Oral-B Tandenborstel Pro Expert 2st

Oral-B Tandenborstel Pro Expert 2st

€ 7.00

Meer informatie >>

Naam: Oral-B Tandenborstel Pro Expert 2st
Prijs: € 7.00
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Tandenborstel, Handtandenborstel Volwassenen, Oral-B

Oral-B Tandenborstel Pro Expert 2st heeft Criss-Cross borstelharen, die zorgen voor het verwijderen tot 90% van de moeilijk bereikbare plak Makers van BPA-vrij babyflessen ervaren booming verkoop en consumenten investeren in plastic PET-flessen, glazen flessen of metalen kantines. Maar toch, bpa is niet de enige verbinding om zorgen over te maken in gebotteld water, of afvalwater dat betreft. Deze verbindingen maken plastic ofwel flexibeler of verstijven het. Ze worden gebruikt in onze auto's, onze sportieve apparatuur, tandheelkundige kit, oplosmiddelen, medicijnen, en shampoo Tandenborstel. Ze worden gebruikt in onze computers en in het licht van onze huizen. Ze worden gebruikt voor het opbouwen van onze huizen, werkplaatsen en scholen. Ftalaten (Like bpa) zijn endocriene verstoorders of xenoestrogens. In 1988, de Environmental Working Group gevonden ftalaten aanwezig in elke persoon die zij getest voor industriële verontreinigende stoffen. De EPA classificeert ftalaten als lucht en water verontreinigende stof. Een nieuwe studie, uitgevoerd door Goethe universiteit, bemonsterd 20 merken van gebotteld water in plastic flessen, glazen flessen en plastic bekleed karton Oral-B Tandenborstel Pro Expert 2st. Zowel van de kartonnen verpakkingen gehouden hoge niveaus van ftalaten, net als 78% van de plastic flessen en 33% van de glazen flessen. Onderzoekers Wagner en Oehlmann geplaatst oestrogeen gevoelige slakken in het water en vond dat deze oestrogeen nabootsen verbindingen verdubbelde snelheid van de voortplanting van de slak.

Patricia jacht, van de Washington State University legt uit: De anticonceptiepil Oral-B. Hormoontherapie medicijnen, en tal van verontreinigingen kan allemaal in onze watervoorziening, en we hebben niet bedacht een manier om betaalbaar te filteren ze uit. het Goethe universiteit onderzoekers beweren: We moeten hebben geïdentificeerd slechts het topje van de ijsberg in dat plastic verpakkingen kunnen zijn een belangrijke bron van xenohormone besmetting van vele andere eetwaren. Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat gebotteld water is minder gereglementeerd dan de drank die je kunt krijgen uit de kraan Oral-B Tandenborstel Pro Expert 2st. We moeten meer bezorgd over het water dat gaat in plastic flessen zijn dan de chemische uitloging dat daarna gebeurt, zeggen de John Hopkins hoogleraar kellog schwab. Lood in drinkwater draagt bij tot 480.000 gevallen van leerstoornissen bij kinderen en 560.000 gevallen van hypertensie bij volwassen mannen. 35% van de gemelde gastro-intestinale ziekten onder kraanwater drinkers waren watergerelateerde en te voorkomen Verzorgingsproducten. Wetenschappers geloven dat voor iedere uitbraak van gastro-vergiftiging in de VS, nog eens 10 niet gemeld, en maar liefst 1 op de 3 krijgen gekalkt tot buikgriep. Reilly, epa administrator onder het bestuur 1 st struik, geclassificeerde drinkwater besmetting als een van de top 4 gezondheidsrisico's als gevolg van milieuproblemen. 560.000 mensen ziek worden elk jaar uit het water. 10.700 Blaas en rectale kanker kan worden geassocieerd met trihalomethanen (THM) in water.

De nationale middelen defensie raad (NRDC) voerde een 4 jaar beoordeling van gebotteld water en de veiligheidsnormen van de industrie. Zij schatten dat 25% of meer van gebotteld water dat we kopen is gewoon kraanwater. 22% van de merken die ze getest bevatte verontreinigingen hierboven staat gezondheid grenzen. De Environmental Working Group (EWG) heeft een aantal uitgebreide tests van gebotteld water zuiverheid gedaan. Ze ontdekt 38 giftige stoffen in 10 toonaangevende merken, met elk merk met een gemiddelde van 8 Oral-B. De vermelde chemische stoffen opgenomen fluoride, bijproducten van chloor desinfectie, cafeïne, farmaceutische geneesmiddelen, meststoffen, weekmakers, oplosmiddelen, brandstof drijfgassen, arseen, radioactieve isotopen en zware metalen. Vier van deze toonaangevende merken bevatte ook bacteriën. Meer dan een derde van deze chemische stoffen zijn niet helemaal geregeld in gebotteld water. Tweederde worden geregeld op vrijwillige basis, maar een deel van het water getest bevatte bekende carcinogenen, dat zelfs die vrijwillig ingestelde grenzen. De milieu werkgroep rapporteerde overschreden: Met promotiecampagnes verzadigd met beelden van de berg veren, en de prijzen 1900 keer de prijs van het leidingwater, wordt de consument duidelijk geleid om te geloven dat ze het kopen van een product dat is gezuiverd tot een niveau waarboven het water dat uit de tuinslang komt Oral-B Tandenborstel Pro Expert 2st – Een studie aan de Universiteit van Missouri gevonden dat één van deze leidende merken van het water verhoogd borstkanker cel vermenigvuldiging met 78%. (De EWG niet in staat was om te concluderen of de oestrogeen mimickers kwam uit water bronnen van de publieke of de uitloging van stoffen uit het plastic containers.

Normaal gesproken, een wetenschappelijk rapport geen namen noemen, maar uitzonderingen werden gemaakt voor de keuze van Walmart sam's en Acadia reus omdat ze bevatte trihalomethane niveaus (A bekend carcinogeen) hoog genoeg om de wet van Californië. Beide wateren bevatte ook andere verontreinigingen in het niveau dat de normen van de industrie overschreden. Over schenden? Van de flessen water die we kopen in Nederland wordt herverpakt leidingwater van coca cola en pepsi. TEDx is de afkorting voor het endocriene verstoring uitwisseling.