Ostrim, Beef & Elk Snack Stick, Teriyaki, 10 Sticks, 1.5oz (42g) Each

Ostrim, Beef & Elk Snack Stick, Teriyaki, 10 Sticks, 1.5oz (42g) Each

€ 14.00

Meer informatie >>

Product: Ostrim, Beef & Elk Snack Stick, Teriyaki, 10 Sticks, 1.5oz (42g) Each
Prijs: € 14.00
Inhoud: Afmetingen: 2.4 x 3 x 8.1 in, 1 lbs (0.45 kg)
Trefwoorden: Jerky, Beef Sticks, snacks, snacks, Ostrim, Jerky, Beef Sticks, Snacks, Snacks

Ostrim, Beef & Elk Snack Stick, Teriyaki, 10 Sticks, 1.5oz (42g) Each: Ostrim, Jerky, Beef Sticks, Snacks, Snacks. Ostrim, Beef Elk snack stok, Teriyaki, 10 Sticks, 1.5oz (42g) Elke hoog eiwit, laag vetgehalte, US geïnspecteerd en goedgekeurd door ministerie van Landbouw, # 1 Sports Nutrition vlees snack, Nature's Food Protein. Als u op zoek bent naar een lekkere, vochtig, echt vlees eiwit uit de natuur. eet OSTRIM! OSTRIM eiwitrijke vlees sticks bevatten weinig vet en USDA geïnspecteerd, garanderen u een echte en juiste nutritionele profiel van kwaliteit en gezondheid. OSTRIM, de natuur voedsel eiwit, overtreft de eiwitbronnen die in veel sportvoeding producten. Snacks Start met behulp van OSTRIM en vergelijken voor jezelf. Het zal gemakkelijk verbeteren van uw voeding en uw actieve levensstijl! Andere ingrediënten. Rundvlees, elanden, water, kruiden (turbinado suiker, sojasaus poeder (tarwe, sojabonen, zout), ui, knoflook, aroma, kruiden), rijst zemelen, en bevat 2% of minder van de zee zout, mosterd, groentesap poeder, melkzuur zuur starter cultuur. Dosering: 1 Stick (42g). s. Calorieën: 88. Vet Cal. 25. Totaal Vet: 2,5 g. 4%. Verzadigd vet: 1g. 5%. Transvet: 0g. Cholesterol: 20 mg.

7%. Natrium. 360 mg. 15%. Kalium. 730 mg. 20%. Ostrim, Beef & Elk Snack Stick, Teriyaki, 10 Sticks, 1.5oz (42g) Each Totaal Carb. 2g. 1%. Voedingsvezels. 0g. 3%. Suikers. 1g. Protein. 14g. 28%. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 0%. Calcium. 2%. Ijzer. 10%. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Ik heb het grootste deel van de Ostrim producten geprobeerd en sommige zijn oneetbaar in mijn mening. Dit zijn de uitzondering; zij zijn geweldig. Lagere natrium dan de meeste en niet een stelletje junk ingrediënten vergelijking met de meeste schokkerig producten. Uit de Ostrim rundvlees stokken heb ik getest. Beef Sticks Dit zijn de beste. Grote eiwit snack. Dit bedrijf heeft een verscheidenheid van smaken, maar dit is mijn favoriet. True, ze zijn een beetje duur, maar ze zijn weinig calorieën, hoog eiwit en ze smaken heerlijk. Ik bestel ze regelmatig. te veel zout. De bovengenoemde HCA, echt werkt om de eetlust volk te onderdrukken. Het krijgen van resveratrol op het web kunt u om te beslissen over een breed scala van oplossingen. Zorg ervoor dat het voedsel dat je eet deze versterkte. Ten derde: Er is een natuurlijk proces gaande is in je lichaam die ervoor zorgt dat vetcellen te desintegreren. De omega -3 vetzuren zijn een soort van goede vetten vooral gevonden in vis en sommige plantaardige bronnen, zoals walnoten, lijnzaad, en Echium.

Ostrim, Beef & Elk Snack Stick, Teriyaki, 10 Sticks, 1.5oz (42g) Each Als u een verzoek om te weten wat er van binnen moet ik zeggen. Omega 3 is een natuurlijk antistollingsmiddel. Hoewel het perfect mogelijk androsteendion niet het supplement wonder dat sommige bedrijven maken het te zijn geworden, zoals velen van ons hebben lang vermoed. Je nodig hebt om iets te heet een release van HGH te vinden. Snacks Hoewel gewichtsverlies supplement klinkt veelbelovend, zijn er bepaalde factoren in aanmerking moeten worden genomen als er een aantal contra-indicaties genoeg wijzen op het ontbreken van het gebruik van de pil voor gewichtsverlies. Meer dan vitaminen, moet je aan te vullen mineralen en andere ingrediënten bevatten, zodat ze kunnen werken voor een optimaal effect. Als u zich afvraagt wie is curcumine, zal dit artikel u helpen te begrijpen. U weet wellicht dat de vetten in de voeding zijn een essentieel onderdeel van een gezonde voeding, maar te veel vet is slecht voor het hart en kan ertoe leiden dat u een gewicht probleem. Uw proteïne poeder is een krachtige aanvulling om u te helpen uw kracht van de spieren te ontwikkelen. Eiwitsupplementen zijn winnaars of koolhydraat of een laag gewicht. Paddestoelen zijn al lang bekend om zijn vele medicinale toepassingen nieuw hoofdstuk heeft gevangen in een gecertificeerde organische micellaire vorm, dat rijk is aan myconutrients en gemakkelijk te verteren. Men kan gemakkelijk calciumsupplementen in drogisterijen of apotheken verwerven nu. Deze ontsteking kan leiden tot pijn en ernstige beperking veroorzaken op de vrije beweging van het gewricht voor mensen die deze ziekte hebben. Hoe belangrijk is de CoQ10 als voedingsstof. Als uw vitamine is kleiner en het water is een andere kleur, dan bent u een van de weinigen die daadwerkelijk worden steeds voedingsstoffen. Beef Sticks Laten we verduidelijken deel van de verwarring.

Elk jaar, is iets anders, maar elk jaar een aantal bedrijf besluit dat uw gift het geschenk dat blijft geven zal zijn. Ostrim, Beef & Elk Snack Stick, Teriyaki, 10 Sticks, 1.5oz (42g) Each Vitamine D is ook bekend als vitamine zon omdat het lichaam kan vervaardigen uit eenvoudiger stoffen wanneer de huid herhaaldelijk werd ik op dat geriatrische patiënten, omdat zij geven relatief meer tijd thuis, gewoonlijk minder vitamine D dan die uitgeven hebben meer tijd buitenshuis.