uk in Londen, waar voor 8 jaar farmaceutische producten succesvol geïntroduceerd ontwikkeld en vervaardigd in hongarije Nivea Reinigingsmelk Verfrissend. Zij concludeerde enkele, grote commerciële aanbiedingen en meerjarenafspraken vooral met uk distributeurs. In 2001 eva trad niche generieke uk in hitchin (Uk) als hoofd van business development en in 2007 lid geworden van Jenson farmaceutische diensten in Londen als commercieel directeur, waar ze betrokken was bij diverse joint venture projecten en beheerde internationale verkoop van het bedrijf Make-up.

Een registeraccountant chemicus en wetenschapper, actieve eu bevoegd persoon van beroep en een lid van TOPRA. hebben Rollen alle farmaceutische vormen overspannen, zowel generieke en NCE's. Zen is geweest met de jenson groep sinds 2004 in de posities van de directeur van de technische zaken en chief technical officer. In januari 2014 maakte hij de overstap naar de snel bewegende groeiende, onafhankelijke commerciële kant van de groep internis Pharmaceuticals Ltd, de handel in kwaliteit, productie en ontwikkeling. De omvang van de ervaring stelt hem in staat om zijn rol te vervullen vandaag. Martin trad internis Pharmaceuticals Ltd als sales director mei 2014. Martin heeft een BSc in de geografie en msc in inspanningsfysiologie van de Universiteit van Liverpool en begon zijn carrière in de farmaceutische als medisch afgevaardigde met Monmouth Pharmaceuticals Ltd in 1998 Parfum en Cosmetica. In 2003 werd martin gepromoveerd tot regionale business manager en snel verplaatst in nationale commerciële functies, waaronder nationale sales manager, landelijke commerciële manager en uk brand manager (Managing de Calcichew portefeuille). Onlangs martin leiden de verkoop functie voor de maag en de interne geneeskunde business units als associate director van de nationale verkoop, een breed portfolio van primaire en secundaire zorg merken succesvol managen van een heel scala van levenscycli. Tijdens zijn tijd bij shire, martin aangetoond een hoog niveau van interne en externe pharma sales en marketing succes, het winnen van de pharmatimes aspirant marketeer van het jaar award in 2009, evenals het winnen van de marketing team award in 2012 en 2013, alsmede de shire internationale sales plan van het jaar award in 2013 Nivea Reinigingsmelk Verfrissend – Martin is een samenwerkingsverband en gedreven leider en heeft een passie voor het ontwikkelen van high performing teams die resultaten te leveren binnen een compliant, high performance cultuur, waar een houding van persoonlijke verantwoordelijkheid en verantwoording vormen de basis voor een duurzame groei van de activiteiten binnen de veranderende en competitieve omgevingen. Hebben verlaten universiteit met een graad in de biologie, linda toegetreden tot de marketing afdeling van galen in januari 1990 en in december 1993 beperkt behaalde een diploma in marketing. In de loop van de 21 jaar linda doorgebracht met galen ltd, op de markt gebracht dat ze een breed scala van producten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, met inbegrip van generieke geneesmiddelen, merken en niched producten.