Nivea Sun Spray Protect En Refresh SPF30

Nivea Sun Spray Protect En Refresh SPF30

€ 16.00

Meer informatie >>

Naam: Nivea Sun Spray Protect En Refresh SPF30
Prijs: € 16.00
Tags: Verzorgingsproducten, Zon en Bruining, Zonnebrand, Zonbescherming Middel (t, m f 30), Nivea

De nieuwe Nivea Sun Spray Protect En Refresh heeft al deze voordelen. Het is 100% niet vet en de 100% onzichtbare spray biedt onmiddellijk effectieve bescherming. Het wordt direct geabsorbeerd en is niet plakkerig. Ook is het water resistent, Deze vetten zijn transvetten en gehydrogeneerde hebben vetten (Waterstof wordt toegevoegd aan vloeibaar vet om het vast), zoals margarine, Crisco, aarde balans, slimme balans, en ik kan niet geloven dat het niet boter. Het kan gemakkelijk zijn om te vergeten dat onze primitieve ancestorsDiets meestal werden opgebouwd uit vetten van de verzadigde soort en van het orgel vlees van vrij wild, de blubber van zeedieren en planten Zon en Bruining. We hadden geen toegang tot olijfolie of kokosolie hebben. Dus welke vetten je moet het eten van meer van en koken met? Een vet kan zo weinig als 2 koolstofatomen of meer dan 20 koolstofatomen. Vetten worden genoemd kortketenige vetzuren, middellange keten vetzuren of lange vetzuurketens. Korte keten vetten minder dan 6 koolstofatomen in lengte. Zij gevonden in voedsel en in het lichaam gemaakt wanneer een langere vet uit elkaar wordt afgebroken door enzymen Nivea Sun Spray Protect En Refresh SPF30. Medium keten vetten zijn tussen de 6 en 12 koolstoffen lang en ze zijn de vetten in kokosolie.

Er was een schandaal enkele jaren geleden, toen de baby formules ontbraken deze vetten en de baby's niet te goed doen totdat deze vetten terug werden toegevoegd in hun dieet. Lange keten vetten zijn essentieel als we willen overleven, en onder meer omega 3, 6 en 9 vetten. De omega betekent waar de dubbele binding is gelegen Nivea. Bijvoorbeeld, omega 3 betekent dat de dubbele binding is op de derde positie van koolstof. De twee primaire vormen van vet in de voeding zullen we focussen op zijn verzadigde en onverzadigde vetten. Het verschil tussen verzadigde en onverzadigde vetten kan worden gevonden binnen hun band structuur. Verzadigde vetten hebben een koolstof (C) en twee waterstofatomen (H). Verzadigde: Gebruik geen dubbele bindingen bevatten elk koolstof (C) heeft twee waterstofatomen (H). Verzadigde vetten zijn meestal bij kamertemperatuur vast Nivea Sun Spray Protect En Refresh SPF30. Deze vetten worden beschouwd als zeer stabiel waardoor er minder kans dat ze gaan toxische of ranzig andere manier. Een vet ranzig wanneer het wordt blootgesteld aan warmte, licht, lucht of een te langere tijd. Als een vet ranzig smaakt en ruikt uit en kan eigenlijk doen meer kwaad dan goed naar je lichaam op een cellulair niveau.

De meeste olie gekocht van supermarkten zijn geworden geoxideerd of ranzig zou worden beschouwd als gevolg van de zoals ze zijn verwerkt m f 30). Deze vetten worden in het lichaam celwanden versterken, zodat de cellen kunnen strijden tegen bacteriën, schimmels en virussen. VV bevatten vet oplosbare vitaminen zoals vitamine a, d, e en k, en cholesterol, die het lichaam gebruikt voor productie van hormonen. Onverzadigde: doen dubbele bindingen of waterstof (H) bevestigd aan het koolstofatoom (C). Deze zijn meestal vloeibaar bij kamertemperatuur bevatten. De meeste van deze vetten goed doen zoals dressings of voedsel toppers. Enkelvoudig onverzadigde: Worden ook beschouwd als redelijk stabiel, maar onder de lagere heats te zijn. Meervoudig: Meestal minder stabiel dan verzadigde en mono-verzadigde vetten, wat betekent dat ze ranzig en toxisch worden snel. Hoe meer PUFA je verbruikt De meer u uw niveaus van EPA en DHA, die beide essentieel zijn voor de hersenen en andere lichaamsfuncties verminderen. PUFA meer vrije radicalen maken ook het lichaam en worden geassocieerd met een verhoogd risico op kanker, hartziekte en andere ontstekingsziekten Zonbescherming Middel (t/m f 30). Smoke punten laat ons weten hoe goed een olie beurzen terwijl wordt blootgesteld aan hitte (tijdens het koken). Oliën met hogere rook punten zijn veel beter voor het koken, terwijl die met een lagere rook punten moet worden gebruikt voor dressings of als voedsel toppers.

Echter, rook punten niet het hele verhaal. Zoals eerder vermeld, de olie die het beste zijn voor het koken zijn die welke stabieler en minder gevoelig voor ranzig worden. De plantaardige oliën zoals canola, saffloer, soja, en katoenzaad worden vaak verkocht met een hoge rook punten, maar vanwege hun hoge veelal meervoudig onverzadigde vetten, zijn ze zeer gevoelig voor oxidatie en kunnen ranzig vrij snel Nivea Sun Spray Protect En Refresh SPF30 – De verzadigde vetten zoals palm- en kokosolie, evenals grasgevoerd boter. Zijn stabiele vetten en houd hoge rook punten vanwege hun chemische structuren, wat betekent dat ze het goed doen op alle koken temperaturen. Onverzadigde vetten zoals olijfolie kan zijn vrij stabiel, maar het bezit van een lager rookpunt dan de verzadigde vetten hierboven vermeld. Olijfolie in het bijzonder doet redelijk goed onder gemiddelde tot lage temperaturen koken. Nut oliën zoals amandelolie dienen hoofdzakelijk te worden gebruikt als dressings en voedsel toppers naar smaak toe te voegen aan gerechten. Dat gezegd hebbende, ze kunnen worden gebruikt voor het koken, maar onder zeer lage hitte. U kunt de verschillende rook punten van verschillende oliën zie hier. Deze informatie moet u helpen te bepalen welke oliën je moet koken met. Iets om in gedachten te houden bij het koken is dat de rook punt van een olie verlaagt als het eerder is blootgesteld aan hoge temperaturen (Dat wil zeggen, als je al hebt gekookt met het).

Bijvoorbeeld, als u het opwarmen van enkele restjes van een recept dat je gisteravond gemaakt dat je gekookt in olijfolie, de rook punt van dat olijfolie lager zal zijn. Dus het opwarmen van het op een zeer lage temperatuur in uw beste belang zou zijn.