NOW 8 Billion Acidophilus Tabletten 60st

NOW 8 Billion Acidophilus Tabletten 60st

€ 21.00

Meer informatie >>

Naam: NOW 8 Billion Acidophilus Tabletten 60st
Prijs: € 21.00
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Orthomoleculair, NOW

NOW 8 Billion Acidophilus & Bifidus is een uitgebalanceerde microbiotaformule met minimaal 8 miljard levensvatbare micro-organismen. DoseringNeem dagelijks 1-2 capsules tussen de maaltijden door of op een lege maag Al decennia lang hebben wetenschappers vinden dat cafeïne verhoogt het uithoudingsvermogen in meer mainstream sporten zoals hardlopen en fietsen. Maar uiteindelijk, iemand besloten om te kijken naar effect van cafeïne op skiën. Gepubliceerd in de geneeskunde en de wetenschap in de sport en lichaamsbeweging online ahead of print, dr. Hans Stadheim van de Noorse school voor sport wetenschappen in Oslo en zijn team stellen tien hoog niveau skiërs op een 8 kilometer lange dubbele pole tijd trail; elke deelnemer deed de test twee keer, de ene na de inname van cafeïne en een andere keer met een placebo Orthomoleculair. Acht van de tien proefpersonen verbeterden hun tijden na het nemen van cafeïne, en de algehele daalde met ongeveer een minuut en een half keer. De onderzoekers zijn enthousiast over hun resultaten omdat zij de eerste om dit effect in een voornamelijk armen gebaseerde activiteit te testen; arm- en beenspieren verschillen beide typen spiervezels die hen en de hoeveelheid koolhydraten ze gebruiken om verschillende hoeveelheden zuurstof extraheren tijdens inspanning NOW 8 Billion Acidophilus Tabletten 60st. Het team bleek niet alleen dat cafeïne was gunstig voor de prestaties, maar ook wat inzicht in het mechanisme.

Zo vonden ze dat skiërs die cafeïne hadden ingenomen in staat waren om een hogere hartslag gedurende de hele test, een verschil van ongeveer vijf slagen per minuut Orthomoleculair. Skiërs waren ook in staat om hogere bloed lactaat concentraties te bereiken na het nemen van de cafeïne. Tenslotte vragenlijsten bleek dat de deelnemers lager had waargenomen inspanning en minder pijn tijdens de tests na het innemen van cafeïne. De omvang van het voordeel dat wordt verkregen door cafeïne gebruikers was indrukwekkend, en de auteurs zorgde ervoor om het te kaderen als zodanig. Takeaway bericht? Vergeet niet dat cuppaJoe op ras ochtend! Een studie gepubliceerd in het Scandinavische tijdschrift van de geneeskunde en de wetenschap in de sport suggereert dat het gebruik van voedingssupplementen verandert de houding van mensen ten opzichte van wat wel en niet acceptabel is prestatieverbetering NOW 8 Billion Acidophilus Tabletten 60st. Bijvoorbeeld: 22% van de atleten die supplementen gebruikt worden toegelaten tot doping, terwijl slechts zes procent van de niet-gebruikers deed hetzelfde. De atleten werden ook gepresenteerd met scenario's met betrekking tot supplementen en doping, en vroeg beide wat zij zouden doen en wat ze dachten dat anderen zouden doen Vitamine en Supplementen. supplement gebruikers aanzienlijk meer positieve houding ten opzichte van doping gehad en waren ook significant meer kans om te denken dat doping was effectief en zou hen helpen winnen. Interessant beide groepen zei dat ze liever om te concurreren in een omgeving waar er geen doping.

Maar supplement gebruikers ervaren een grotere druk om dope, en gaf ook hogere schattingen van het percentage van de atleten in hun sport die waren doping. Atleten die in rechte op prestatieverbetering praktijken lijken te belichamen Anat riskGroup voor overgang naar doping, de auteurs schreven. Echter, terwijl de auteurs vinden de correlatie tussen supplement gebruik en de neiging in de richting van doping zowel belangrijk en verontrustend, hebben ze niet volledig instemmen met de gateway mechanisme dat is zowel hier als in andere drugs situaties heeft voorgesteld. Sterker nog, ze vroeg zich af of doping chronologisch gevolgd supplement gebruik, dan wel of beide waren gewoon een symptoom van hetzelfde denkproces Supplement – Therapie. laatste bespreking van de krant raakte op twee andere onderwerpen. De werkelijke niveau van doping in de sport is niet bekend: Het is zeker hoger dan ongunstige analytische bevindingen WADA log, die een snelheid van ongeveer twee procent berekent. Maar hoeveel hoger is het? Eerdere studies hebben projecties, variërend van zes tot 34 procent gevonden. Het supplement gebruikers meldde een 22% doping tarief en vermoedde dat was typerend voor de atletische bevolking (Hoewel schattingen varieerden sterk, met een standaardafwijking van 23). Dit benadrukt wat kan een terugkoppeling Ongeacht het werkelijke niveau van doping zijn NOW 8 Billion Acidophilus Tabletten 60st – atleten die waarnemen doping te vaker kan meer druk om dope te voelen.

In deze studie, de atleten die geen supplementen gebruikten waren ofwel gelukkig onbewust van de omvang van het dopingprobleem, of waren realistischer en optimistischer dan het supplement gebruikers. Hoe dan ook, hun perceptie van een lager tarief van doping samenviel met gevoel minder druk om te doen zichzelf. Tot slot, de auteurs erop gewezen dat sommige stoffen, zoals creatine, zijn op de lijn tussen overwogen illegale prestatiebevorderende middelen en eenvoudig voedingssupplementen. Voor sporters die gebruik maken van en geloven in supplementen, deze soorten drugs kan verwarring scheppen en beïnvloeden hun beslissingen als ze bewegen in de richting van de wereld van doping. Een snelle stuk in het British Journal of Sports Medicine gericht aan te pakken of de minimalistische schoenen rage is alles wat het is echt gebarsten te zijn. Concreet wordt uitgevoerd in dergelijke schoenen gelijk loopt blootsvoets? Jason Bonacci leidde een team dat 22 afstand lopers op de proef gesteld op blote voeten, en ook in minimalistische schoenen, racen flats, en normale training schoenen.