NOW Borage Olie 1000mg Capsules

NOW Borage Olie 1000mg Capsules

€ 23.50

Meer informatie >>

Naam: NOW Borage Olie 1000mg Capsules
Prijs: € 23.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Kruid, Borageolie , Borago Officinalis, NOW

Borageolie is zeer rijk aan GLA en andere belangrijke polyonverzadigede vetzuren. Deze zijn daardoor breed inzetbaar.Dosering1 tot 2 capsules per dag Aldus eIF4E oncogene activiteit een potentieel therapeutisch doelwit drug. Tijdens translatie initiatie, eIF4E activiteit kan ook worden door interactie MAPK kinasen mnk1 en Mnk2 gemodificeerde, die binden aan translatie initiatie complexen via eIF4G en fosforyleren eIF4E op ser209 (11). Het is aangetoond dat eIF4E fosforylering door mnks bepalend voor de eIF4E activiteit die apoptose verzet en bevordert tumorvorming in vivo en dat overexpressie van constitutief actieve mnk1 heeft een oncogeen effect vergelijkbaar met dat van eIF4E (12) Borageolie. Bovendien richten mnk1 bleek GBM-groei in vivo (18) en, meer recent, uitputting van mnk1 kinase in glioma cellen verhoogden hun gevoeligheid voor de mTORC1 inhibitor rapamycine, suggereert dat regulatie van eIF4E via hypergeactiveerde mTORC1 en MNK signaalwegen is instrumenteel in het bemiddelen veranderingen in de eiwitsynthese dat gliomagenesis (19) te ondersteunen. In de huidige studie, vonden we dat 4ebp1 fosforylering op Ser65 en de vereniging van 4ebp1 met eIF4E via zijn geregeld geactiveerd mnk1 signaleringsroute tijdens de reactie van glioma cellen om mTORC1 remmer RAD001 NOW Borage Olie 1000mg Capsules. gelijktijdige remming van mTORC1 en mnk1 efficiënt geremd eiwitsynthese, glioom celproliferatie, en in vivo tumorgroei in GBM muismodellen.

Analyse toonde hoge fosforylering van 4ebp1 bij Ser65 bij patiënten met een GBM, hetgeen duidt op het bestaan van een punt van mTORC1 en mnk1 pad convergentie met therapeutisch potentieel NOW. Geactiveerde mnk1 invloeden 4ebp1 fosforylering en de associatie met eIF4E in reactie op RAD001 behandeling. In een eerdere studie, gelijktijdige behandeling van glioma cellen met mnk inhibitor cgp57380 en rapamycine veroorzaakte een grotere afname in polysomale niveau dan enkele verbinding incubatie suggereert remming van globale eiwitsynthese (19). Vóór precipitatie, Silac gemerkt eiwit lysaten toonde ongeveer 97% omzetting van zware isotoop aminozuren (gegevens niet getoond). De effecten remmer behandelingen werden geanalyseerd door immunoblotting met eiwit lysaten verkregen uit zowel gelabelde zware en lichte ongelabelde cellen NOW Borage Olie 1000mg Capsules. Gene ontologie analyse van deze eiwitten vertoonde de hoogste verrijking van genen betrokken bij de regulatie van genexpressie en translatie, zoals de initiatiestap (figuur 1d). In overeenstemming met eerdere modellen (6), Vereniging van eIF4E bindende eiwitten 4ebp1 en 4ebp2 werd beïnvloed door mTORC1 remming Borageolie / Borago Officinalis. Interessant, werd 4ebp1 vereniging aanzienlijk toegenomen door de mnk remmer (2. 3 Fold), met een additief effect in combinatie met mTORC1 remming (RAD001 alleen, 6. Er waren geen significante veranderingen in geprecipiteerde niveaus eIF4E of andere translatie initiatie factoren (Figuur 1e en aanvullende tabel 1).

In deze experimenten gebruikten we de eerder beschreven remmer van MNK kinasen, cgp57380 (20). De huidige beschikbare farmacologische mnk remmers, hoewel efficiënt remmen mnk activiteit en eIF4E fosforylering, kan ook laten activiteit tegenover andere kinasen. Cgp57380 remt ook CK1, BRSK2, dageraad b, lck, SGK en dyrk op een vergelijkbare reeks van IC50-waarden (0. Om de met behulp cgp57380 valideren, gebruikten we siRNA voor depletie van mnk1 expressie die gericht mnk1a en mnk1b splice varianten coderen identieke katalytische domeinen. Western blot analyse met 4ebp1 en eIF4E specifieke antilichamen toonde de hoogste 4ebp1 niveaus in m7gtp neergeslagen complexen van cgp57380 behandeld (figuur 1f) of mnk1 siRNA getransfecteerde (figuur 1 g) en U373 en ln229 glioma cellen met RAD001 behandeling, zonder veranderingen in eIF4E niveaus Supplement – Kruid. Dit additief effect suggereert duidelijk dat, in Naast mTORC1 signalering, de mnk1 pad heeft ook invloed op de 4ebp1 fosforylering die bepaalt binding aan eIF4E. Unieke fosfopeptiden werden geïdentificeerd (Aanvullende figuur 2 en figuur 2d) en gekwantificeerd. Vereenvoudig uw schoonheid routine luxueus met deze beroemdheid favoriet! Lichtreflecterende mineralen houd je ogen op zoek naar jong en helder met natuurlijke, krachtige, anti aging ingrediënten en kleur die de hele dag duurt! Met onze kristallen versierde producten, navulbare compact en multi purpose borstels een vrouw kan haar natuurlijke schoonheid met gemak NOW Borage Olie 1000mg Capsules – Antioxidant rijke formules en rijke, langdurige kleuren versierd met kristallen bezaaide compacts verbeteren maken cattiva de eerste en enige lijn naar een vrouw schoonheid routine te vereenvoudigen, en de invoering van een couture lijn van cosmetica verrijkt met natuurlijke anti aging ingrediënten. Onze lijn is gericht op klassieke en draagbare kleuren voor de meeste huidtinten en onze geavanceerde formules bevatten vitaminen en super hydratoren zoals kokos water en hyaluronzuur. Onze vrijwel gewichtloos formules en licht reflecterende mineralen te verbergen vlekken en fijne lijntjes, waardoor de huid een vlekkeloze en stralende.