Oskri Reep Vezel Cashew Cranberry

Oskri Reep Vezel Cashew Cranberry

€ 0.50

Meer informatie >>

Naam: Oskri Reep Vezel Cashew Cranberry
Prijs: € 0.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Snacks en Tussendoortjes, Repen, Oskri

De Oskri Reep Vezel Cashew Cranberry is een van de heerlijke repen uit het brede assortiment van Oskri. Deze repen bevatten extra vezels. Ze passen niet perfect binnen een glutenvrij dieet, ze zijn bovendien gemaakt van de beste biologische ingredienten. In het afgelopen jaar en een half q wetenschappen heeft alle verwachtingen voor de groei en marktbereik overschreden, raken duizenden levens met evidence-based producten die theBodymind's intelligenceIn ondersteunen is het streven naar wellness. Toen we eten met een doel en supplement onze lichamen met wetenschappelijk bewezen ingrediënten, we zijn op weg naar het geluk Biologisch. Gesteund door wetenschappelijk onderzoek verspreid over 14 universiteiten in 4 landen, evenals onderzoek gepubliceerd in peer review tijdschriften, handig, dagelijkse wellness-producten werk q wetenschap om harmonieus te verduidelijken, te beschermen en optimaliseren van zowel de geest en lichaam. We zijn zo enthousiast, onze pure eiwit haar behandeling is terug, in het nieuwe verpakking. We zijn zo blij te kunnen om deze geweldige haarproduct dat is absoluut uniek en iets te bieden die je nergens anders vindt! Onze gepatenteerde formule dringt diep door tot het haar core Oskri Reep Vezel Cashew Cranberry. Beter dan traditionele salon eiwit behandelingen, en is langer durende. Intens krachtige, duurt het slechts een klein dopje voor elke behandeling. De 1 ounce grootte bevat 8 10 behandelingen!

Eerder beschikbaar op slechts een paar high-end salons, en ze betalen tussen de EUR 150 en EUR 250 voor elke behandeling. grootte van het product: 1 Ounce (! Aprox 14 behandelingen, een 6 maand levering) Babyface pure eiwit haar behandeling nieuwe oranje en bruine fles Repen. Zie super eenvoudige instructies hieronder! Adviesprijs EUR 34. Niet getest op dieren :) Gebruik alleen zoals aangegeven. Verwijderd houden van huisdieren (Ze vinden het leuk om eiwitten te eten!) Als je een Braziliaanse keratine behandeling, een Braziliaanse klapband, of hair extensions die worden beveiligd met keratine. raadpleeg uw kapper voordat u een eiwit behandeling. Deze dagen, bijna iedereen is iets te doen om hun haar. Het kleuren van het, het toevoegen van hoogtepunten, het strekken of curling het Oskri Reep Vezel Cashew Cranberry. Zelfs een föhn en haarborstel zal haar beschadigen na verloop van tijd. Haar kan alleen zo veel voor nodig, en het kan zich niet herstellen. Bent u probeert te lange haren groeien, maar het lijkt nooit te groeien? Inzicht beschadigd haar: De haarschacht bestaat uit dode, harde eiwit keratine in drie lagen. De volgende laag is de cortex en de buitenlaag de cuticula Ecologisch. De cortex maakt de meerderheid van de haarschacht. De opperhuid wordt gevormd door dicht opeengepakte schalen in een overlappende structuur, vergelijkbaar met dakshingles.

Toen haar wordt beschadigd door chemicaliën, warmte of trauma, zoals borstelen door klitten, stukken van de cuticula chip uit en bloot de delicate cortex. Zonder het cuticula bescherming, haar knikken (Frizz) en is zwak en breekbaar. Wanneer dit gebeurt nabij de bodem van de schacht, de lagen van de blootgestelde binnenste cortex beginnen te schillen en rafelen (Gespleten punten). De scheur reizen de schacht en uiteindelijk de as breekt. Dit is de reden waarom het bijna onmogelijk voor sommige mensen om hun haar lang te laten groeien kan zijn. Om de schade te herstellen, moet u de ontbrekende keratine eiwit vervangen. Onze collageen behandeling is een uniek product en is de enige van zijn soort op de markt die gewoon pure proteïne, niets anders. Het heeft een laag molecuulgewicht, zodat het kan werken zijn weg naar de cortex en de haarschacht tegen breuk te beschermen door het vervangen van het haar verloren beschermende cuticula Biologisch. tegenstelling tot de Braziliaanse en andere salon keratine rechttrekken behandelingen, is er geen lange droogproces en richten en vervolgens laten uitharden dagen na behandeling. Onze collageen behandeling zeer eenvoudig proces beschadigd haar herstellen. Het is makkelijk om thuis te doen, kost weinig tijd, en is alleen nodig ongeveer twee keer per maand. Na het aanbrengen zijn er geen beperkingen, kunt u uw haar te stylen zoals gewoonlijk en gelijkmatige slijtage het in een paardenstaart.

Meng 1 dop van pure eiwit in een beker of kom met genoeg van je favoriete conditioner om je haar (ongeveer 2 gram, of een palmful) Oskri Reep Vezel Cashew Cranberry – Elk merk van conditioner zal werken te dekken, maar het is aanbevelen aan een vochtinbrengende conditioner te gebruiken als je meer wilt weten van een te bereiken zijdezacht gevoel daarna. Was je haar twee keer met een zuiverende shampoo om alle opbouw te verwijderen. Na het wassen, handdoek drogen lichtjes aan druppels water te verwijderen. Laat dit minstens 10 30 minuten (Langer is beter, maar niet meer dan 40 minuten). Niet haren weer wassen tot de volgende dag. Na het aanbrengen, blaas je haar volledig drogen. Voor het beste resultaat, gebruik dan een borstel te glad en stijl haar tijdens het drogen (Om zaglazhivaiut frizzies en gespleten haarpunten). Dit zal niet recht haar, maar het stylen van het haar direct na de behandeling zal helpen bij het opzetten van een tijdelijk? Memory? En maak styling gemakkelijker voor de komende 2 weken. U kunt ook een rechttrekken of krultang om stijl haar eenmaal gedroogd. Gebruik niet meer dan één keer per 14 dagen.