Oligo Pharma Vita-Prosta-HPX

Oligo Pharma Vita-Prosta-HPX

€ 69.50

Meer informatie >>

Naam: Oligo Pharma Vita-Prosta-HPX
Prijs: € 69.50
Tags: Gezondheidsproducten, Blaas en Prostaat, Prostaat, Oligo Pharma

De Vita-Prosta-HPX tabletten van Oligo Pharma zijn bedoelt voor het behoud van een goede en gezonde prostaatfunctie. Dit preparaat bevat onder meer Phytosterol en Glycosides waardoor het een unieke bescherming voor uw prostaat biedt. Deze extracten worden Geïnteresseerd in de kwaliteit van leven kwesties voor vrouwelijke overlevenden van kanker, Kathryn m. Een radiotherapeut aan de Wake Forest Baptist, eerst geleerd van het supplement, genaamd arginmax voor womentm, van een kleine studie, uitgevoerd aan de Universiteit van Stanford, dat vond dat het de seksuele functie verbeterd. Seksuele disfunctie is gangbaar bij vrouwelijke overlevenden van kanker, dus Greven uiteen te zetten zien of het supplement hetzelfde voordeel in deze populatie kon produceren Gezondheidsproducten. Ze vond dat, terwijl het nemen van het supplement heeft niet geleid tot een verbetering van de seksuele functie voor vrouwelijke overlevenden van kanker, heeft het supplement verbeteren van hun algehele kwaliteit van leven. Met financiële steun van het National Cancer Institute, onderzoekers van het Comprehensive Cancer centrum aan de Wake Forest Baptist, de boortoren l. Davis Forsyth regionale kanker centrum, en meerdere andere kankercentra in het hele land aangeworven 186 vrouwelijke overlevenden van kanker om deel te nemen aan de studie Oligo Pharma Vita-Prosta-HPX. Om in aanmerking te, volwassen vrouwelijke vrijwilligers moest worden ten minste zes maanden na hun laatste actieve behandeling voor elke vorm van kanker, zonder de huidige bewijs van kanker.

Vasthouden aan standaard dubbelblinde, placebo-gecontroleerde protocol, noch de deelnemers, noch de onderzoekers wisten wie werd ontvangen het supplement en wie was die een placebo Gezondheidsproducten. De dagelijkse wellness bedrijf, gevestigd in Honolulu, Hawaii, mits materialen voor de studie, inclusief arginmaxtm en placebo pillen. De deelnemers kregen drie capsules van een van beide arginmaxtm of placebo tweemaal per dag gedurende 12 weken en gevraagd twee gestandaardiseerde vragenlijsten die seksuele functie en leefbaarheid. De vragenlijsten werden voltooid bij aanvang van de studie, nauwkeurig op vier weken, acht weken en 12 weken voltooid Oligo Pharma Vita-Prosta-HPX. De vrouwelijke seksuele functie index is een vragenlijst die maatregelen verschillende aspecten van de seksuele functie, zoals verlangen, opwinding, smering, orgasme, tevredenheid en pijn. Het feit g vragenlijst meet de algehele kwaliteit van het leven en is gebruikt in het onderzoek van alle soorten kanker. Hij analyseert de fysieke, emotionele, sociale en functionele welzijn. Arginmaxtm is oorspronkelijk ontworpen als een seksuele enhancement hulp, zodat de onderzoekers waren vooral op zoek naar verbetering van de seksuele functie bij deze nieuwe populatie Blaas en Prostaat. Echter, de bevindingen van de studie heeft laten een over de hele linie boost in de maatregelen van de algehele kwaliteit van leven voor de patiënten die werden gerandomiseerd naar arginmaxtm nemen. Het feit g vragenlijsten toonden verbeteringen in zowel fysieke en functionele welzijn onder de deelnemers met het supplement.

De groep die de supplementen een aanzienlijke verbetering van de algehele kwaliteit van het leven, in het bijzonder fysieke welzijn, zei Greven, de hoofdonderzoeker van de studie. hinderlijke symptomen zoals gebrek aan energie, pijn, misselijkheid en slapeloosheid werden al verbeterd, evenals de maatregelen van functionele welzijn, bijvoorbeeld het vermogen om normale activiteiten uit te voeren thuis of op het werk. Gewoon, meldde zij een groter genot van het leven, zonder enige extra bijwerkingen van het supplement Gezondheidsproducten. Een oncoloog evenals counselor, is hoofdonderzoeker van Wake Forest Baptist community klinische oncologie programma onderzoeksbasis en een co-onderzoeker van de studie. Hij verklaarde dat kanker kan lijden aanhoudende ontstekingen, ook bekend als chronische oxidatieve stress, die kan jaren na behandeling van kankerverwekkende vermoeidheid die levenskwaliteit beïnvloedt. Hij hypothese dat de ingrediënten in arginmax voor womentm kunnen helpen tegen dit proces. Arginmaxtm wordt gemaakt van een gepatenteerde formule met een melange van l arginine, ginseng, ginkgo en 14 vitamines en mineralen opgemerkt waardoor de energie circulatie- en optimaliseren hormoonbalans. Een apart heren formule beschikbaar Oligo Pharma Vita-Prosta-HPX – Voorbij het beheren van individuele symptomen als ze lijken, heeft de medische gemeenschap niet in staat zijn om patiënten met kanker meer globale symptoomverlichting bieden geweest, zei hij. Dit onderzoek is empowerment voor de gemeenschap van overlevenden van kanker.

Er wordt al enige gedacht dat voedingssupplementen kunnen bieden een potentieel voordeel, maar eerdere studies op andere geneesmiddelen en supplementen hebben teleurstellende resultaten gehad. We willen de resultaten in andere studies ook te zien, want ze geven ons nieuwe hoop op dit gebied. Greven zei dat de bevindingen hebben belangstelling van onderzoekers aangewakkerd over de vraag of de aanvulling zou kunnen verbeteren de kwaliteit van leven en energie niveaus voor andere populaties, ook. Het is heel spannend dat we iets dat het potentieel heeft om te beïnvloeden en verbeteren van de kwaliteit van leven voor vrouwelijke overlevenden van kanker hebben gevonden, Greven zei. We moeten nog verder werk te doen om een aanpak die de vrouwelijke seksuele disfunctie zal verbeteren vinden. eiwit essentieel is voor iedereen, ongeacht welk dieet ze op.