NOW Panax Ginseng Capsules 100st

NOW Panax Ginseng Capsules 100st

€ 24.00

Meer informatie >>

Naam: NOW Panax Ginseng Capsules 100st
Prijs: € 24.00
Tags: Sport, Sport – Supplementen, Energie, NOW

Ondersteunend bij moeheid en een lusteloos gevoel. De capsules verbeteren de concentratie en het geheugen. Gebruik Ginseng  bij zwakke zenuwen, innerlijke onrust en spanning. Ginseng geeft meer lichamelijke en geestelijke energie en verhoogt de weerstand ik wist dat ik wilde halen een onderwerp te maken hebben met dieren, maar ik worstelde voor een paar dagen om een goede te vinden. In eerste instantie dacht ik aan het schrijven over de voordelen van een vegetariër, maar aangezien ik nog een vegetarisch was niet (ik heb uitgegroeid tot een zeer snel na) Ik kon niet ingang mijn ervaring. Ik gaf genoeg om niet te talmen en ik belandde het inleveren van alle ruwe ontwerpen op tijd Sport – Supplementen. Deze paper belandde mijn leven en mijn doelen voor de toekomst. Het opende mijn ogen om het misbruik dat proefdieren doorstaan om ervoor te veranderen ervoor dat onze ramen kijken glanzender of dat ons haar is maar een klein beetje minder kroeshaar. Ik belandde gooien de meeste van mijn cosmetica, want ik had geen idee dat bepaalde bedrijven op dieren getest! Ik haalde ook een aantal van mijn vrienden en familie om hetzelfde te doen door hen te informeren over wat ik geleerd. Omdat mensen willen niet riskeren het doden van een mens, besluiten ze het testen op een dier in het belang van de menselijke soort is een betere idee (voor de mens) NOW Panax Ginseng Capsules 100st. Nu, ik kan niet echt vertellen u mijn mening over dierproeven totdat ik geef je de feiten over het eerste.

Negentig vier procent van dierproeven wordt gebruikt om de veiligheid van cosmetica en huishoudelijke producten. Deze bepalen laat slechts 6% voor medisch onderzoek Sport. De Food and Drug Administration (FDA) heeft dierproeven niet nodig voor cosmetica. Maar toch, de meeste populaire merken van oogschaduw, eyeliners en mascara's worden nog steeds getest op konijnen, muizen en zelfs honden! Het is waar! Wanneer mensen denken aan cosmetische testen gedaan op dieren, zijn ze meestal denken dat lipstick net wordt uitgesmeerd over de dieren lippen of iets dergelijks. Maar dat is niet wat ze doen helemaal! Er zijn verschillende manieren testen ze up op dieren. Product testen gewoonlijk uitgevoerd bij dieren als de niveaus van huidirritatie, ogen weefselschade meten en toxiciteit veroorzaakt door verschillende stoffen die bij de vervaardiging van cosmetische NOW Panax Ginseng Capsules 100st. In de Draize test, bijtende stoffen zijn in de ogen van de bewuste konijnen geplaatst om schade aan gevoelige oogweefsel evalueren. Dit is zeer pijnlijk voor de konijnen, die vaak schreeuwen wanneer de stoffen worden toegepast en soms breken hun nek of rug proberen om de beperkingen te ontsnappen Energie. Ieder keer zie ik een covergirl of een Maybelline commerciële, het maakt me willen schreeuwen tegen de tv. Waarom?

Omdat ik weet dat ze op dieren testen! En ze niet eens nodig om! In feite zijn de meeste make-up advertenties die je ziet op de tv zijn bedrijven die hun ingrediënten op dieren testen voordat ze verkopen het eindproduct aan u. Deze populaire producten zijn getest op dieren. Maybelline, covergirl, l'Oreal, Pantene, duif, Windex (ja, ze doen dit testen op de ogen van de dieren), OxiClean, aussie producten (shampoo en conditioners), Ralph Lauren parfums, Old Spice, ect. Voor een volledige lijst van producten te krijgen, klik hier. Proctor en gok (CREST, covergirl, donzige, getijde, bounce, mr. Schoon, Pantene, hoofd en schouders, Febreze, Iams Pet Food, reikwijdte, Old Spice) mensen, kunnen woorden niet uitdrukken mijn stomme haat jegens dit bedrijf. Ik heb zoveel haat, dat het maakt me ziek aan mijn maag. Als een onderscheiding kregen uit voor bedrijf dat pijn toebrengt aan dieren, zou het gaan om Proctor and Gamble Energie. Als je kijkt op hun website, ze zeggen dat ze dat niet doen hun producten te testen op dieren, tenzij ze absoluut nodig om. Maar als dat het geval zou zijn, waarom zou je niet zeggen ze dit product is niet getest op dieren op een van hun producten. Zou ze het niet adverteren als het waar was? Alle andere wreedheid vrije bedrijven zeggen dat het direct op het product.

Als p en g echt uitgesneden alle dierproeven, zou het zo zeggen op de merknaam artikelen. Om alles te weten over hoe p en g voert testen gedaan op dieren, klik hier. de andere dag, ik was op zoek naar deze lijst (waar ik al deze informatie over bedrijven) en ik kreeg zo boos toen ik zag groen werken was op de lijst van op dieren getest NOW Panax Ginseng Capsules 100st – De reden producten Dit komt omdat het stelt aan de achterkant dat het product niet is getest op dieren. Ik had het gebruik van dit product aan mijn ramen en spiegels schoon te maken. Dus natuurlijk, als een dier activist, kreeg ik helemaal gek. Dus mad, ik schreef een boze brief een e-mail ik vond op groene worksWebsite. Ik gebruik groene werken, maar wil je de enige reden waarom ik het gebruiken? Ik gebruik het omdat het duidelijk vermeld op de achterkant van de fles niet getest op dieren. Nou, vandaag was ik te kijken naar de lijst van bedrijven die test op dieren doen, en wat denk je bedrijf was op daar? Opgeven. Ja, groene werken was op daar! En weet je wat mary Seltzer? Ik ben soort pissed off. Tenzij natuurlijk, maakte ze een fout en zette groene werken op daar.

Maar ik echt nodig om te weten of dit product is getest op dieren of niet (wat het niet moet testen of je dit product zeggen is een groen product, het zien als het waren eigenlijk groen geen chemicaliën gebruikt zouden worden en zou je niet nodig om te testen op schattige kleine dieren).