Nova Vitae Vitamine E 200iu Capsules 180st

Nova Vitae Vitamine E 200iu Capsules 180st

€ 19.50

Meer informatie >>

Naam: Nova Vitae Vitamine E 200iu Capsules 180st
Prijs: € 19.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Vitamine, Vitamine E, Nova Vitae

AlgemeenNova Vitae Vitamine E 200iu Capsules ook bekend als 'tocoferol', is een essentiële in vet oplosbare vitamine. In de natuur komen diverse vormen voor, maar de biologisch meest actieve vorm is alfa-tocoferol. De gemengde tocoferolen (bèta, Regelmatige inname van shilajit supplementen zal een laag libido en mannelijke impotentie te overwinnen bij mannen. De effectieve ingrediënten aanwezig in dit kruidensupplement zal helpen bij het verjongende en genezende alle cel. Vandaar dat de cellen krijgen nieuwe vitaliteit en energie Vitamines en Mineralen. helpt bij het zuiveren van het bloed, verbetert de functie van de alvleesklier, voorkomt overgewicht, bestrijdt vermoeidheid, bestrijdt hoge bloeddruk, te beheren artritis, stabiliseert de bloedsuikerspiegel, te beteugelen veroudering, en het tegengaan van zwakte. aids in snel herstel van blessures en wonden door het versterken van de minerale beweging in de botten, weefsels en spieren. helpt bij het versnellen van nucleïnezuur en eiwit zuur metabolisme, waarbij de reacties in het lichaam stimuleert en geeft energie. helpt versterken het lichaam door het efficiënt verzorgen van het immuunsysteem, urinewegen, hersenen, botten en nieren Nova Vitae Vitamine E 200iu Capsules 180st. The gesuggereerd dosering van morfeem shilajit supplement is 2 capsules per dag voor volwassenen. Dit heeft te worden genomen in de ochtend en 's avonds, bij voorkeur met melk. Inname van shilajit helpt om het aantal zaadcellen.

Laag aantal zaadcellen verbeteren of oligospermie is een veel voorkomende oorzaak van onvruchtbaarheid bij mannen Vitamine en Supplementen. In een klinische studie, vonden de onderzoekers dat het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid van de zaadcellen bij mannen met een totaal aantal zaadcellen minder dan 20 miljoen per milliliter kunnen verbeteren door het nemen van 100 mg van shilajit na grote maaltijden, twee keer per dag, gedurende negentig dagen. Bovendien, shilajit helpt om het serum testosteron niveau te verheffen, een indicator van de verbeterde seksuele functie. Shilajit inname is veilig en vrij van bijwerkingen. (Biswas tk, pandit s, Mondal s, Biswas sk, jana u, Ghosh t, Tripathi pc, Debnath pk, auddy rg, auddy b Nova Vitae Vitamine E 200iu Capsules 180st. Klinische evaluatie van spermatogene activiteit van verwerkte shilajit in oligospermie. Fulvinezuur, humuszuur, uronzuren, aminozuren, peptiden en fenolische glycosiden zijn de belangrijkste onderdelen van shilajit. 60 tot 80 procent van deze stof uit organisch materiaal. Meer dan 84 mineralen in ionische vorm aanwezig in shilajit. De organische en minerale bestanddelen dragen bij tot de adaptogene eigendom van shilajit Vitamine. Fulvinezuur een belangrijke bestanddeel van shilajit, dient als een voertuig voor het transporteren voedingsstoffen aan het lichaamsweefsel. IJzer is een essentieel onderdeel van hemoglobine in rode bloedcellen. Ijzertekort belemmert zuurstoftoevoer naar de lichaamsweefsels, leidt tot vermoeidheid. shilajit helpt het handhaven normaal zuurstofgehalte in het lichaam.

Het vermindert lusteloosheid en verhoogt fysieke uithoudingsvermogen. Stress is een belangrijke oorzaak van een slechte libido. Door het opvoeren van de niveaus van stresshormonen, chronische stress verhoogt het wegvangen activiteiten van zeer reactieve oxidant soorten, waardoor de versnelling het verouderingsproces. shilajit kan verlichting van stress en angst. Effecten van shilajit geheugen, angst en hersenen monoamines bij ratten. shilajit is een van de effectieve kruidengeneesmiddelen, die wordt gebruikt voor de behandeling van diverse aandoeningen Vitamine E. Deze gekweekt in de Himalaya bereiken tijdens de zomermaanden. Volgens sommige eerdere rapporten, het hoofdbestanddeel van shilajit is humas, dat een organisch onderdeel van de bodem. De controverse rond de oorsprong van deze plant kwam een einde in het jaar 1980, toen de wetenschappers atBanaras hindoe universiteit ', India voerde een chemische analyse en merkte op dat onder anderen, biphenyl metabolieten was ook aanwezig. Wetenschappers ontdekten de uitstaande geneeskrachtige eigenschappen van shilajit. De farmacologische eigenschap van de verzamelde uit verschillende gebieden monster werd onderzocht op de maag afscheidingen, skeletspieren, cardiovasculair systeem Nova Vitae Vitamine E 200iu Capsules 180st – De studie toonde aan dat de waterige oplossingen waren actief biologisch. De ontstekingsremmende eigenschap van shilajit was vergelijkbaar met betamethason, een glucocorticoïde. Gebaseerd op deze resultaten, shilajit aanbevolen voor de behandeling van reuma.

The waardevolle shilajit is nu breed geaccepteerd en de drugs zijn geformuleerd met behulp van de actieve componenten in plaats van de ruwe shilajit. Deze belangrijke ayurvedische verbinding bevat de ionische vorm van 85 mineralen zoals benzopyrones, hippuurzuur, humuszuur en fulvozuur. Hij wordt veelvuldig gebruikt voor behandeling van diabetes en diverse andere urologische problemen. Soms wordt gecombineerd met andere krachtige kruiden te verhogen is het effect. shilajit sterke anti oxidant eigenschappen en helpt bij verjonging van het lichaam, reduceert zwakte, vermoeidheid en oxidatieve stress en verhoogt immuniteit. Het vertraagt het verouderingsproces en is een krachtige seksuele stimulans. Het klinisch onderzoek heeft gemeld de antioxidant, afrodisiacum en bloedglucoseverlagende effecten van shilajit. Wetenschappers van de dienst farmacologie, laboratorium atBanaras hindoe universityUndertook een uitgebreid klinisch onderzoek over dit onderwerp.