Ortholon Inflaway Zuigtabletten 30st

Ortholon Inflaway Zuigtabletten 30st

€ 9.00

Meer informatie >>

Naam: Ortholon Inflaway Zuigtabletten 30st
Prijs: € 9.00
Tags: Gezondheidsproducten, Weerstand, Complex, Ortholon

Soms voel je dat je lichaam snel extra weerstand nodig heeft. Ortholon Inflaway is dan een prima keuze, vooral als het een ondersteuning van je bovenste luchtwegen betreft. Inflaway bevat niet alleen extra vitamine C en zink maar ook propolis en zoethout. Deze Tie betekent ijzer, verwijst naar de dichtheid van deze strak gedraaid thee of het donker is geoxideerd kleur. Het is een veel voorkomende Chinese gewoonte om zware voorwerpen te beschrijven met deze term Guan Yin is de naam van de boeddhistische bodhisattva van mededogen. Ook wel bekend als de Iron Goddess of Mercy en de thee is zo prachtig als het is de naam impliceert Ortholon. Er zijn vele legendes rond de oorsprong van het is naam en één van het vertelt het verhaal van een vriendelijke hearted maar arme boer genaamd wei yin. Ondanks werken elke dag hard om het leven te maken, wei yin zou zijn vrije tijd door te brengen een verlaten guan yin (Godin van genade) tempel hij gevonden in de buurt zijn plaats neigt. Op een dag viel hij in slaap in de tempel en droomde over de godin hem te vertellen om te zoeken naar een grot achter de tempel. Daar vond hij een enkele thee shoot waar hij mee naar huis nam en legde het in een ijzeren pot Ortholon Inflaway Zuigtabletten 30st. Langzaam groeide het uit tot een theestruik met een uitzonderlijke kwaliteit theebladeren. Wei gaf toen stekken aan zijn buren en vrienden om te groeien. De provincie al snel bloeide als gevolg van de populariteit van de thee. Tie Guan Yin is nu te vinden in het menu van de meeste Chinese restaurants over de hele wereld.

Tea geteeld op biologische tuin lijkt minder actief en minder productiviteit als thee krijgt minder voeding en pesticiden in vergelijking met de gewone theetuin. 3-4 bladeren zoals een knop wordt zorgvuldig geplukt door de hand Complex. Epileren wordt uitgevoerd in de lente, zomer, herfst en winter. De beste kwaliteit wordt geproduceerd, hetzij vanaf het voorjaar of in de winter uitgevoerd. Na het plukken, theebladeren worden verspreid over de grond onder de natuurlijke zon. Meestal bewolkt weer is ideaal om deze thee te groeien om overtollige schade op theebladeren voorkomen. Als het mooi weer blijft, is een zwarte doek gebruikt ter dekking de theebladeren te blokkeren de harde stralen van de zon Ortholon Inflaway Zuigtabletten 30st. Met zon verwelken, vocht in de theebladeren wordt verdampt en fermentatie wordt matig geactiveerd. De theebladeren zal geleidelijk gaan loslaten van een verfrissend aroma. De methode van gisting voor Oolong thee volledig verschilt van die van zwarte thee. Nadat de zon verwelken voltooid, theebladeren worden getransporteerd in de fabriek en verdeeld over een plaat Complex. Als theebladeren zijn rijk aan vocht, worden ze verspreid in een dunne laag voor het vergroten het verdampingsproces. De theebladeren worden vervolgens gegooid op een bamboe lade.

Deze agitatie en woelen, veroorzaakt wrijving die op zijn beurt zorgt ervoor dat de theebladeren om gisting. De bak wordt vervolgens op een rek geplaatst en deze processen worden herhaald opnieuw beginnen en weer. Thee bladeren krijgt oxidatie gemedieerd door de oxidatie enzym bij de theebladeren gekneusd. Zodra het invoeren van de gisting kamer, misschien krijg je verrast met het parfum. Je hebt het gevoel alsof je in een bloementuin. Vervolgens theebladeren worden gedraaid in een bamboe drum. De theebladeren worden opgeheven en dat meerdere keren laten vallen. Geleidelijk aan de rand van theebladeren beschadigd raken en de verdere gisting plaatsvindt. Thee bladeren zijn weer verspreid over de bamboe lade en hetzelfde proces wordt herhaald over en weer. Zodra theebladeren krijgen voldoende gisting, begint het genereren van een bloemige geur Weerstand. Thee die wordt verwerkt door een fijne thee meester is gemakkelijk te onderscheiden. De oorspronkelijke vorm wordt gehandhaafd, zonder enige schade aan de theeblaadjes en alleen de rand van theebladeren worden gevonden in rode kleur te vertonen. Dit geeft aan dat de theebladeren succes semi werden gefermenteerd en de kwaliteit aanzienlijk afwijkt van de theebladeren die een roodachtige verschijning in het midden van het blad hebben.

Zodra de thee meester vindt dat fermentatie in voldoende mate wordt bereikt, wordt de thee vervolgens verstuurd voor warmtebehandeling om verdere fermentatieproces arresteren. Als dit niet snel uitgevoerd, zal de theeblaadjes te houden op het vergisten en het zal uiteindelijk veranderen in zwart thee Ortholon Inflaway Zuigtabletten 30st – Het nummer van de rotatie en de timing van de fermentatie wordt beoordeeld op basis van het vochtgehalte, smaak en kleur. Deze beslissing vereist top notch ervaren thee technici die de kwaliteit van de thee beïnvloedt enorm. Alle technici volg de instructies van een thee meester. Om een goede kwaliteit thee te krijgen, moeten we kiezen uit een uitstekende thee meester. In dit stadium wordt thee gefermenteerd en het geven van een identieke karakter van Tie Guan Yin Oolong. Echter thee verlof niet is beschadigd of gekneusd, behalve voor het edge. Zonder fysiek beschadigd theeblad, is het moeilijk te brouwen. Aan de andere kant, het uitvoeren van de walsen als zwarte thee die theeblad strak gedraaid onder sterke druk zal theebladeren worden over beschadigde en krijgen samentrekkend en zware smaak. Bovendien zullen sterke beschadiging blad bestanddeel blootstellen aan zuurstof en veroorzaken ongewenste oxidatie die ook van invloed zal de smaak en geur. derhalve het unieke walsproces heet zak rollen wordt gebruikt oolong thee. Literaire theebladeren is gewikkeld in een doek en rolde.