Oral-B Opzetborstel EB-20 4 Precision

Oral-B Opzetborstel EB-20 4 Precision

€ 18.50

Meer informatie >>

Naam: Oral-B Opzetborstel EB-20 4 Precision
Prijs: € 18.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Tandenborstel, Opzetborstels, Oral-B

Oral-B Precision Clean opzetborstels (set van 4)De meest gekochte opzetborstel van Oral-B, de Precision Clean, is dé opzetborstel voor elektrische tandenborstels. Deze borstel bevordert een schone mond en gezond tandvlees. Daarnaast reinigt hij dieper Dit document presenteert de stemmen van traditie gevoelige natuurgeneeskundige artsen in reactie op wat zij zien als een ideologische aanval van ebm voorstanders over de geldigheid en de integriteit van de natuurlijke geneeskunde praktijk. Die natuurlijke geneeskunde praktijken, waarvan de traditie gebaseerde paradigma articuleren vitalistische en holistische principes, kunnen aanzienlijke problemen in verband hebben om het idee van ebm zoals ontwikkeld in de biomedische contexten Oral-B. Het papier vraagtekens bij de geschiktheid van het opleggen van een methodologie die lijkt te minimaliseren of te omzeilen de filosofische en methodologische grondslagen van de natuurlijke geneeskunde, en dat zelf lijkt voornamelijk gedreven door politieke overwegingen. Zoals de abstracte impliceert, dit document is een gigantische blaten over hoe de wetenschap pestkoppen zijn ze slachtoffer. We zien deze mooie termen liketradition gevoelig “, AndVitalistic en holistische principes ', die op zich betekenisloos, maar worden omgezet in de basis van een document Oral-B Opzetborstel EB-20 4 Precision. Ze impliceren dat thePhilosophic en methodologische foundationsAre of andere manier relevant zijn voor de effectiviteit van de behandelingen die ze duwen. kan me niet schelen wat de fundamenten zijn, ik schelen of het werkt.

Laten we eens een kijkje op het papier dan, om u een idee te geven voor de rang wanhoop van deze mensen Verzorgingsproducten. Zoals de laatste zin van de abstracte hierboven zegt, hun voornaamste doel is om evidence-based medicine (EBM) gegoten in een kwaad daglicht, en om het slachtoffer te spelen, te beweren dat ebm speelt de politiek. Er zijn twee opzienbarende dingen in deze zin. Ten eerste, verwijzend naar theLogic van natuurgeneeskundige modaliteiten “, Als er geen dergelijke logica bestaat bij mijn weten. Ten tweede, zij zoeken naar de wordEvidence herdefiniëren ', beschrijven hoe het wordt ingezet intexts en professionele leven' Oral-B Opzetborstel EB-20 4 Precision. We later zien dat dit is code forour bewijs is onze ervaring dat is eerlijk gezegd niet de moeite waard van een snuifje van de spreekwoordelijke. ononderzocht dogma? Pot verwijt ketel dat hij zwart? Wanneer er betrouwbaar bewijs is opgeroepen, is er altijd wel een excuus waarom het niet kan worden verstrekt. Als het bestaat, waar is het? Het aanroepen van de mening van de wetenschap worldUnresearched dogmaIs gewoon emotionele onzin Oral-B. Hoe kan je iets dat niet bestaat of wordt tenminste goed zicht onttrokken onderzoeken? In ieder geval, ik dacht traditionele bewijs om de alternatieve therapie paradigma niet relevant was dus waarom zo verontwaardigd toen het ontbreken van dit bewijs wordt gewezen?

Wat? Dus je bewijs is niet objectief, is dat wat je zegt? Eigenlijk is dit wat ze zeggen. Dit is gewoon meer dubbelzinnige woorden aan te geven dat als er iets naderen wetenschappelijk bewijs verschijnt, zullen we het te gebruiken, maar als het er niet is, dan hebben we het niet nodig hebben, omdat het niet ourPreferred logica '. Zulke slachtofferschap van arme, onschuldige alternatief therapieën. Ze hebben een echte chip op de schouder, nietwaar? Kijk, ik heb zelfs niet verder gekomen dan de introductie; Ik kon gaan. Men kon gaan uitvoerig over elk van deze uitspraken, maar ik laat het aan u in de lege plekken op te vullen. Oh, de ironie van deze jongens praten aboutUncritical acceptatie ' Verzorgingsproducten. Wat isCriticalThinking over homeopathie als niet het stellen van de moeilijke vragen over het is de werkzaamheid? En doen ze dat? Nee, ze blather gewoon door over vitalisme en holistische en provings, die geen van alles betekenen. niet mijn woord te geloven wat doesVitalismEven betekenen? Volgens Webster's. Grootste vitamine voor haar dunner, kan er iemand die eigenlijk weinig serieus van haar dunner en wil kaal geest in plaats daarvan? Nou, ik moet niet gebruik van het woord te maken misschien met dit punt, omdat het moeilijk is. Echter, haaruitval is echt een realiteit en ongeacht wat de betrokken individuen voorkeur is.

Het kan zijn dat je worstelen met haaruitval en daarom verlangend om uw natuurlijke haarkleur te houden, zonder toevlucht te nemen om kleurstoffen Oral-B Opzetborstel EB-20 4 Precision – Nu, afgezien van deze, kunt u ook wilt schitteren en vocht om je zowel droge als dof haar. Wat in het geval u dan doen? Je zal nodig hebben om de hulp van haar vitaminen in te nemen. Vergeet niet dat de generatie van het pigment melanine genaamd, die ook wordt gevonden binnen onze huid kleuren de werkelijke haar. Zoals vermeld door studies, gespecialiseerde organellen binnen de haarwortel bekend als melanocyten produceren melanine. Nou kunt u gemakkelijk de hulp van een aangeduid als para-aminobenzoëzuur (paba) vitamine. Het wordt gevonden om het slachtoffer te helpen om een aantal grote mate bij aan de productie geassocieerd met melanine hoog te houden. Deze vitamine is een van de vele soorten geassocieerd met vitamine B-complex en het is het beste voor het houden van uw haar organische kleur. Heb je de waarheid of het zoeken van meer info gekregen? Laten we verder gaan stuk voor stuk in die situatie. Toch, voordat je nodig hebt om te begrijpen of te begrijpen dat vitaminen die bestemd zijn voor het voorkomen van haaruitval zijn niet triviaal en dus moeten ze echt voorzichtig worden toegepast.