Orthica Multi 4 All Tabletten 180st

Orthica Multi 4 All Tabletten 180st

€ 44.00

Meer informatie >>

Naam: Orthica Multi 4 All Tabletten 180st
Prijs: € 44.00
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Multivitamines, Algemene Multi, Orthica

Orthica Multi 4 All Tabletten is een complete multi met kruiden en enzymen. Orthica Multi 4 All Tabletten onderscheidt zich door de bijzondere combinatie en ruime dosering van essentiële vitaminen, mineralen, plantenextracten en enzymen. Geschikt voor Wei is rijk aan eiwitten en mineralen en dat is waarom het is een geweldige aanvulling op de gezondheid. Er is een manier van denken over wei-eiwitten dat het alleen wordt gebruikt door sportschool gangers om spiermassa te vergroten, maar onderzoeken suggereren dat het ook zo veel andere gezondheidsvoordelen Vitamines en Mineralen. weiproteïne is zeker een superfood omdat het bevat bijna 18 aminozuren plus immunoglobulines en lactoferrine, die in gemakkelijk absorbeerbare vormen. Onderzoekers hebben gevonden dat keten aminozuren die in wei toename vertakte de levensduur van muizen vrij sterk. Het is ook nuttig bij het voorkomen van het begin van type II diabetes omdat het de concentratie van glucose in ons bloed. Het herstelt de spieren, helpt de spier te behouden en te beperken botmineraal verlies ouder worden we. Het versterkt ook ons immuunsysteem en voorkomt veel leeftijd gerelateerde ziekten zoals staar, alzheimer, etc Orthica Multi 4 All Tabletten 180st. Dacht dat het heeft zoveel voordelen voor de gezondheid, maar er zijn ook bijwerkingen van het nemen van het hoger. Ten eerste, de mensen die lactose-intolerantie moet voorkomen dat het nemen van wei in te vullen formulier, omdat het abdominale Crams, pijn, diarree of een opgeblazen gevoel.

Anders dan dat kan veroorzaken, als u wei hoger dan wat nodig is, het kan veel spanning op uw nieren, die mogelijk kunnen leiden tot nierstenen of andere nier-gerelateerde ziekten Multivitamines. Het kan ook osteoporose veroorzaken als ze in overmaat. Een ding dat men in gedachten moet houden is dat als je op een aantal voorgeschreven medicijnen, voorkomen dat wei-eiwit in combinatie met dat, omdat het bepaalde reacties die schadelijker is en het is beter om een arts te raadplegen als u op geen medicatie om wei-eiwit in uw dieet zou kunnen zijn kan veroorzaken. Wei is zeker een superfood met veel voordelen voor de gezondheid, maar er zijn Ook daaraan verbonden risico's, zo niet precociously genomen Orthica Multi 4 All Tabletten 180st. Dus onder deze superfood in uw dagelijkse voeding, maar gebruik het met mate. Vitamine d is een krachtige secosteroid hormoon dat biedt veel skelet en extraskeletal voordelen voor de gezondheid. Bewegingsapparaat letselpreventie en herstel potentieel getroffen door voldoende circulerende niveaus van de opslag vorm van vitamine d: 25 hydroxyvitamine d 3. vitamine D-tekort kan bestaan onder jonge, actieve en gezonde mensen, waardoor ze een verhoogd risico op letsel en langdurig herstel Orthica. De opslag kan zetten vorm van vitamine d, calcidiol, of 25 (OH) D (zwarte doos) wordt volgende lever hydroxylering van vitamine D 3 volgende dieet inslikken of huid synthese van blootstelling ultraviolet B (Peak productie huid volgt.

14, 58 Optimaal functioneren van deze gemaakt sport gerelateerde biologische processen optreedt wanneer vitamine d opslagniveaus benaderen die verkregen door natuurlijke, full body, blootstelling summer. Diagram van sport gezondheidsvoordelen van vitamine d. Een toename van de opslagvorm van vitamine D is geassocieerd met tussentijdse verbeterde musculoskeletale prestaties. Het concept van de verbetering van de prestaties met ultraviolette straling is niet nieuw. Het werd vroeger gebruikt in de Russische en Duitse atleten in de jaren 1930 en 1940. 14 Talrijke effecten zijn gemeld met een verbeterde 100 m keer; significante vermindering van de pijn geassocieerd met sportblessures; en verbeterde sterkte, reactietijden, snelheid en uithoudingsvermogen zelfs na een enkele dosis ultraviolette blootstelling. 14, 17, 28, 36, 57, 61, 65 toepassing van deze technologie is moeilijk vanwege dit advies geschikte blootstelling aan de zon en huid kleuring verschillen. 40 Er zijn ook aanwijzingen in opkomst die de relatie van de juiste vitamine D-niveaus en blessure preventie en herstel. 64 Om de vorige voetbal studie benadrukken, spelers met een blessure van het bewegingsapparaat hadden 25 (OH) D niveaus aanzienlijk lager (gemiddelde 19 Multivitamines. Het verhogen van vitamine D-niveaus biedt meerdere bewegingsapparaat voordelen Orthica Multi 4 All Tabletten 180st – Stijgingen in de eiwitsynthese, atp concentratie, kracht, springen hoogte, sprong snelheid, springen macht, inspanningscapaciteit en fysieke prestaties worden bereikt met een verhoogde vitamine D-niveaus.

1, 8, 71 Voordelen van suppletie zijn niet beperkt tot spier alleen. Het is bekend dat vitamine D speelt een belangrijke rol in bot gezondheid en breuk voorkomen. In een meta-analyse van gerandomiseerde onderzoeken bij ouderen, hogere dosis vitamine D (700 800 IE per dag) verminderde het relatieve risico op heupfracturen met 26% en non-vertebrale fracturen met 23% in vergelijking met calcium en placebo. 12, 47, 62, 69 In een gerandomiseerde controle studie ter evaluatie van vitamine D en calcium in vrouwelijke militaire rekruten, de proefpersonen kregen 2000 mg calcium en 800 IE vitamine d of placebo, en de ontvangers van de supplementen had een vermindering van 20% in fractuur letsel. Tot slot, recente studies hebben aangetoond dat vitamine d heeft immunomodulerende effecten, met een verhoogde vitamine D-niveaus verminderen van ontstekingen. 74 Bovendien, pro-inflammatoire cytokines zoals TNF-alfa en interleukine 6 verhoogd met lagere serum 25 (OH) D, vooral na intensieve perioden van training.