Orthica Menopauze Protect Softgels

Orthica Menopauze Protect Softgels

€ 19.00

Meer informatie >>

Naam: Orthica Menopauze Protect Softgels
Prijs: € 19.00
Tags: Gezondheidsproducten, Specifiek voor de Vrouw, Overgang, Bredere Werking, Orthica

Orthica Menopauze Protect Softgels ondersteunt bij opvliegers, prikkelbare gevoelens en wisselende stemmingen tijdens de overgang. Orthica Menopauze Protect Softgels is goed te combineren met Orthica Fish EPA Forte DoseringAls onderhoud is de aanbevolen Ik weet niet over de snelheid van de bloedstroom. Ik zou denken dat echografie die verschillen zouden hebben ontdekt onder de mensen. Ik ben het absoluut met haar eens dat seizoensgebonden kleuranalyse gaat niet over boventonen. Als het ware zou gele huid warm foundation te dragen, maar het doet vaak niet (of niet mag) Orthica. Als het ware, het dragen van onze huidskleur vleiend zou zijn, maar het is niet. Het zichtbare oppervlak huidskleur verschijnt niet in de staal boeken voor de 12 seizoenen, omdat het oppervlak kleur is niet een goede vertegenwoordiging van onze ware pigmentatie. Lauren Battistini op kleur mijn kast maakt het van fundamenteel belang punt in deze post. Dat ondertoon verwijst naar hoe de huid reageert op kleur. Als je huid is het meest geperfectioneerd door koele kleuren, dan is uw ondertoon is cool. Niet zeker of ik dit ver kan extrapoleren, maar misschien betekent dit dat de ondertoon is geen echte kleur helemaal niet, en kon niet worden gevonden overal in de biologische lagen van de huid Orthica Menopauze Protect Softgels. Het heeft niets te maken met boventoon echt, dat is de reden waarom een kleurtje en rosacea hebben geen invloed op de PSO resultaat. Je hebt waarschijnlijk ook gehoord dat stress is problematisch voor vrouwen met polycysteus ovarium syndroom in het bijzonder, en het is echt.

Sterker nog, we zijn veel meer vatbaar voor stress dan anderen te danken aan onze unieke hormonale onevenwichtigheden Orthica. Dus, als zowel een vrouw met PCOS en een natuurgeneeskundig arts, die uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar de hormonale gezondheid, ik wil helpen verduidelijken precies hoe spanning verder onbalans kunnen creëren in ons lichaam. Zoals ik weet zeker dat je al weet, stress is slecht voor de mens, periode. Dat zei, voor vrouwen met PCOS, stress kan ernstige verstoring van de delicate wisselwerking tussen hormonen en kan zelfs onderbreken de vooruitgang die je maakt als je in het harde werk om uw dieet, lichaamsbeweging te veranderen en balans je hormonen met supplementen of medicijnen Orthica Menopauze Protect Softgels. Ten eerste, Ik wil gewoon om te gaan door middel van een klein beetje van de anatomie en fysiologie met u. De bijnieren zijn twee kleine, driehoekige klieren die zitten recht op de top van uw nieren. Het buitenste deel van de bijnier wordt de cortex genoemd, en het scheidt cortisol en mannelijke hormonen (androgenen) zoals DHEA Bredere Werking. Het is echt belangrijk om te weten dat de bijnierschors wordt gecontroleerd door de hypofyse, dat is een kleine, erwt structuur binnen de hersenen. De hypofyse wordt eigenlijk beschouwd als de meester klier, omdat het grootste deel van het hormoon functie in het lichaam, en de verbinding van de hersenen naar de bijnieren regelt heet de hypothalamus-hypofyse-bijnier-as (HPA-as).

Nu hebben we dat naar beneden, laten we praten over de reden waarom stress is dus zeer slecht Vrouwen met PCOS. en stress steelt dat bepaald hormoon. In een normale menstruele cyclus, is er een overwicht van oestrogeen die oprijst tot ovulatie halverwege de cyclus. Na de ovulatie is gebeurd, de progesteron moeten stijgen, en de tweede fase van de cyclus wordt hormonaal gedomineerd door progesteron. Bij vrouwen met PCOS, wanneer ovulatie wordt vertraagd, is er een relatieve overmaat aan oestrogeen progesteron. Wanneer ovulatie niet gebeurt, er is eigenlijk heel weinig progesteron bij Alle Overgang. Dit betekent dat met PCOS, we zijn bijna altijd te maken met progesteron tekort als een belangrijke verzwarende factor. Progesteron is nodig om te helpen embryo implantaat, en om de normale menstruele cycliciteit te bevorderen. Wetende dat cortisol wordt uitgebracht in tijden van stress, is het belangrijk om een blik op de weg hebben, dat cortisol wordt gemaakt. Zoals je kunt zien in deze grafiek, cortisol is eigenlijk gesynthetiseerd uit progesteron. Dus als je onder stress, en je bijnieren moeten meer cortisol te maken, ze gaat om het gebruik van progesteron wat je hebt rondzweven om het te doen. Dit diefstal van progesteron door je bijnieren kan leiden tot verdere verstoring van uw cycli, het onvermogen van de embryo's te implanteren, en miskraam Orthica Menopauze Protect Softgels – Natuurlijke progesteron is ook een milde anti androgeen, dus lage progesteron niveaus kunnen de effecten van overmatig mannelijke hormonen zoals hirsutisme en acne verergeren.

Een studie bleek dat vrouwen met lean pcos maakte meer cortisol dan de magere controlegroep. Ze kozen voor slanke vrouwen in deze studie, omdat het bekend is dat het zijn Overgewicht kan zich cortisol. De oorzaak van de extra cortisol bij PCOS heeft betrekking op de manier waarop het wordt gemetaboliseerd toenemen; ons lichaam moet gewoon hogere niveaus van dit stresshormoon op basis van de manier waarop we breken onze hormonen. Dus, als we produceren al meer cortisol, stress is eigenlijk meer verzwarende voor ons want we zijn gewoon toe te voegen aan het niveau dat reeds verhoogde zijn. Er is substantieel bewijs dat er een enorme psychologische component aan pcos, en stress kan dit alleen maar verergeren, waardoor het moeilijker om te gaan met. Als je te zwaar bent, is het effect eigenlijk verergerd, zoals obesitas zelf heeft een psychologische component en. Stress zal verergeren reeds bestaande angst of depressie.